İçeriğe Yönlendir

Togg Satışları Yavaş mı İlerliyor?

özgür çetinkaya

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

az önce reklam gördüm. Egea’dan ucuza focus yazıyordu. ben de bu aralar sokakta epey görür oldum 

bankamatikler artık sadece 200 lira veriyor. 

reklama tıkladım. Focus, 1,5 milyonluk egea dizel full paketten ucuz yazıyordu :) 

100 Luk de veriyor ya arada 50 li lik de atıyorum.ama talep niye tek seferde balya para vermediği yönde. Tek seferde 30 ve 40 bankot veriyor makinalar. Yetmiyor maaş çekmeye 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mustafa Tüfekçi yazdı:

100 Luk de veriyor ya arada 50 li lik de atıyorum.ama talep niye tek seferde balya para vermediği yönde. Tek seferde 30 ve 40 bankot veriyor makinalar. Yetmiyor maaş çekmeye 

nakit kullanmanı istemiyor devlet. anla artık. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

bakkallar kapanır

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

bakkallar kapanır

yeni cepten ödeme yapısı geldi para almak nisbeten kolaylaştı. vergi verecek isen tabi. 

sadece android telefon yeterli  https://param.com.tr/param-sanal-pos?gad_source=1&gbraid=0AAAAACuLaG1ef0XiSmB0Z6R3YF3tXd8u2&gclid=Cj0KCQjwiuC2BhDSARIsALOVfBLNgMvZlnjsSqFfhdp8SfvuD0lPdfQ3wZTZW8Y_9XOgfxP5xjA4YdAaAvBDEALw_wcB

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

sadece android telefon yeterli

her daim bir internet bağlantımızn olacağını varsayıyoruz yani? onu geçtim yazın elektrik bulunca şükredilen yerden geldim ben :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Internet illa olacak yoksa simit yesin. kara deftere yazdırsın. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tesla ile Togg aynı fiyat olunca, kim olsa Tesla'ya yönelir tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

700 bin faizsiz kredi  dağıtılırken satamıyorsa bu iş olmuyordur denir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Geçen ay dağıtmıyordu.. yeni rakamlara bakacağız.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Alptuğ Özcan yazdı:

Kesinlikle

Ama işte elektrikli üretmek kolay, hybrid zor.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

tapular otogar gibi şu an

Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya
Mehmet Göktürk yazdı:

Ağustos 2024 

TOGG geride kaldı. Bunda servis şikayetlerinin ve son şerit takip yazılımının çıkmamasının büyük etkisi var. 

Model Adet
Tesla Model Y 1.050
Togg T10X 601
Mercedes EQB 298
MG 4 279
Peugeot E-2008 258
BMW iX1 257
KGM Torres EVX 235

image.png.1e79c74ffa5570084473bcb8132bde53.png

laf olsun diye Byd marka araca bakıyordum 1,5m herhangi bir destek vs olmadan satış fiyatı var. Bunlar 2 sene sonra Türkiye pazarına iyice girince bu araçların fiyatını ortalama %20 aşağı çekse (teşfik vs vs )  togg aylık değil 600 100 adet bile satamaz. Araba bence güzel ama fiyatı çok yüksek. Bildiğim kadarı ile bu kadar fiyat artmasına neden olan ise bataryası. Bu batarya olayını çözüp fiyatlar 1 ile 1.5 arasına inmez ise bu fabrikada kapanmaya yüz tutacaktır.

Kaldı ki 600 adet satarak koca fabrikayı binlerce çalışanı ayakta tutmak hayalden iler gitmez  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Günde 270 adede çıktı üretim diye haber geçiyorlardı

Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya
Mehmet Göktürk yazdı:

Günde 270 adede çıktı üretim diye haber geçiyorlardı

onu duymadım da ortalamaya vurunca 20 adet ancak oluyor Togg u kötü günler bekliyor. Kredi ile falan desteklemeye çalışıyorlar ama sonu hüsran olacak

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
özgür çetinkaya yazdı:

onu duymadım da ortalamaya vurunca 20 adet ancak oluyor Togg u kötü günler bekliyor. Kredi ile falan desteklemeye çalışıyorlar ama sonu hüsran olacak

Gazete haberleri 270-280 diyor google a yazınca

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

yazıp yazıp siliyorum, sonra yanlış anlayanlar oluyor, neyse düzelir inşallah...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

Gazete haberleri 270-280 diyor google a yazınca

Fazlasını ihraç mı ediyorlar acaba.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Ozyurek yazdı:

bu durumda üretim bazı günler yapılmaz işçiler kısmi izne çıkar. Dobloda tam tofaşa gitmiştik pandemi çip krizinde haftada 2 gün çalışıyordu fabrika.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

belgeler tamamlandı mı acaba

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

700 bin faizsiz kredi  dağıtılırken satamıyorsa bu iş olmuyordur denir

tamamini 48 ay krediyle versinler alalim birer tane. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Doğan Arşiray yazdı:

tamamını 48 ay krediyle versinler alalim birer tane. 

Birde sıfır faizle :)

Şaka bir yana aylar önce günlük 300 adet üretim kapasitesine ulaştı diyorlardı. 1 ayda 2 günlük üretim satılmış görünüyor.

Uzun vadeli hedef de 2030 a kadar 1 milyon üretimdi. Aylık ortalama 12 bin satış yapmaları lazım hedefe ulaşmak için...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Valla togg’un içi dışı güzel araba. Ama büyük. Yani togg’u değerlendirirken tiguan ile kıyaslamak lazım. O cüssede hatta daha büyül bir araba. 

satışların düşmesi global. Avrupa’da geçen sene temmuza göre %10 daha az elektrikli satılmış. 

türkiyede ağustos’ta geçen aya göre %30’luk düşüş olmuş. 

togg’un acilen küçük arabaya girmesi lazım. Otoyol testlerini görüyoruz ama o da büyük araba gibi geldi bana

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Doğan Arşiray yazdı:

tamamini 48 ay krediyle versinler alalim birer tane. 

olur bak mis gibi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

togg’un acilen küçük arabaya girmesi lazım. Otoyol testlerini görüyoruz ama o da büyük araba gibi geldi bana

Küçük araba ile başlasa daha iyiydi.  Pazar payı daha fazla olurdu. 
vw tosbaa ile başlamıştı. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Birde sıfır faizle :)

Şaka bir yana aylar önce günlük 300 adet üretim kapasitesine ulaştı diyorlardı. 1 ayda 2 günlük üretim satılmış görünüyor.

Uzun vadeli hedef de 2030 a kadar 1 milyon üretimdi. Aylık ortalama 12 bin satış yapmaları lazım hedefe ulaşmak için...

devlet destekli degilmi, kar etmesinler bekledikleri kadar. yapsinlar tamamina vade, 0 a yakin 4 sene faizli. bu arada araba asiri karisik, fazla ozellikli, sade degil ve buyuk. ben begeniyorum. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...