Cafer Celik 30 Nisan 2024 Paylaş 30 Nisan 2024 (düzenlendi) Arkadaşlar benim egr 2. kez bozulduğu için yazılımla egr’yi iptal ettim. Fakat şöyle bir sorun oluştu. 1000 ile 2000 devir arasında süremez oldum. Devir bir aşağı bir yukarı dalgalanıyor. Sanki ani gaz verip kesiyormuşum gibi döngüye giriyor. Ayağımı gazdan çekip tekrar gaz verince normale dönüyor. Bu sorun neden oluştu acaba? Fiziksel olarak körlesek düzelir mi? Teşekkürler 30 Nisan 2024 tarihinde Cafer Celik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Nisan 2024 Paylaş 30 Nisan 2024 egr yi fiziksel olarak da iptal etmek lazım basınç kaçıyordur. Yorum bağlantısı
Cafer Celik 1 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2024 Doğan Arşiray yazdı: egr yi fiziksel olarak da iptal etmek lazım basınç kaçıyordur. Peki hocam ankara’da bu işi iyi yapan yer var mı? Tavsiyeniz varsa sevinirim. Bir de körleme yaparken ince plaka kullanılmamasını tavsiye ediyorlar. Bunu en sağlamı nası olur acaba Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Mayıs 2024 Paylaş 1 Mayıs 2024 Ben hiç bilmiyorum maalesef.kafasi çalışan bir usta yapar onu aslında. Zaten yazılımsal bolum tamam. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 2 Mayıs 2024 Paylaş 2 Mayıs 2024 Ustalarım daha iyi abilri ama bu devirler tam egr nin motora geri hava verdiği devirler. Ancak hava gelince motor kararsızlaşıyor muhtmelen. Egr Dpf iptalini yapan yarler var. Ben kastamonudayım ustam, https://dpf-egr-iptali.com/ burayı önermişti ama gidemedim. Benimki dpf den çıktı gibi biraz devirli kullanınca geçiyor. Siz de bu tarz bir yerden usta önerisi alabilirsiniz. Belki kendileri de yapar Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Mayıs 2024 Paylaş 2 Mayıs 2024 Cafer Celik yazdı: Peki hocam ankara’da bu işi iyi yapan yer var mı? Tavsiyeniz varsa sevinirim. Bir de körleme yaparken ince plaka kullanılmamasını tavsiye ediyorlar. Bunu en sağlamı nası olur acaba Metal içecek kutusundan yapıyorlar bazı ustalar. Delinebiliyor o incecik teneke. Onun için 1-2 mm gibi sacdan yapılırsa ömürlük olur. Yorum bağlantısı
Cafer Celik 2 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2024 Farklı bir yerde tekrar yazılım atıldı sorun düzeldi. İlk yaptırdığım yer egr’yi tam kapatamamış. İki kez para verdik mecburen Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 Cafer Celik yazdı: Farklı bir yerde tekrar yazılım atıldı sorun düzeldi. İlk yaptırdığım yer egr’yi tam kapatamamış. İki kez para verdik mecburen Egr iptali araca zarar verir mi? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 özgür çetinkaya yazdı: Egr iptali araca zarar verir mi? belki soguk havada titrer biraz. 1 Yorum bağlantısı
Cafer Celik 3 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2024 özgür çetinkaya yazdı: Egr iptali araca zarar verir mi? Bu konu hakkında bir çok görüş var. Kimisi, motor iç sıcaklığının artışından dolayı yağın yüksek sıcaklıktan dolayı özelliğini çabuk kaybedebileceğini, kimisi turbo basıncının aşırı artabileceğini, kimsi de yine yüksek motor sıcaklığının motor iç aksamlarına zarar verebileceğini yazmış. Ayrıca egzozdan çıkan zenirli nox gazın miktarı artacağı için bundan uzak durmak gerek. Benim daha önce de bozulduğu için risk alıp iptal ettim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 motora göre zaten 2500 veya 3000d/d lardan sonra devrede değil, rölantiden biraz yukarısında başlar çalışmaya, nox gazlarını azlatmak için tasarlanmış, ona gelene kadar dünyada neler gereksiz gaz salmakta, dpf gibi scr gibi emisyon tantanası Yorum bağlantısı
Recommended Posts