Alpay Sumer 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Seninkisi makyajlı kasa Alpay kardeşim, tekrar hayırlı olsun. Estağfurullah ne emeği. Keyifli sürüşler. Golf 'ten biraz daha sert ama daha oturaklı bir sürüş hissedeceksin. Sertliğin sebebi yüksek oluşundan dolayı yol tutuşunun iyileştirilmesi için bana göre. Profildeki araç bilgilerini değiştir bu arada. Niyet oydu aslinda.. bi anda denk gelince kacirmak olmazdı.. Evet sert bir arac ama viraj kabiliyetini epey zorladım test ederken baskasının malı gibi 😄 Gitmem de demedi korkutmadı da.. Dogru düzgün foto yok Fotograflarıda halledecem bi ara.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Beyendim. Kendim almış gibi sevindim valla. Hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok canım. Sadece boşa alıp sonra el freni p falan eksik o. Bunları yaptıktan sonra kaputu aç kapa, 5 kere camı indir kaldır, torpidoyu aç kapa da yapmalısın hayırlı olsun. Çok istemişsin çok mutlusun. Güle güle kullanın Ya bunları acil zamanda yapmak 10 dakika sürer.. hep böyle yapmak zor olacak napcaz bilemedim ki 🤔 N de el freni cekince ki ( zaten hold devreye giriyor el freni cekmeye ne gerek var oda ayri bir konu.. Tekrar N den R üzerinden P ye gecince ) hersey tamam mı yani 😫 evet cok istedik Cok sükür nasip oldu.. cok tesekkürler var olasın kardesim 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Çok güzel.,kazasiz belasiz Hayalim, bi gün nasip olacak 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Beyendim. Kendim almış gibi sevindim valla. Hayırlı uğurlu olsun. Cok Teşekkür ederim, sagolasin 🤗 Fikri Keleş yazdı: Çok güzel.,kazasiz belasiz Hayalim, bi gün nasip olacak Amin hocam Var olasınız. Rabbim size de nasip eder insallah duam sizinle 🤲 Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim 👋 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Neeeyy el freni mi yokmuş? Şanzıman da yok deme bünye kaldırmıyor 😁 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Nisan Paylaş 21 Nisan 🧿 Maşallah, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan 2.el şans kader tesadüftür derler ya, hayırlı olsun 48 ay beklemye değmiş, lakin boyamak lazım bunu maviye alışmıştık 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mertol Kip yazdı: Güle güle kullanın. O kasaların makyajlı olmayanları için R line kitleri falan var. Beyyle bir şey. Senin gibi yapamayız biz Mertol. Sen Mondeo’yu bir üst paket yapmıştın. Ben uğraşamam öyle. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Metin Akbal yazdı: el freni Parmak freni var Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Parmak freni var Dur yav az eglenecektik 😬 Belki rehavete kapılıp şanzıman yok diyecekti 😁 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Kazasız belasız kullanmak nasip olsun abi maşallah çok güzel. Hayırlı olsun. Benimde hayalimdeki araç çok istiyorum tigu ama nasip kısmet🤲 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allah 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Bir ara biri bana otomatik almam demişti, o aynı biri SUV da almam demişti. Otomatik SUV almış . Kazasız, belasız, mutlu günlerde kullansın 1 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Metin Akbal yazdı: Neeeyy el freni mi yokmuş? Şanzıman da yok deme bünye kaldırmıyor 😁 Tansuya diyecen onu sen 🤣 Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin 🧿🧿 Cok tesekkür ederim.. Adnan Çakır yazdı: 🧿 Maşallah, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. Cok tesekkür ederim abi, Amin.. Konuyu olustururken gizleyip rahat rahat yazarım diye düsündüm bi baktım sen cevap yazıyosun 😂 Servet Aydın yazdı: Alpay hayırlı olsun. Eksik çeker mi? Cok tesekkür ederim Canım Abimmm ❤️ Malesef eksik 😞 Ama icinde patlıcan musakka var 😂 🍆 😂 Arif Aykın yazdı: Kazasız belasız kullanmak nasip olsun abi maşallah çok güzel. Hayırlı olsun. Benimde hayalimdeki araç çok istiyorum tigu ama nasip kısmet🤲 Sagolasin.. Darısı basına 🤲 Mustafa Tüfekçi yazdı: Güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allah Eyvallah Mustafa 👋 Amin.. 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Serkan Aktay yazdı: Bir ara biri bana otomatik almam demişti, o aynı biri SUV da almam demişti. Otomatik SUV almış . Kazasız, belasız, mutlu günlerde kullansın Cok sagolasin.. Ama haksızmıyım Ya baksana bosa al freni cek, Park yap.. Hani bu otomatikti. Dur, Bütün tükürdüklerimi yalamam lazım 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Serkan Aktay yazdı: Bir ara biri bana otomatik almam demişti, o aynı biri SUV da almam demişti. Otomatik SUV almış . Kazasız, belasız, mutlu günlerde kullansın VAG a da bir türlü isinamiyorum lu birşeyler de hatırlıyorum sanki 🤭 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hem rengi beyaz, hem otomatik, hem vag, üstelik el freni de bir garip. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Alpay dsg ‘de el frenine takılmışsın ama şunu dene bir gün, çok hafif rampa bir yere park et, vites d de iken el frenini çek ve p ye alıp stop et arabayı. Bak bakalım tekrar bindiğinde arabayı yeniden d yada r ‘ye almak için ne kadar zorlaman gerekecek vites kolunu.. ben vites kolu kopup gelecek sanmıştım ilk denememde. Akabinde bunu yaşatmamak için arabaya, önce n konumuna alıyorum sonra el freniyle ağırlığı el frenine verip, sonra p yaparak stop etmeye çaba sarfediyorum. 4 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı mübarek olsun. Allah kaza bela ceza göstermesin... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Cem Işık yazdı: Alpay dsg ‘de el frenine takılmışsın ama şunu dene bir gün, çok hafif rampa bir yere park et, vites d de iken el frenini çek ve p ye alıp stop et arabayı. Bak bakalım tekrar bindiğinde arabayı yeniden d yada r ‘ye almak için ne kadar zorlaman gerekecek vites kolunu.. ben vites kolu kopup gelecek sanmıştım ilk denememde. Akabinde bunu yaşatmamak için arabaya önce n sonra el freniyle ağırlığı el frenine verip, sonra p yaparak stop etmeye çaba sarfediyorum. Simdi anladim mantigini sagol abi. Amac yuku p yerine frene bindirmek oluyor ok ok 👍 Talha Bilgi yazdı: Hayırlı mübarek olsun. Allah kaza bela ceza göstermesin... Amin Allah razı olsun. Çağlar Bayur yazdı: 2.el şans kader tesadüftür derler ya, hayırlı olsun 48 ay beklemye değmiş, lakin boyamak lazım bunu maviye alışmıştık Sansı dibine kadar kullandım abi dibini sıyirdım 😂 bekleme sureci benim dısımda gelisen gündemdi mecburen bikac ay bekleyip bi tamam devam diyordum.. Aynen abi fiestam maviydi, opel gri, Golf yine mavi.. İlk beyazim..Alisamadim valla.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts