İçeriğe Yönlendir

Yol Kenarı Park Ücretleri

Emre Şimşek

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Japoncuyum

eksik tuğla çıkarsa kelle gidiyor orada

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Eskiden beri inşaat ruhsatı alırken belediye ya para ver yada park yeri göster diyordu.  
Şimdi değişti mi bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Bursa büyük şehir belediyesi caddelerde görev falan otopark görevlilerine cuma gününden itibaren otoparklardan ücret alınmayacak mesajı gönderilmiş diye haber okudum biraz önce

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tamer Olcay Çiçek yazdı:

Bursa büyük şehir belediyesi caddelerde görev falan otopark görevlilerine cuma gününden itibaren otoparklardan ücret alınmayacak mesajı gönderilmiş diye haber okudum biraz önce

insanlı olması saçma. tabela koyarsın QR kod koyarsın ödemeyeni oyarsın. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

venediğe yürüyerek giriş 5 avro

koşarsak?

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Emre Şimşek yazdı:

Fark etmişsinizdir Muğla ve ilçelerinin ana caddelerinde yol kenarlarından park ücreti kesmeye başladılar bir kaç yıldır var. Bunun hukuksuz olduğunu düşünenlerdenim. Benim gibi düşündüğü için bu ücreti ödemeyen binlerce insan var. Ben de son bir kaç aydır ya hiç park etmiyorum ya da ödemeden kaçıyordum. 
Adamlar tahsilatta HGS’yle anlaşmışlar. :rtfm:Göcek tünelinden bakiyeniz yetersiz uyarısını alınca girip bir bakayım dedim. Şaka gibi ya, şaibeli olan bir yol kenarı ücretini otoyol parası gibi HGS’den çekiyorlar. Bu durumun seçimden hemen sonra başlatılması da zaten ülkemize has bir durum 🤦🏻‍♂️

Kalabalık bir kitle bulup dava edesim var ama ben şu ana kadar çok büyük mağdur değilim şükür. Muğla’ya gelecek olan varsa şimdiden uyarayım. Burada HER ŞEY parayla yapılıyor artık.

Şirketin adı da Sentinus Pharma, Ankara’dan bir ilaç şirketi.

Oha :shok: 

Ben de ödemiyorum çünkü hiç bir yerde (alım-satım vb) karşıma çıkmıyor. 

Konuyu görünce baktım ama HGS den çekme işlemi olmamış bende hiç. İlk paralı park işleminden sonra belli olur; tüm borcu mu çekerler acaba :crazy:

Ama yukarıdaki görüşlere katılıyorum, paralı olması park yeri bulabilmek adına olumlu bir şey :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İsa Acar yazdı:

Oha :shok: 

Ben de ödemiyorum çünkü hiç bir yerde (alım-satım vb) karşıma çıkmıyor. 

Konuyu görünce baktım ama HGS den çekme işlemi olmamış bende hiç. İlk paralı park işleminden sonra belli olur; tüm borcu mu çekerler acaba :crazy:

Ama yukarıdaki görüşlere katılıyorum, paralı olması park yeri bulabilmek adına olumlu bir şey :good1:

İlk park ettiğinde görevli gelecek arabanın resmini çekecek sonra haşırt diye hepsini hgs’den çekecek. Dua et de bakiye yetersiz desin 😬

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Emre Şimşek yazdı:

İlk park ettiğinde görevli gelecek arabanın resmini çekecek sonra haşırt diye hepsini hgs’den çekecek. Dua et de bakiye yetersiz desin 😬

Ben hep 50 liralık yüklüyorum 😅

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

koşarsak?

suitte kalanlara beleş üstadım

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İsa Acar yazdı:

Ben hep 50 liralık yüklüyorum 😅

O paraya artık niyet bile çekilmez abicim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
Fırat Önal yazdı:

Ücret alınsa dert alınmasa başka dert. Bedava olunca bazı araçlar uzunca bir süre orada kalabiliyor. Ama genel olarak otoparklar yetersiz. 

Yanlış bilmiyorsam bir müteahhit bina yapınca ya otopark yapacak ya da belediyeye otopark parası verecek. Eğer bu bilgi doğruysa oturduğumuz ev için peşinen park parası ödüyoruz.   

Ben de sizin gibi biliyorum, o yüzden buradaki binaların altında kedinin giremeyeceği diklikte otoparklar var.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İbrahim Aslıoğlu yazdı:

Ben de sizin gibi biliyorum, o yüzden buradaki binaların altında kedinin giremeyeceği diklikte otoparklar var.

arabaları kedi boyuna indirirsek girer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Belediyenin Ceza yahut ödeme makbuzu gibi bir belge varsa elde, ona dayanarak idere mahkemesinde dava açılıp işlemin iptali için dava açılabilir. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

arabaları kedi boyuna indirirsek girer.

palio nun manevra yapamacağı bir sokakta, ami nin giriş yapamayacağı kapalı otopark gözlemledim, imar iskan proce tantanasından yırtmak için kapalı otopark olarak gösterilmiş , motorsiklet girer ancak sürerek değil yandan sürükleyerek

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

palio nun manevra yapamacağı bir sokakta, ami nin giriş yapamayacağı kapalı otopark gözlemledim, imar iskan proce tantanasından yırtmak için kapalı otopark olarak gösterilmiş , motorsiklet girer ancak sürerek değil yandan sürükleyerek

istisna her zaman olur.

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Menteşe ilçesinde otoparkı belediye işletecekmiş artık, öyle bir haber gördüm. İşletmeci firmanın sözleşme süresi dolmuş. Tüm Muğla' da bu şekilde olur umarım; belediyeye gitsin ve hgs den kesilsin, buna razıyım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İsa Acar yazdı:

Menteşe ilçesinde otoparkı belediye işletecekmiş artık, öyle bir haber gördüm. İşletmeci firmanın sözleşme süresi dolmuş. Tüm Muğla' da bu şekilde olur umarım; belediyeye gitsin ve hgs den kesilsin, buna razıyım.

Zalım vicdansızlar gitmeden önce son bir kez geçireyim demişler demekki.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...