Alpay Sumer 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Genel kontrol amaçlı servise girdik.. degisimlere km var ama bi bakın dedim.. Sunroof bakımı yapılacak.. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Aracı temizleyip verdiler.. tertemiz mis gibi olmus.. kaucuk paspasları bende yikarım ama kuruyunca lekeleri geri gelirdi.. bunlar ne kullandilar bilmiyorum.. ama yok böyle bi temizlik.. Hayran kaldım Yorum bağlantısı
Serkan Maden 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Alpay Sumer yazdı: Aracı temizleyip verdiler.. tertemiz mis gibi olmus.. kaucuk paspasları bende yikarım ama kuruyunca lekeleri geri gelirdi.. bunlar ne kullandilar bilmiyorum.. ama yok böyle bi temizlik.. Hayran kaldım Sene 2010 Bulancak yetkili serviste benim jetta yı ehliyetsiz yıkama çalışanı temizliyordu. Arabayı ikide de bir stop ettirmesinden anlamıştım. Bakım bedavaya geldi gibi ama güven önemli. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Haziran Yazar Paylaş 21 Haziran Bazen gökte aranan sey yerde olurmuş.. Semaver yakalım dediler dedim benim atasporudur ellemeyin.. Sonra al bunla yak dediler.. Kumaş parçaları var onla rahat tutuşur ugrastirmaz dediler.. Kumaşı bi yokladım kaç aydır aradıgım kumaşın kırpığı 😲 Dedim siz bunu yakıyormusunuz 😂 Beni kolumdan yakın bunu bana verin dedim 😂 Ugrastık ettik parcalanmis ama Kırpılmamışından 1 - 2 mt cıkardık.. İlk fırsatta uygun bir malzemeyle yapıstırılacak.. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ben bu sabaha karşı 110 km kadar yol yaptım 70-80 km hızla. Eve döndüğümde tüketim 5,6 lt gösteriyordu. Böyle insanca kullanmak lazım demekki. basınca gittiği için dizginlemek zor, hep 160-170 gitmek istiyor insan oysa. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Şöyle 130dan sonra araba yeniden açlıyormuş gibi geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Cem Işık yazdı: Ben bu sabaha karşı 110 km kadar yol yaptım 70-80 km hızla. Eve döndüğümde tüketim 5,6 lt gösteriyordu. Böyle insanca kullanmak lazım demekki. basınca gittiği için dizginlemek zor, hep 160-170 gitmek istiyor insan oysa. bu araba avrupa yakasında 12 litre yakıyor abi. Bu şekilde de dizginlemek zor 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Cem Işık yazdı: Ben bu sabaha karşı 110 km kadar yol yaptım 70-80 km hızla. Eve döndüğümde tüketim 5,6 lt gösteriyordu. Böyle insanca kullanmak lazım demekki. basınca gittiği için dizginlemek zor, hep 160-170 gitmek istiyor insan oysa. 2 silindir modu acilinca zaten degme keyfine 😄 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Orjinal bi polen filtrsi buldum. Galiba vag iki bakımda bire düsürmüs degisimi.. Ben gelemem öyle şeye, temiz nefes almak bizimde hakkımız 😀 hale bak ya.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Güvenli kip modu açılmış. Gece 3’te karıştırırsan böyle olur 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Güvenli kip modu açılmış. Gece 3’te karıştırırsan böyle olur Gündüz uykum geliyor 😄 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Alpay Sumer yazdı: Gündüz uykum geliyor 😄 batman sen misin Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: sen misin Sıpa kücükken yol gidemiyorduk.. park gördüm oyun oynayacam, inek sevecem, essek binecem, sıkıldım vs vs diye diye zulm oluyordu yolculuk.. gece basladık yolculuklara uyusunda yol gideyim diye.. O uyumaya alıstı biz gece yoluna.. Ondan sonra artık gündüz hic gidemiyorum.. uyku basıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Karanlıkta geri park zor oluyordu.. geri görüşü de ekleyelim dedik.. Calismalar basladı fotolar gelecek.. aksilik olmaz ise sıradaki retrofit otm bagaj olacak... 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Alpay Sumer yazdı: Karanlıkta geri park zor oluyordu.. geri görüşü de ekleyelim dedik.. Calismalar basladı fotolar gelecek.. aksilik olmaz ise sıradaki retrofit otm bagaj olacak... En dolu paket haline gelecek desene Alpay, şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Oksijen mini çarptı hanım mı dövdü noldu? Sen böyle işlere girmezdin 😅 Bende Clio ya o sebepten yaptırdım geri görüş falan 😬 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Cem Işık yazdı: En dolu paket haline gelecek desene Alpay, şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan Evet abi epey bisey oldu.. Eli hafif, ustalıgı sağlam birini buldum. aracı incitmiyor islem yaparken o nedenle icim rahat ekleyebiliyorum ıvır zıvır işleri.. çoğu eklenti soket sokete olduğundan kurcalanmıyorda.. o yüzden rahatım.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Metin Akbal yazdı: Oksijen mini çarptı hanım mı dövdü noldu? Sen böyle işlere girmezdin 😅 Bende Clio ya o sebepten yaptırdım geri görüş falan 😬 Asıl sahibi iyi şöför ama ufak arabadan sonra dar alanda geri parkta cok manevrayla uğraşıyordu.. Tampona masrf etmeden ufak bi müdahale daha iyi değil mi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Alpay Sumer yazdı: Asıl sahibi iyi şöför ama ufak arabadan sonra dar alanda geri parkta cok manevrayla uğraşıyordu.. Tampona masrf etmeden ufak bi müdahale daha iyi değil mi Kesinlikle geri görüş kamerasına harcadığın her bir kuruşa değer. Bizim de patron istemişti taktım, şimdi onsuz yapamam diyorum çok fark etti. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Alpay Sumer yazdı: Asıl sahibi iyi şöför ama ufak arabadan sonra dar alanda geri parkta cok manevrayla uğraşıyordu.. Tampona masrf etmeden ufak bi müdahale daha iyi değil mi Tabisi de tampondan daha ucuz 😬 Sırf o yüzden ön park sensörü de taktırdım ya 😅 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Sevdim acıkcası.. Yapay zeka destekli suraya sığarsın burada nesne var gibisinden biseyleri de var.. Kuş bakışı üsttende baktırıyor.. Montaj ve Bir iki görsel atalım.. 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Alpay Sumer yazdı: Yapay zeka destekli internete bağlı bie cihaz mı bu? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: internete bağlı bie cihaz mı bu? Yok.. bağlı degil abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts