Emre Şimşek 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Tayfun Aydın yazdı: diyordu satış danışmanı Bize de robot süpürge satarken ekstra garanti uzatma satarken pillerini değiştirirsiniz diyordu satış danışmanı. Velhasıl uzatılmış garantim dün başladı ama pilleri değiştirmeyeceklermiş. Vesileyle buradan Vatan’dan bir şey alacak olanları sigorta yaptırmamaları konusunda uyarmış olayım.. Asx’e gelince, iyi araba olduğunu duymuştum. Üzmeyin bakımlarını tam yapın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Emre Şimşek yazdı: Bize de robot süpürge satarken ekstra garanti uzatma satarken pillerini değiştirirsiniz diyordu satış danışmanı. Velhasıl uzatılmış garantim dün başladı ama pilleri değiştirmeyeceklermiş. Vesileyle buradan Vatan’dan bir şey alacak olanları sigorta yaptırmamaları konusunda uyarmış olayım.. Asx’e gelince, iyi araba olduğunu duymuştum. Üzmeyin bakımlarını tam yapın dikey süpürge alırken +2 sene pil garantisi aldık. Çöpe mi gitti? Media markt Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: dikey süpürge alırken +2 sene pil garantisi aldık. Çöpe mi gitti? Media markt Uzatılmış garanti ise ne yazıkki pili kapsamıyor. Size pil garantisi olarak satılan sigortanın kapsamını öğrenin ve eğer uzatılmış garanti ise bence vakit kaybetmeden bildirin bu şekilde satılmadığı gerekçesiyle. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Nisan Paylaş 29 Nisan media markt teknosa vatanın kendi verdiği garanti uzatmalarının adı var ve içleri boş tam bir dolandırıcılık hikayesi ve resmi dolandırıcılık markaların kendi verdiği garanti uzatmalarından yararlanın Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: dikey süpürge alırken +2 sene pil garantisi aldık. Çöpe mi gitti? Media markt Görünen o ki o da yalan Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Emre Şimşek yazdı: Görünen o ki o da yalan yıkarım orayı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıkarım orayı sonra kurulamayı da unutma 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıkarım orayı Giderken su götür orda vermezler:( 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Nisan Paylaş 29 Nisan (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıkarım orayı Yıkarım derken Mehmet Yeter yazdı: Yıkarım derken Utandım kendimden silebiliriz mesajı. 29 Nisan tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan Paylaş 29 Nisan atasözü var: teşbihte hata olmaz gitti bedemcik 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts