Safa Batuhan Balcı 1 Mayıs 2024 Paylaş 1 Mayıs 2024 Arkadaşlar merhaba aracım 2008 mk4 2.0 tdci manuel aracı yeni aldım ve vitesi geriye atmak için mandalı çekmek veya çekmemek fark etmiyor direk geçiyor mandallı veya mandalsız sebebi neyden olabilir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2024 Paylaş 1 Mayıs 2024 önceden yapılmış parça değişmemek adına bir iptal tamiratı olabilir hatta olmuştur. ehil bir ford ustasına gösterin, uzun yolda kazara el gider şanzıman/ ana kol yatak vs. çok büyük hasar oluşabilir kaza riski de mevcut 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 1 Mayıs 2024 Paylaş 1 Mayıs 2024 Mandalı çektiğinizde alt tarafta yukarı kalkan bir parça olmalı o parçanın karşısında da inikken vitesin yana gitmsini engelleyen sabit parça olmalı onlara bir bakın resimde farkedemedim tam olarak Yorum bağlantısı
Safa Batuhan Balcı 1 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2024 Ersen şahin yazdı: Mandalı çektiğinizde alt tarafta yukarı kalkan bir parça olmalı o parçanın karşısında da inikken vitesin yana gitmsini engelleyen sabit parça olmalı onlara bir bakın resimde farkedemedim tam olarak Herhangi öyle birşey mevcut değil eskiden vectra bende de vardı ondaki sistem gibi değil bir anda böyle oldu Yorum bağlantısı
Ersen şahin 2 Mayıs 2024 Paylaş 2 Mayıs 2024 Mutlaka ona benzer bir mekanizma vardır iyice incelemek lazım Yorum bağlantısı
Safa Batuhan Balcı 2 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2024 Ersen şahin yazdı: Mutlaka ona benzer bir mekanizma vardır iyice incelemek lazım Yok sorun farklı birşeyden dolayı olmuş kendim çözdüm 2 plastiği tel ile sabitlemişler normalde aralarında 2-3 cm lik plastik var o olmadığından sorun çözüldü 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 Resimli bir şekilde koysanız yaptıklarınızı başkalarınada faydalı bilgi olur geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 Safa Batuhan Balcı yazdı: Yok sorun farklı birşeyden dolayı olmuş kendim çözdüm 2 plastiği tel ile sabitlemişler normalde aralarında 2-3 cm lik plastik var o olmadığından sorun çözüldü o sabitlmenin bir sebei olabilir zamanla ortaya çıakr mesela taklı kalıp geriye atamıyordu ve basitçe çözüm buldular gibi. geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Safa Batuhan Balcı 4 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: o sabitlmenin bir sebei olabilir zamanla ortaya çıakr mesela taklı kalıp geriye atamıyordu ve basitçe çözüm buldular gibi. geçmiş olsun Yok sabitllemişler derken arada olması gereken plastik olmadığından tel ile yapmaya çalışmışlara arayı ve kısa olmuş neyse hallettim en azından yoksa parçaya 2 bin tl diyorlardı teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts