Eyüp Çetin Cumartesi 15:11 Paylaş Cumartesi 15:11 Hayırlı olsun Alpay. Ev olduktan sonra gerisi halledilir. Önümüzdeki yıl bu sebepten ötürü ben de satabilirim arabayı. Satmamanın yollarına bakacağım ama kredi oranları çok yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 15:40 Paylaş Cumartesi 15:40 Alpay Sumer yazdı: Ben simdi senle nasıl atışacam Hiç ders çıkarma emi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cumartesi 19:47 Paylaş Cumartesi 19:47 Hayirlisi olsun,bende sifir aldığım poloMu ev kaplaması için satmış ve baya üzülmüştüm. Allah yerini doldursun 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 08:00 Paylaş Pazartesi 08:00 Başını sokacak bir ev her zaman daha önemli. Araba iyi kötü bir şey olur, inşallah iyisi olur. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazartesi 08:08 Paylaş Pazartesi 08:08 Ev hayırlı olsun. Arabayı zaman içinde yine yerine koyarsın. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci Pazartesi 08:45 Paylaş Pazartesi 08:45 Ev hayırlı olsun. Araç daha çok evin reisini mutlu ediyor ama ev hanedeki herkesi mutlu eder. Allah daha güzelini yerine koymayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Pazartesi 11:03 Paylaş Pazartesi 11:03 Hayırlısı olsun, bende aldığım ilk modelli aracı ev için satmıştım, şimdi daha modellisine binmek nasip oldu... Herşey kısmet... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 11:13 Paylaş Pazartesi 11:13 Hayırlı olsun, ev için satılmasına değer, daha iyileri gelir yerine, biraz zaman alsa da geliyor 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 12:32 Yazar Paylaş Pazartesi 12:32 Talha Bilgi yazdı: Hayırlısı olsun, bende aldığım ilk modelli aracı ev için satmıştım, şimdi daha modellisine binmek nasip oldu... Herşey kısmet... Oluyormu , inanayımmı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 12:38 Paylaş Pazartesi 12:38 Alpay Sumer yazdı: Oluyormu , inanayımmı Olur Alpay. Hayırlı olsun ev iyi olmuş, daha iyisi olur. Severek almıştın biliyorum ama daha severek bineceğin bi araç olur inşallah. Allah gönlüne göre versin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 12:40 Paylaş Pazartesi 12:40 Alpay Sumer yazdı: Oluyormu , inanayımmı Türk lirası %46 faizle devam ederse 3 sene sonra tekrar arabanı alırsın . Ben bile Pahalı araba alayım zaten TL devüle olunca o para zaten çerez olur diye düşünüyorum. Bu devirde biriktirmeyeceksin borçlanacaksın. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 18:16 Yazar Paylaş Pazartesi 18:16 herkese cok tesekkür ederim. yarin aksilik olmazsa yerine bi arac gelecek.. Eski püskü ama napak Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 18:56 Paylaş Pazartesi 18:56 Alpay Sumer yazdı: Oluyormu , inanayımmı İnan beni örnek al sigarayı bırak o zaman 1 ev ve 2 araba sahibi olursun 😄 2 tane sıfır nasip oldu bir tane de sıfır gibi nasip oldu. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 20:13 Paylaş Pazartesi 20:13 Alpay Sumer yazdı: herkese cok tesekkür ederim. yarin aksilik olmazsa yerine bi arac gelecek.. Eski püskü ama napak Bi tık zorlayacaksın ama kısa sürecek emin ol.İnsan oğlu nefsine karşı koyamıyor,gördüğünden aşağı etmesin Allah 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bi tık zorlayacaksın ama kısa sürecek emin ol.İnsan oğlu nefsine karşı koyamıyor,gördüğünden aşağı etmesin Allah amin fikri abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts