Alpay Sumer 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs Vira bismillah deyip basladik.. Panjur söküldü halihazırda rdarın eklenecegi aparat amblemin icinde zaten vardı. Sadece yuvasına oturtuldu.. Rahat calismak adına aküyü cikardik.. Ön tarafa kablo cekildi. Kabloları orjinal fabrikasyon sekilde oldugundan pinler zaten mevcuttu..Sadece pini pine takması kalıyor.. Ufak 10 dk bile sürmeyen kodlama ile adaptasyon islemleri ve ince ayar isleri tamamlandı. Ufak bir yol testi yaptım. Frenleme ve öndeki aracı görmesi cok güzel.. Bosluk buldugu an ayarladigin sürate cıkıyor.. afallama olmuyor.. Ön bilgilendirme ekranında da Aracı gördügü an Devreye girdigini ve takip ettigini gösteren bir animasyonla destekliyor.. Ani yola atlama da frenleme haric tüm fonksiyonlari denedim..Sehirici yogun trafikte durup tekrar devam ediyor.. epey rahatlık saglayacak acikcası. Ani yola atlamaları denemek kaldı geriye.. İnsallah bu özelligi kullanmak zorunda kalmayız.. bu arada kör nokta asistanıda destekliyor.. arka tampona radarları bi ara eklemeyi düsünüyorum.. nasilsa altyapı hazırlandı.. bi radar eklemesi kaldı.. kazasız belasız olsun insallah.. 🧿 ufak tefek eklemelere devam edecegiz.. 😉 14 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Duba ve bir takım şeyler yok muydu? Üstelik adam yolunda giderken ceza yemiş ... İlçe başkanı amca falan yok muydu Alpay? Geçmiş olsun ... Bu arada Acc hayırlı olsun kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun donanım güzel şey 😊 He güzelmis hakkaten 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Cihazımız geldi.. Tekrar tesekkür ederim. @Erdoğan Temur 👋 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Alpay Sumer yazdı: Vira bismillah deyip basladik.. Panjur söküldü halihazırda rdarın eklenecegi aparat amblemin icinde zaten vardı. Sadece yuvasına oturtuldu.. Rahat calismak adına aküyü cikardik.. Ön tarafa kablo cekildi. Kabloları orjinal fabrikasyon sekilde oldugundan pinler zaten mevcuttu..Sadece pini pine takması kalıyor.. Ufak 10 dk bile sürmeyen kodlama ile adaptasyon islemleri ve ince ayar isleri tamamlandı. Ufak bir yol testi yaptım. Frenleme ve öndeki aracı görmesi cok güzel.. Bosluk buldugu an ayarladigin sürate cıkıyor.. afallama olmuyor.. Ön bilgilendirme ekranında da Aracı gördügü an Devreye girdigini ve takip ettigini gösteren bir animasyonla destekliyor.. Ani yola atlama da frenleme haric tüm fonksiyonlari denedim..Sehirici yogun trafikte durup tekrar devam ediyor.. epey rahatlık saglayacak acikcası. Ani yola atlamaları denemek kaldı geriye.. İnsallah bu özelligi kullanmak zorunda kalmayız.. bu arada kör nokta asistanıda destekliyor.. arka tampona radarları bi ara eklemeyi düsünüyorum.. nasilsa altyapı hazırlandı.. bi radar eklemesi kaldı.. kazasız belasız olsun insallah.. 🧿 ufak tefek eklemelere devam edecegiz.. 😉 Bunları gerçek değerleri ile kaskoya eklet.. Çalıyorlar.. 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Alpay Sumer yazdı: Cihazımız geldi.. Tekrar tesekkür ederim. @Erdoğan Temur 👋 Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Bunları gerçek değerleri ile kaskoya eklet.. Çalıyorlar.. Abi Kahkahayla güldüm. Sen benim derdimi biliyosun. Hala beceremedi bide bunu dersem gerisini sen düsün 😫 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Alpay Sumer yazdı: Abi Kahkahayla güldüm. Sen benim derdimi biliyosun. Hala beceremedi bide bunu dersem gerisini sen düsün 😫 Bunu söylerken hiç aklımda yoktu.. Allah sabır versin. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Krom pedal seti ve kulakcık desteklerini de aldim.. Araya anahtar kabıda eklendi.. 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: 7D paspas aldın mı ? Yolda bulsan D’leri say demişler 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: 7D paspas aldın mı ? Abi onu alali cok oldu. paspasına hic basılmadı. Üzerinede 3d var 😎 Tansu Kalafatoğlu yazdı: En son streçe sar koy köşeye Niye millet carsaf carsaf ppf yapıyor.. Benim yaptıgımmi cok geldi 😂 Daha yapılacak cok sey var.. 😂 Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Cok tesekkür edeerim. sagolun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Alpay Sumer yazdı: Abi onu alali cok oldu. paspasına hic basılmadı. 7D yi anlatsana bize nasıl oluyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: 7D yi anlatsana bize nasıl oluyor Marka isminin kisaltmasi. açilimi 7 Düvelleroglu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Bütün işler tamam dediğin anda el sıkışırız. 😁 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: 7D yi anlatsana bize nasıl oluyor anlatamam yasamak lazım emmi 😀 Mehmet Yeter yazdı: Bütün işler tamam dediğin anda el sıkışırız. 😁 Bitmez ki.. Ben biseyler bulurum habire.. Ama Canın sagolsun, Nezaman dersen köpeeen olur 👋 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran her kontakta start stoptan hoslanmıyorum.. cekik gözlülerden geldi. İzolesi güclendirilip, Bi firsat bulup eklenecek... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran Bayram dolayisiyla yol yaptık.. Sehirici degil ama uzun yolda güzel degerlere ulastim.. Bagaj doldur doldur mis gibi.. Golfle iceriye de malzeme kalıyordu. Lastikleri 36 ya düsürdüm. Daha yumusak, mantikli oldular.. Meger cok zipliyormusum.. Cok sevdigim virajli yolları kullandım.. Alıstıkca fark yok Golf gibi denilebilir.. S modda daha keyif aldım.. Bana daha cok tat verdi.. esp 2 kez ben burdayim dedi. Cok erken giriyor bence.. digerinde biraz daha müsade ediyordu.. Ögrenmeye, teste, Deneyime devam.. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Ben de hanımköye gideceğim bugün akşamüstü. Anlık değilse tüketim süper... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben de hanımköye gideceğim bugün akşamüstü. Anlık değilse tüketim süper... Yok abi anlık degil. Asagi yukari 900 km lik yolda aldım.. Ama basamadım hertaraf pusu, ed s dolu.. Diger fotoyu hep unutuyorum cekmeyi.. su gidilen yolla olan bilgilendirmeyi.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts