Tamer Olcay Çiçek 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Bu arkadaşlar daha önce Tofaşla kutuplara gitmişlerdi güzel bi rota yapıp geri dönmüşlerdi şimdide Nürburgring pistten boy göstermişler pist fotoğraçıları güzel kareler yakalamışlar. 9 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Nisan Paylaş 30 Nisan (düzenlendi) Tofaşı ağırlamak Nürburgring pistine de nasip olmuş. Bu nam onlara yeter. 30 Nisan tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Çok güzelmiş. kitap gibi.. Çok beğendim doğanı.. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 1 Mayıs Yazar Paylaş 1 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzelmiş. kitap gibi.. Çok beğendim doğanı.. Doğan görünümlü Şahin Mehmet abi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Benim de şöyle bi hayalim var ama euro3'üz diye izin çıkmıyor. 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Alptuğ Özcan yazdı: Temiz toplamışlar yalnız Alayım sana bi 131. Yazayım arkasına güllüm diye Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Bir de misha ile çıksalar acayip eğlenceli olurmuş. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Oğuzkan Erışık yazdı: Alayım sana bi 131. Yazayım arkasına güllüm diye T Stop olsun Arkasına ben hacı sağolsun yazdırırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Nurburingde bahar gezmesi yapmışlar. Hiç devir ceviren bir tofaş motoru sesi duyamadım. Yavaş dahi gitse insan biraz devirli kullanırdı. Ayrı kamera açıları çok kötü seyir zevki yoktu. Ne sürati belli oluyor nede yolun profili. Habire kendilerini çekmişler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs emniyet kemeri takınca bir graipsemiştir sürücü bu durumu Ali Darbaz yazdı: devir ceviren bir tofaş motoru sesi duyamadım. onun için önce volantı değiştiriyoruz üstüne kapağı da sıfıra taşlayıp depoya oktan artırıcı atıyoruz, bir de çift meme weber... offffffff ve karpuz jant 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Nurburingde bahar gezmesi yapmışlar. Hiç devir ceviren bir tofaş motoru sesi duyamadım. Yavaş dahi gitse insan biraz devirli kullanırdı. Ayrı kamera açıları çok kötü seyir zevki yoktu. Ne sürati belli oluyor nede yolun profili. Habire kendilerini çekmişler. Belki pistte 80 ile gidersek kaç yakar diye experimental hiper mile denemesi yapıyorlardır. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 1 Mayıs Yazar Paylaş 1 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Bir de misha ile çıksalar acayip eğlenceli olurmuş. Togg'dan çok övgü le bahsetti yanlız adam güzel reklam oldu Togg için Süleyman Can yazdı: Belki pistte 80 ile gidersek kaç yakar diye experimental hiper mile denemesi yapıyorlardır. 2.nci tura da çıkacaklar belki o zaman devirli kullanırlar dicem ama araçta gaz ayarı yok yapılırsa belki 2.bölümde görücez Ali Darbaz yazdı: Nurburingde bahar gezmesi yapmışlar. Hiç devir ceviren bir tofaş motoru sesi duyamadım. Yavaş dahi gitse insan biraz devirli kullanırdı. Ayrı kamera açıları çok kötü seyir zevki yoktu. Ne sürati belli oluyor nede yolun profili. Habire kendilerini çekmişler. Tofaşın stock motorla almanya'ya gidip piste girmesi olay piste bişey beklemek olmazdı aynı araç kutuplara yakın yerlere gidip sağ salim dönmesi de olaydı mesela 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: emniyet kemeri takınca bir graipsemiştir sürücü bu durumu onun için önce volantı değiştiriyoruz üstüne kapağı da sıfıra taşlayıp depoya oktan artırıcı atıyoruz, bir de çift meme weber... offffffff ve karpuz jant 1300 kapak takıyorlardı değil mi birde? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: onun için önce volantı değiştiriyoruz üstüne kapağı da sıfıra taşlayıp depoya oktan artırıcı atıyoruz, bir de çift meme weber... offffffff ve karpuz jant Sonrasında olan 1 5 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Geçenlerde Togg gitmişti yağmurda turlamıştı bizde toplanıp gitsek...? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Kemal Korkmaz yazdı: Geçenlerde Togg gitmişti yağmurda turlamıştı bizde toplanıp gitsek...? kasa arkası yastıkla termosum hazır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Kemal Korkmaz yazdı: Geçenlerde Togg gitmişti yağmurda turlamıştı bizde toplanıp gitsek...? Kemal abi sadece çekici giderse ilk olur pist için. Yağmurlu bir zaman gelirse arkadan itişli olduğu için yan yan da gidilebilir. Pist uzunluğu 20 km civarı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts