Serdar Göktaş 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Hayırlı olsun hocam. Shine paketini kayinpedere aldık. Heybetiyle konforuyla on numara araç. Tek eksi yönü geri görüş kamerasının cozunurlugunun düşük olması. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun haberim vardı ama yoğun bi gün e denk geldik haftaya eski üyelerinizden birini de sıfır bi araçla yolcu edeceğiz buradan Teşekkür ederim abi. Satışı aldığım gün çok yoğun ve karmaşık bir gündü. Başka sefere inşallah. Evet onun da işi erkene alındı. Cuma gününe geliyor almaya inşallah. Çağlar Bayur yazdı: anektar kaybolabilir Adamla uğraşma yaaa 🤣 Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun Hocam güzel araba maaşallah Çok teşekkür ederim sağolun Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun hocam. Shine paketini kayinpedere aldık. Heybetiyle konforuyla on numara araç. Tek eksi yönü geri görüş kamerasının cozunurlugunun düşük olması. Teşekkür ederim. Evet 408e göre kötü ama çokta sorun değil. İsterdim kaliteli net bir kamera ama yok. Çokta önemli değil ☺️ Fatih Tezcan yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Teşekkür ederim sağolun Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Fransızdan devam. Teşekkür ederim abi aynen devam ☺️ Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun Mehmet. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim abi sağolasın 5 Mayıs tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Celal Maraşlıoğlu yazdı: Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Hayırlı olsun Mehmet hocam; güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Hayırlı olsun. Benim de muhtemelen bir sonraki aracım olacak araç. Bu aracın beyaz rengi bir arabaya beyaz ne kadar yakışabileceği sorusunun cevabı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Fazlı Özdemir yazdı: Güle güle kullan Mehmet Hocam. Teşekkür ederim Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Teşekkür ederim İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Mehmet hocam; güzel günlerde kullanılsın Çok teşekkür ederim sağolun Emrah Altun yazdı: Hayırlı olsun. Benim de muhtemelen bir sonraki aracım olacak araç. Bu aracın beyaz rengi bir arabaya beyaz ne kadar yakışabileceği sorusunun cevabı. Çok teşekkür ederim sağolun. İnşallah gönlünüze göre olsun. Murat Öngür yazdı: hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş. Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Hayırlı olsun, Maşallah. Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mayıs Yazar Paylaş 7 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Maşallah. Allah kaza bela ceza göstermesin. Amin teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mayıs Yazar Paylaş 7 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun Hocam. Kazasız belasız kullanın. Çok teşekkür ederim 🤗 Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benim de zaman zaman kullandığım ve çok beğendiğim bir araç. Yolda gidişi konforu bu devirde parasını hak eden bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benim de zaman zaman kullandığım ve çok beğendiğim bir araç. Yolda gidişi konforu bu devirde parasını hak eden bir araç. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül (düzenlendi) Merhaba kısa zaman diliminde 14 bin km yol yaptım. Araç için yorumlarım daha da netleşti. c5 Artıları 2019 model 3008i severek kullandım km yükseldiği için değişikliğe gitmiştik. 3008 eat6ydı. 1) c5 3008e göre daha sessiz. motor sesi benzinli gibi. (arkadaşın 1.6 pruetech 3008i var o da aynısını söyledi. 2) rüzgar sesi 130 140dan sonra hafif hafif başlıyor. aynı yolda aynı zamanda 3008i test ettik onda 100den sonra gelmeye başladı. 3) en önemlisi süspansiyon muhteşem. Çok yumuşak buna rağmen araba hiç tehlikeye düşmedi. Datça knidos yollarını bilen bilir o yollarda o hızlarla o virajlarda hiç tedirgin etmedi. 4) direksiyon 3008e göre çok yumuşak 5) Arka kolçak olmaması çok kötü. 6) far aydınlatması çok yeterli değil. 7) rampa aşağı hız sabitleyici hızı sabit tutabiliyor. Belki otonom kaynaklıdır. 3008 artıları 1) bir defa kesinlikle daha şık iç tasarım 2) direksiyon çok güzel. 3) eat6 olduğu için performansı c5den çok daha iyiydi. 4) arka kolçak olması ve bagaja erişim çok iyi. 5) Halojen olmasına rağmen farları c5 e göre çok daha iyi aydınlatıyordu. 6) Rampa aşağı hızlanma sağlıyordu hız sabitleyicideyken. 7) iç hacmi c5e göre daha dar gibi geldi. 3008 daha dar gibi özellikle şoför tarafı yazın 3 haftada 4500 km yol yaptım. Hiç yorulmadım. O kadar virajlı yollarda kullandım. bazen bir günde 700 800 km yol gittiğimde oldu. İyi ki almışım dedim. Ama satmayı düşünüyorum otomatik 500 600binlik bir araç alacağım. 10 Eylül tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Yüzde 2 payımı alırım tapuda haberin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül Paylaş 10 Eylül C5 Aircross'a eklenecek bir olumsuzluk da arka kamerası.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Pejo ve Sitroen herkesin memnun olduğu ama ilk fırsatta satmayı düşündüğü arabalar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts