Sani Gerşon 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dev şirketler her gün erirken togg’un akıbeti ne olur bilinmez. B sınıfı araç üretip 1-1.3 milyona satamadıktan sonra, bu gidişle "görünen köy kılavuz istemez" e dönüyor. Hatta ve hatta ben olsam gama bir de içten yanmalı eklerdim. Daha da ucuzlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Sani Gerşon yazdı: gama bir de içten yanmalı eklerdim. en az 5 yıl yani Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Kasım Paylaş 2 Kasım İçten yanmalı tasarlamak üretmek 10 sene sürer bizde. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: en az 5 yıl yani Evren Erakçora yazdı: İçten yanmalı tasarlamak üretmek 10 sene sürer bizde. Elektrik motorunu ve bataryaları biz mi tasarlayıp üretmiştik? Karıştırmış olmalıyım. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Otosan bu motor yerli tassrım ve üretim diyor. Bunu yapan Otomobil motoruda yapar ... diye düşünüyorum. https://www.fordotosan.com.tr/tr/faaliyetlerimiz/ar-ge/teknolojilerimiz/ecotorq-motor-ailesi#:~:text=4 yıl gibi kısa bir,Büyük Ödül almaya hak kazanmıştır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: en az 5 yıl yani en kolayı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Sani Gerşon yazdı: Elektrik motorunu ve bataryaları biz mi tasarlayıp üretmiştik? Karıştırmış olmalıyım. dur diego, hemen teknik bakma olaya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Bu arada mürcell 3 adet togg veriyor çekilişle. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Sani Gerşon yazdı: B sınıfı araç üretip 1-1.3 milyona satamadıktan sonra, bu gidişle "görünen köy kılavuz istemez" e dönüyor. Hatta ve hatta ben olsam gama bir de içten yanmalı eklerdim. Daha da ucuzlar. 1.3 tce ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Kasım Paylaş 2 Kasım İlkay Başaran yazdı: 1.3 tce ? 1.0tce bile olur. Yeter ki satsın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: 1.0tce bile olur. Yeter ki satsın. çekmez o motor Çağlar Bayur yazdı: en az 5 yıl yani çok o, 2 seneye 5. nesil uçak hazır olacakmış, 5 aya olur bence... 2 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Togg Ceo su Gürcan KARAKAŞTAN Çinli ortak konusunda açıklamalar geldi. https://x.com/milliyet/status/1857058745886351828?t=dfoRAxHijF2PoD15gJGYXg&s=19 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 07:04 Paylaş Cuma 07:04 İyiymiş. Yerli ve milli Çinlilerimiz olur 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts