Alpay Sumer 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Renklensin geceler Böyle pembeli membeli uvvvv 2 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Alpay Sumer yazdı: Renklensin geceler Böyle pembeli membeli uvvvv Ambians mı? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Bu tiguyu yakında inci taneleri dizisinde görebiliriz 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Aydın Sert yazdı: Ambians mı? Evet.. Mert Yeldan yazdı: Bu tiguyu yakında Pavyon mode on 💅 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Alpayyyyyyy evin barkın yok muuuuu? hepp tigudaaa duruyorsun asjdasdj 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Mert Yeldan yazdı: Alpayyyyyyy evin barkın yok muuuuu? hepp tigudaaa duruyorsun asjdasdj Hobaaa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Tamer Topaç yazdı: Abooo toprak atmak kalmış sadece 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Mert Yeldan yazdı: Abooo toprak atmak kalmış sadece Cok yakişmıııış Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Alpay Sumer yazdı: Cok yakişmıııış Cemil İpekçi mi o? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mert Yeldan yazdı: Cemil İpekçi mi o? müşterimizdi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: müşterimizdi ne satıyordunuz ki ve neden vazgeçti Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne satıyordunuz ki ve neden vazgeçti Pembe Focus temin edemedikleri içindir 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Metin Akbal yazdı: Pembe Focus temin edemedikleri içindir d günü falan kutlamak varken bu nereden çıktı şimdi kuzum Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne satıyordunuz ki Ford Tansu Kalafatoğlu yazdı: ve neden vazgeçti vaz geçmedi ki , müşterimizdi yani, her müştieri hayatı boyunca tek marka mı almak zorunda? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Öhöm konuya dönelim piliiiiz.. Ambiyansı aldım.. 64 renk.. Montajı yaparken arada kapılara da ufaktan bir yalıtım yapmayı düsünüyorum.. Müzik sesine etki etmek amacıyla.. ustadan haber bekliyorum.. Cok yakında resimlerini eklerim insallah.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Alpay Sumer yazdı: 64 renk.. Bu renkleri nasıl kullanmayı düşünüyorsun Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu renkleri nasıl kullanmayı düşünüyorsun prusya mavisini Koltuk ısıtma acıkken, Van dyke kahveyi de masaj açıkken 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Alpay Sumer yazdı: prusya mavisini Koltuk ısıtma acıkken, Van dyke kahveyi de masaj açıkken çok renklendirme. Yanlış anlayıp sulanan olur 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok renklendirme. Yanlış anlayıp sulanan olur sırf öç almak icin yapıyosun dimi? 😂 Buz beyaz veya tonik mavi kullanılacak sadece... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Alpay Sumer yazdı: sırf öç almak icin yapıyosun dimi? 😂 Buz beyaz veya tonik mavi kullanılacak sadece... intikam soğuk yenen.. diyecem. Sonra konu yine kaynacak 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: müşterimizdi Kim para veriyordu? Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok renklendirme. Yanlış anlayıp sulanan olur diyorum yapma etma dinlemiyor. Bi disko topu neyin alıp gönderelim bari 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mert Yeldan yazdı: topu neyin alıp gönderelim bari Birileri zamanında satıyormuş bir şeyler ama bırakmış. Belki kenarda köşede zulası vardır 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim @Tansu Kalafatoğlu minderlerden memnunmusun? Bi arkadas soruyorda oda alacakmış. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Alpay Sumer yazdı: @Tansu Kalafatoğlu minderlerden memnunmusun? Bi arkadas soruyorda oda alacakmış. 2-3 dk içinde ciddi ısıtıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts