İçeriğe Yönlendir

Yeni Yol Arkadaşım Tiguu 😀

Alpay Sumer

Recommended Posts

Eyüp Çetin

Hayırlı olsun Alpay. Ev olduktan sonra gerisi halledilir. Önümüzdeki yıl bu sebepten ötürü ben de satabilirim arabayı. Satmamanın yollarına bakacağım ama kredi oranları çok yüksek. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

Ben simdi senle nasıl atışacam :sorry:

Hiç ders çıkarma emi :)

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Hayirlisi olsun,bende sifir aldığım poloMu ev kaplaması için satmış ve baya üzülmüştüm.

Allah yerini doldursun 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Başını sokacak bir ev her zaman daha önemli. Araba iyi kötü bir şey olur, inşallah iyisi olur. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Ev hayırlı olsun. 

Arabayı zaman içinde yine yerine koyarsın. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Ev hayırlı olsun. Araç daha çok evin reisini mutlu ediyor ama ev hanedeki herkesi mutlu eder. Allah daha güzelini yerine koymayı nasip etsin.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Hayırlısı olsun, bende aldığım ilk modelli aracı ev için satmıştım, şimdi daha modellisine binmek nasip oldu... Herşey kısmet... 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun, ev için satılmasına değer, daha iyileri gelir yerine, biraz zaman alsa da geliyor :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Talha Bilgi yazdı:

Hayırlısı olsun, bende aldığım ilk modelli aracı ev için satmıştım, şimdi daha modellisine binmek nasip oldu... Herşey kısmet... 

Oluyormu , inanayımmı :sorry: 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Alpay Sumer yazdı:

Olur Alpay. Hayırlı olsun ev iyi olmuş, daha iyisi olur.  Severek almıştın biliyorum ama daha severek bineceğin bi araç olur inşallah. Allah gönlüne göre versin.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Alpay Sumer yazdı:

Türk lirası %46 faizle devam ederse 3 sene sonra tekrar arabanı alırsın . Ben bile Pahalı araba alayım zaten TL devüle olunca o para zaten çerez olur diye düşünüyorum. Bu devirde biriktirmeyeceksin borçlanacaksın. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

herkese cok tesekkür ederim. 

yarin aksilik olmazsa yerine bi arac gelecek.. 

Eski püskü ama napak :sorry: 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

İnan beni örnek al sigarayı bırak o zaman 1 ev ve 2 araba sahibi olursun 😄 2 tane sıfır nasip oldu bir tane de sıfır gibi nasip oldu.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Alpay Sumer yazdı:

herkese cok tesekkür ederim. 

yarin aksilik olmazsa yerine bi arac gelecek.. 

Eski püskü ama napak :sorry: 

Bi tık zorlayacaksın ama kısa sürecek emin ol.İnsan oğlu nefsine karşı koyamıyor,gördüğünden aşağı etmesin Allah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Fikri Keleş yazdı:

Bi tık zorlayacaksın ama kısa sürecek emin ol.İnsan oğlu nefsine karşı koyamıyor,gördüğünden aşağı etmesin Allah

amin fikri abi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Harun Özden
    • H.Cenk Bayrakçı
  • Yeni Oluştur...