Alpay Sumer 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Alpay'a gizli özellikçi lazım belli oldu ya bende kablo var kodlayabiliyorum ufak tefek biseyler.. ama komplike seyleri cok yapamıyorum acıkcası.. Daha acemilik aşamasındayım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Metin Akbal yazdı: Ohooo. Android auto vs kabloyla açılmıyor. 3 kulhu 1 elhamla mı acılıyor? 😂 Biliyorum onla degil ama Sonucta o da bir yazilim veya pc baglantısıyla yapilmıyormu ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Alpay Sumer yazdı: 3 kulhu 1 elhamla mı acılıyor? 😂 Biliyorum onla degil ama Sonucta o da bir yazilim veya pc baglantısıyla yapilmıyormu ? Mevlana gibi dönmeyi dene bakalım olacak mı 😬 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Metin Akbal yazdı: Mevlana gibi dönmeyi dene bakalım olacak mı 😬 Bir mermere bakar herşey 😄 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Alpay Sumer yazdı: 3 kulhu 1 elhamla mı acılıyor? 😂 Biliyorum onla degil ama Sonucta o da bir yazilim veya pc baglantısıyla yapilmıyormu ? Böyle bir şey alacan. https://www.amazon.com.tr/OTTOCAST-kablosuz-kapatıcı-bağlanmış-saklanabilir/dp/B09PZZ6SDT?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A21Q4IANCZA3KF&th=1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Bir mermere bakar herşey 😄 Allah'tan 4x2. 4x4 olsa 4 tekere mermer dusunemedim şu an 😅 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Osman Ünal yazdı: Böyle bir şey alacan. https://www.amazon.com.tr/OTTOCAST-kablosuz-kapatıcı-bağlanmış-saklanabilir/dp/B09PZZ6SDT?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A21Q4IANCZA3KF&th=1 Osman hocam var olasin 👋 Ben sırf kablo aparat ıvır zıvır olmadan direkt yazılımla vs vs ile yapabilecek yöntem pesindeyim. Yapanlar var hatta bu cihazdan daha da pahalıya geliyor ama orjinal bisey olur.. cözemezsem o zaman mecbur bitane bunlardan alacagım.. Metin Akbal yazdı: Allah'tan 4x2. 4x4 olsa 4 tekere mermer dusunemedim şu an 😅 4 mermerle şadırvan yapılır naptın sen 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs Yazar Paylaş 15 Mayıs Front assist ve acc İslemleri icin start verildi.. Coming suuun 😀 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Front assist ve acc İslemleri icin start verildi.. Coming suuun 😀 Eletkrikli bagajda fena değil. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Front assist ve acc İslemleri icin start verildi.. Coming suuun 😀 Ön cama kamera ile mi geliyor o özellikler? Yap da örnek alalım.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Cem Işık yazdı: Ön cama kamera ile mi geliyor o özellikler? Yap da örnek alalım.. Est. Ön ambleme radar ekleniyor.. Ön cama eklenen zımbırtı serit takip icin.. İlk asamada serit takip olmayacak. cok sevemedim onu acikcası.. İscilik ve yapilanları begenirsem retrofite devam.. bagaj akillanacak, geri görüs vs vs.. Serkan Maden yazdı: Eletkrikli bagajda fena değil. isciliğe bakacam. Cok delip kesmeden yapabiliyorsa o da olacak.. Sonra kör nokta.. iste yavas yavas eklemeyi düsünüyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Bu çocuğa birşeyler olmuş ampul bile değiştirmeyen adam retrofit falan diyor. Retrofit i normal zamanda duysa ilaç zannederdi halbukisi. Ne içtin aga sen 😬 Gizli ozellikci kim? 4 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Est. Ön ambleme radar ekleniyor.. Ön cama eklenen zımbırtı serit takip icin.. İlk asamada serit takip olmayacak. Adaptif şerit takip ile birlikte oluyor. Şerit takip zımbırtısı şart. Necati usta bu işlerin piri Angaraya gel. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Serkan Maden yazdı: Adaptif şerit takip ile birlikte oluyor. Şerit takip zımbırtısı şart. Necati usta bu işlerin piri Angaraya gel. Şeker hastası etti bu arabalar Necati abiyi , Allah şifa versin.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Cem Işık yazdı: Şeker hastası etti bu arabalar Necati abiyi , Allah şifa versin.. Amcası Elvan dayı fitil etti onu 😅 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Metin Akbal yazdı: Bu çocuğa birşeyler olmuş ampul bile değiştirmeyen adam retrofit falan diyor. Retrofit i normal zamanda duysa ilaç zannederdi halbukisi. Ne içtin aga sen 😬 Gizli ozellikci kim? Orjinal orjinal bi yere kadar 😂 Ben degistiremedigimden degil orjinal sevdigimdendi hersey 😀 Baktımki yaşlanıyorum yapayım gitsin dedim.. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Serkan Maden yazdı: Adaptif şerit takip ile birlikte oluyor. Şerit takip zımbırtısı şart. Necati usta bu işlerin piri Angaraya gel. Serit takip icin de kendi dönebilen direksiyon gerekiyordur muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs ön pancurun ve arka difizörün kromları orta ve full pakette heryerdeyken alt pakette bazıları yok.. Siparisle geldiler.. Montajını yapacam. Kromlar kendinden bantlıymış.. Daha test etmedim ama daha saglam tutması icin fikri gelen var mı? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Alpay Sumer yazdı: ön pancurun ve arka difizörün kromları orta ve full pakette heryerdeyken alt pakette bazıları yok.. Siparisle geldiler.. Montajını yapacam. Kromlar kendinden bantlıymış.. Daha test etmedim ama daha saglam tutması icin fikri gelen var mı? 3m vs gibi çok kaliteli silikon çift taraflı bantlardan kullanılabilir belki. Ya da çok az dyson/mastik uygulanabilir kürdanla Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Cem Işık yazdı: 3m vs gibi çok kaliteli silikon çift taraflı bantlardan kullanılabilir belki. Ya da çok az dyson/mastik uygulanabilir kürdanla Dyson olaki cıkarma gereken (veya kirıldı bozuldu vs durumda ) leke birakmazsa cok mantiklı bir cözüm 👍 tesekkürler abi 🥰 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs ilk cezamızı yedik.. cevirmeden Muhatap bile olmadan.. Ki gördüm onları zaten yavastım.. Yazmak icin yazmişlar.. Allah kabul etmesin.. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Geçmiş olsun, başımın gözümün sadakası olsun deseydin 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Adnan Çakır yazdı: Geçmiş olsun, başımın gözümün sadakası olsun deseydin cevirmedilerki.. Zaten yavastim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts