İbrahim Aslıoğlu 30 Nisan 2024 Paylaş 30 Nisan 2024 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: 20binTL gibi bi farkla 3-4 yaş daha genç modellere çıkılabiliyor olarak gördüm. Bi de bu kasada bi yağ yakma sorunu vardı diye hatırlıyorum. Yağ yakma sonunu çift farlılarla başlamıştı vvt olayına geçince başladı. Mehmet Ozyurek yazdı: Toyotanın 97 GLI'si bu kasadan daha çok tutuluyor.. sebebi nedir ? Bunların tasarımları iyi değildi, aynı dönemde üretilen focus, astra ve golf ile kıyaslayınca... 30 Nisan 2024 tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Nisan 2024 Paylaş 30 Nisan 2024 (düzenlendi) Eyüp Çetin yazdı: Kuzenimde 2000'li yıllarda vardı ve çekişinden hiç memnun değildi. Adı tutulmayan kasaya çıkmıştı bunun. Eyüp Bey, torkunu 4800 devirden sonra veriyor bu araba. Ben 2 sene kullandım luna special, düz vites olanı, yüklenince motor sesini çok alıyordu içeriye. Hatta eşimin brodwayımızın daha sessiz olduğunu bile söylemişliği vardı. 30 Nisan 2024 tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts