Mehmet Kaya 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs (düzenlendi) Evet 2011 model 3008den sonra 2019 3008 geçtim. Km yükseldi kaşıntı tutunca yeni arayışlara başladım. En full paket olan Shine Bold üzerine ek olarak Elektrikli hafızalı masajlı nappa deri koltuk 360 derece kamera olan paketini bulduk. İstanbul'a oğlumu ziyarete gittiğimde Çağlar Bayur abime yakın bir konumda C5 aircross bulunca baktık aldık. Aracı gördük. Neredeyse kontak bile açmadan notere gidiyorduk Araç 2023 Kasımda alınmış 1.5 Dizel eat8 c5 aircross, 9bin kmde jelatinleri üzerindeydi Çağlar abi oğluma söktürdü. 1.685.000'e aldım. 408 ile arasında kaldık. Ancak eşimde bel rahatsızlığı ve suv alışkanlığından dolayı C5le yolumuza devam kararı aldık. 3008 ile kıyaslama şansım oldu. 1100 km sonra araçtan inip 3008e bindim ve 120 km geldim. C5 konfor olarak açık ara önde. Sessizlik olarak de bariz fark var. 3008 eat6 olduğu için c5den performanslı. Aydınlatma 3008de halojen c5 de led. Ancak 3008 daha iyi aydınlatıyor. c5 far ayarı bozukmu ona baktıracağım. c5 iç hacim olarak 3008e göre bi tık geniş ferah. 3008 kesinlikle daha şık c5 arka koltuklarda kemer tokaları dışarda çok kötü. ve kolçak yok. Ancak aka koltukların yatarlığı ayarlanabilmesi öne arkaya gidebilmesi çok iyi. 3008 kadran görselliği c5e göre daha güzel ancak alışınca c5 de göze hoş geliyor. Gelelim fotoğraflara. veda anları Evet Çağlar Bayur vazgeçirmeye çalışırken. Tek kapı bir araç aldırmak için çabalarken. Sayın Bayur çocuğu işlerine alet ederken 3 Mayıs tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 41 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı olsun çok güzel araba,çok beğendim.Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı uğurlu olsun AIRCROSS un A sını göremedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs Yazar Paylaş 3 Mayıs Erkam Elma yazdı: Hayırlı uğurlu olsun AIRCROSS un A sını göremedim Hahahaha bunu satanda farketmemiş biz de. Ben sabah gördüm. Satan arkadaşa sordum. Fotoğraflarına baktı abi bizde de yokmuş. Ben sahibine sorayım dedi🤣🤣🤣🤣 Neyse artık yapacak bir şey yok serviste yaptıracağız ☺️ Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Amin. Teşekkür ederim. Mehmet Dagdeviren yazdı: Hayırlı olsun çok güzel araba,çok beğendim.Allah kaza bela vermesin. Bindikçe baktıkça ben de sevmeye başladım. Teşekkür ederim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Mehmet Kaya yazdı: Evet Çağlar Bayur vazgeçirmeye çalışırken. Tek kapı bir araç aldırmak için çabalarken. @Çağlar Bayur abi ile gidip Suzuki SX4 falan da alabilirdiniz :-) Guzel gunlerde, saglikla kullanin 1 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı olsun hocam, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Oğlumu görmeye gittim dedin ya, o kadar büyüdü mü o ya Yok canım biz yaşlanmadık. Allah bağışlasın, sağlıklı ömür versin yavrulara.... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Maşallah hocam Camlar filmli ama mezar spec galiba? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Çok hoşuma giden bir araç. Kazasız, cezasız, mutlu günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs araçta ciddi bir kaplama var 8 göz birleşip baktık, neler yaptım da nissan bayisine götüremedim ona yanarım air candır güzel olmuş bu modeli Mehmet Kaya yazdı: Ancak 3008 daha iyi aydınlatıyor. c5 far ayarı bozukm halojen göze güzel, led de komşuya güzel 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın Mehmet Hocam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı olsun Mehmet hocam. Güle güle kullanın. Mpv tadında bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.. Cok güzel günlerde kullanın 🧿 Jelatinlere nasıl kıydınız ya Bende olsa ömrü billah cıkmazlardı 😂 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı olsun 3008 duruyor bu 2. Araç mi oldu orayı anlayamadım bende Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs 🧿 Maşallah, hayırlı olsun Mehmet hocam iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Hayırlı uğurlu olsun hocam güzel tercih yaptın güzel günlerde kullanman dileğiyle... Yorum bağlantısı
Recommended Posts