Mehmet Göktürk 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ağustos 2024 TOGG geride kaldı. Bunda servis şikayetlerinin ve son şerit takip yazılımının çıkmamasının büyük etkisi var. Model Adet Tesla Model Y 1.050 Togg T10X 601 Mercedes EQB 298 MG 4 279 Peugeot E-2008 258 BMW iX1 257 KGM Torres EVX 235 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül tüm elektriklilerde ivme azaldı. Firmalar da yatırımı azalttı. Normal. Togg’da da hata bolca varmış ama herkes yaşamıyor tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Benim görüşüm hiç değişmedi.. Hybrid olamlıydı.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül lpg candır, coğrafya ihtiyacı doblo segmentidir Mehmet Göktürk yazdı: son şerit takip yazılımının çıkmamasının büyük etkisi var. şu an kullanıcısı olnaları bile toplayıp bunu sorsak, o ne diyenler %55 çıkar diye düşünürüm 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Çağlar Bayur yazdı: lpg candır, coğrafya ihtiyacı doblo segmentidir şu an kullanıcısı olnaları bile toplayıp bunu sorsak, o ne diyenler %55 çıkar diye düşünürüm getti lpg li aracın.. kaldın forda.. Az evvel torres inceledim çok süper olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: getti lpg li aracın. gecenin 2sinde şortla dikilidi hocam tepeme, hava da sıcak , klimayı açmışız... 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Çağlar Bayur yazdı: gecenin 2sinde şortla dikilidi hava da sıcak , Reddemeyedeği teklif oldu galina 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Reddemeyedeği teklif oldu galina hatırlamıyorum uykulu idim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Togg kampanya geldi tam durmaya giriyoruz, ne arabası.... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: tam durmaya giriyoruz, ne arabası.... kortizon Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: tam durmaya giriyoruz, ne arabası.... nakit kral olacak sanki. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: kortizon ne yapacağı belli olmaz sürpriz yumurta.... Doğan Arşiray yazdı: nakit kral olacak sanki. birde hiç değeri kalmadı deme ihtimali varki hiç sorma... emir verildi makina dairesi uyuşuk geç uyguluyor.... 2. emirde hazır, ok sola doğru ilerler.... 3 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Doğan Arşiray yazdı: nakit kral olacak sanki. hesap makinesi tuşu hatalı basıyorsa nakiti kim ne yapacak? ölçü ne olacak o zaman Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Değerli olan sadece canımız, gerisi bugün var sabah kalkmışsın yook.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: Değerli olan sadece canımız, gerisi bugün var sabah kalkmışsın yook.... Can da öyle. Ölelim bari hahhah 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ford Focus iyi satmış , pek görmüyorum sağda solda ama. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Eylül Paylaş 3 Eylül kusura bakmasınlar elektrikli çifkabin pikap yapsalardı adam gibi. içinde 2 metre ekran olmasın lüks olmasın . 1 milyon deselerdi şuan fabrika üretime kavuşamazdı 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Evren Erakçora yazdı: Ford Focus iyi satmış , pek görmüyorum sağda solda ama. az önce reklam gördüm. Egea’dan ucuza focus yazıyordu. ben de bu aralar sokakta epey görür oldum Doğan Arşiray yazdı: nakit kral olacak sanki. bankamatikler artık sadece 200 lira veriyor. reklama tıkladım. Focus, 1,5 milyonluk egea dizel full paketten ucuz yazıyordu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül İlkay Başaran yazdı: Can da öyle. Ölelim bari hahhah sıkıntı yok kardeş, hiç takmam bile, zaten kaçış yok, hiç değilse sonra ne oluyor onu öğreniriz Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Çağlar Bayur yazdı: hatırlamıyorum uykulu idim Ve şortunu da çıkarmasından endişe ettin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: sıkıntı yok kardeş, hiç takmam bile, zaten kaçış yok, hiç değilse sonra ne oluyor onu öğreniriz Bunu bende merak ediyorum ama önce Servet abi gitsin. Umarım böyle gelişir olaylar 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Hybrid olamlıydı.. Kesinlikle Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bunu bende merak ediyorum ama önce Servet abi gitsin. Umarım böyle gelişir olaylar düşünsene gidiyor peşinede biz gidiyoruz ama o da ne, adam orada parti vermiş yeni 0 dan başlayan yeni yaşını ve hayatını kutluyor, al sana dejavu, ne anladım ben bu işten diyoruz ve pastaya dalıyoruz Tövbe tövbee... Yalnız önce bizi göndermesin, duyunca yakıcak çıramızı, ama önce seni yakıcak 4 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Ve şortunu da çıkarmasından endişe ettin şortla dedik, ..layım demedik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts