İlkay Başaran 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kanada da kendi evinin önünü süpürmeyene ceza var kar yağınca Arka bahçedeki kar örtüsünü ayak izi yaptık diye dedemden dayak yemiştik kuzenle. Birde böyle durumlar var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül Paylaş 8 Eylül İlkay Başaran yazdı: dedemden dayak yemiştik kuzenle. bu da bir ceza, atalar ne demiş bil bakalım, dayak cennetten çıkmadır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Çağlar Bayur yazdı: bu da bir ceza, atalar ne demiş bil bakalım, dayak cennetten çıkmadır Dedemden yediklerimizin cennetle uzaktan yakından alakası yoktu bence 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kanada da kendi evinin önünü süpürmeyene ceza var kar yağınca Mehmet Göktürk yazdı: Eğitim amacı var ama. Sonra elinden bezi düşüren çocuklar türüyor Bizde o iş de düzgün olmaz. Öğrencileri cemaatine ailesinin siyasi görüşüne göre sınıf ederler kendinden olmayana başka iş verirler Bazı kurumlara siyaset girmemeliydi girince güven namına zerre iyi niyet kalmıyor insanda 3 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: resmi veriye bakıyorum da düşeni ben göremedim. 2024 ün ilk aylarında da acaip düştü denmiyor muydu peki? ah şu X yazarları https://www.odmd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/4713/ODMD Basın Bulteni 2 Ağustos 2024.pdf 2024 yılı Ocak-Temmuz döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı %0,1 oranında arttı. odmd temmuz raporu sayfa 2 den alıntıdır geçen sene aynı aya göre bakan raporların ortak bir sorunu var, 2023 ile 2024 ün dinamikleri arasında fersah fark var Hangisine inanıcaz bilemedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Şimdi bir video düştü önüme; Togg'da şarj sorunları düzeltilmedi. Buna rağmen menüye ziraat bankası uygulaması eklendi diyor. Adam çok kızgındı 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül Paylaş 9 Eylül arıza konusunda bişe diyemem. kayınbabadaki 1 sefer ilk aldığında bataryasını değişmişler bir hatadan dolayı sonra hiç bozulmadı. evinde şarj ediyor . sadece kullanımı zor yaşıda olunca ekranlar karışık geliyor. kullanımı çok zevkli ha bu arada roket gibi sadece kafama şu takılıyor biz yerli arabayı yaparken biraz ucuz olur halkın satın alması daha kolay olur diye hayal etmedikmi ? tesla ile aynı para sıkıntı bu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali Gök yazdı: arıza konusunda bişe diyemem. kayınbabadaki 1 sefer ilk aldığında bataryasını değişmişler bir hatadan dolayı sonra hiç bozulmadı. evinde şarj ediyor . sadece kullanımı zor yaşıda olunca ekranlar karışık geliyor. kullanımı çok zevkli ha bu arada roket gibi sadece kafama şu takılıyor biz yerli arabayı yaparken biraz ucuz olur halkın satın alması daha kolay olur diye hayal etmedikmi ? tesla ile aynı para sıkıntı bu Araba ucuz olur da herkes alırsa, istanbul trafiğini hayal edemiyorum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba ucuz olur da herkes alırsa, istanbul trafiğini hayal edemiyorum O kadar da ucuz olamaz . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Hangisine inanıcaz bilemedim ikisi de doğru veri lakin biri sosyal medyada yayılmış olan etkileşim kastırıcı diğeri aynı rapordan lakin etkileşimsiz kalan grafik. Aynı veri kaynağından istenen başlık çıkartılaiblir , lakin birinde geçmiş veriler ile birlikte bir anlam kazanır diğerinde anlık durum tespiti vardır. doğrusu yanlış yok , o yüzden üniversite istatistik dalları son 3 yılda iki misli giriş puanı artırdı, sosyal mühendisliğin ihtiyacı var artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba ucuz olur da herkes alırsa, istanbul trafiğini hayal edemiyorum okadar ucuzlktan bahsetmedim yahu. şuan 1 milyona sıfır araba satıyor firmalar. togda 1 milyon deseydi 700 bin kredi verseydi çok kişi alırdı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali Gök yazdı: arıza konusunda bişe diyemem. kayınbabadaki 1 sefer ilk aldığında bataryasını değişmişler bir hatadan dolayı sonra hiç bozulmadı. evinde şarj ediyor . sadece kullanımı zor yaşıda olunca ekranlar karışık geliyor. kullanımı çok zevkli ha bu arada roket gibi sadece kafama şu takılıyor biz yerli arabayı yaparken biraz ucuz olur halkın satın alması daha kolay olur diye hayal etmedikmi ? tesla ile aynı para sıkıntı bu Tesla daha ucuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araba ucuz olur da herkes alırsa, istanbul trafiğini hayal edemiyorum Bu mudur bu güzel akıllı ülkemizin ihtiyaç duyduğu beyinden çıkan yorum? Şaka olarak kabul ediyoruz. Ortalık şahin kaynıyor.. Ali Gök yazdı: okadar ucuzlktan bahsetmedim yahu. şuan 1 milyona sıfır araba satıyor firmalar. togda 1 milyon deseydi 700 bin kredi verseydi çok kişi alırdı biz böyük milletiz böyük araba yaptık böyükler için. İmza sülo. Evet tabi haklısın. Ama alay konusu olur diye korktular sanırım. Fransız utanmıyor yapıyor. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ikisi de doğru veri lakin biri sosyal medyada yayılmış olan etkileşim kastırıcı diğeri aynı rapordan lakin etkileşimsiz kalan grafik. Aynı veri kaynağından istenen başlık çıkartılaiblir , lakin birinde geçmiş veriler ile birlikte bir anlam kazanır diğerinde anlık durum tespiti vardır. doğrusu yanlış yok , o yüzden üniversite istatistik dalları son 3 yılda iki misli giriş puanı artırdı, sosyal mühendisliğin ihtiyacı var artık teknik insanım ikse mikse bakmam rakama bakarım o kadarr 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül Paylaş 9 Eylül tabi arabayı yapanlarda sürekli A haberi izliyorlarsa bütün ülkenin bolluk içinde para içinde yüzdüğünü düşünüp 1.8 milyona satılacak araba yapmışta olabilirler. 3 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Toggu hafta sonu inceledim 2 donanım birden vardı koltukları deri ve sadecd kumaş olandan ayrı ayrı koymuşlar. Plastik kalitesi ve deri kalitesi çok üst seviye ayrıca kapılar aşırı tok kapanıyor golf 8 bile bu kadar tok değildir Doğal olarak maliyetin bu kadar yukarı olduğu konumda fiyatın pahalı olması normal Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali Gülmez yazdı: Toggu hafta sonu inceledim 2 donanım birden vardı koltukları deri ve sadecd kumaş olandan ayrı ayrı koymuşlar. Plastik kalitesi ve deri kalitesi çok üst seviye ayrıca kapılar aşırı tok kapanıyor golf 8 bile bu kadar tok değildir Doğal olarak maliyetin bu kadar yukarı olduğu konumda fiyatın pahalı olması normal e iyide alamıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali Gülmez yazdı: Toggu hafta sonu inceledim 2 donanım birden vardı koltukları deri ve sadecd kumaş olandan ayrı ayrı koymuşlar. Plastik kalitesi ve deri kalitesi çok üst seviye ayrıca kapılar aşırı tok kapanıyor golf 8 bile bu kadar tok değildir Doğal olarak maliyetin bu kadar yukarı olduğu konumda fiyatın pahalı olması normal Maliyet çok daha yüksek. Sübvansiyon var destekler var. Sorun bu tür bir araba kalkınmakta olan ülkede ilk yapılacak elektrikli araba değil. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Bu mudur bu güzel akıllı ülkemizin ihtiyaç duyduğu beyinden çıkan yorum? Şaka olarak kabul ediyoruz. Ortalık şahin kaynıyor.. He vallağ budur. Biz düşünemiyoruz birkaç adım ilerisini hocam. Para, çokomel. Eğrisi yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: He vallağ budur. Biz düşünemiyoruz birkaç adım ilerisini hocam. Para, çokomel. Eğrisi yok. Dolar tabancası alalım fakirler kıskansın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Dolar tabancası alalım fakirler kıskansın Dilan'ın tabancadan mı ? 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Dilan'ın tabancadan mı ? Bu ülkenin layığı o kadın 🤣 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali Gök yazdı: Bu ülkenin layığı o kadın 🤣 Şu an troller Dilanı savunmaya geçti.. Aslında suçları yokmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Şu an troller Dilanı savunmaya geçti.. Aslında suçları yokmuş.. yok tabi hırsızlık bu ülkede suç değil kadının hakkı yendi . zararıda tazmin edilmeli o ferrariler flan geri iade edilip özür dilenmeli bide gerçekten ülkede sistem bu iyi çalarsan madalya bile takarlar senelerdir benim maaşımın %50 sini devlet vergi diye kesiyor kalan maaşımdan ne alsam kdv ödüyorum en az %20 side öyle gidiyor . eee benim maaşımın %70 i vergi olarak ödüyorum neden şirketlerin vergi borçları affediliyor ? olmaz olmaz özetle bu iş olmaz. kim ne derse desin düzen sağlanamaz . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül O değilde bugatti’lerin hepsinin tekerler yamuk. Ben olsam geri kabul etmem https://www.instagram.com/reel/C_SQ__UOMT4/?igsh=bHk4dmV2aHV3eWl4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Şu an troller Dilanı savunmaya geçti.. Aslında suçları yokmuş.. heee yogh, kurumsallaşamadan büyümek cezaya tabi değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts