Alpay Sumer 3 Kasım Yazar Paylaş 3 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: çünkü karester’de mıhla yemedin. Asfalttan çık, hakkını ver böraz Tatlı su suvcukuyla anca hamuncera yiyoruz 😂 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Ben hem istanbuldayım hem de yazlık 1100 metre yayla. Otomatik farkediyor olabilir belki Dsg cok gec dusuruyor vitesi. Yakittan tasarruf yapiyor, frenden yiyor.en azindan duz yolda... Yuksek rakimlarda nasil davraniyor bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Ön arka ciftli kameranın arka montajını yapayım dedim.. üstten ( fitil arası ) taşıdım hoşuma gitmedi.. Alttan taşıdım ucu ucuna anca yetti.. 2 karış daha uzun olsaydı kablosu tam döseme aralarına gecirerek götürürdüm.. Bagaj acılma anında kablo dıştan geldiğinden kasılacak zamanla.. Tam istediğim gibi olmadı.. Tavan dosemeyi aralayıp esnetmek istemedim.. Bagaja giren körükten gecirmek istedim ama tırnaklar cok narin gecen geri görüş kam. montajinda cok kurcaladık heran tırnağı kırılabilir.. Kırılırsa yağmur suyu dert açar diye hiç oraya girişmedim.. İdarelik astım cama bakalım fikir gelirse biseyler degistiririm.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım @Tansu Kalafatoğlu ıscacık arabada dinleriken iyi gider edit : link uçmuş 🤣 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 09:48 Yazar Paylaş Salı 09:48 Ya bunun yelken modu, act modu tuşu nerdeee 😂 Araba neyapsın kardesim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 10:23 Paylaş Salı 10:23 Alpay Sumer yazdı: Ya bunun yelken modu, act modu tuşu nerdeee 😂 Araba neyapsın kardesim tuş içeri kaçmış 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 12:04 Yazar Paylaş Salı 12:04 yarım depo yemisiz menzil 229.. bidaha elektrikliye bisey demiyeyim 😂 Hep rölanti, hep durduk yerde ısınma beklemeleri.. ortalama 16km/h.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 12:06 Paylaş Salı 12:06 Alpay Sumer yazdı: yarım depo yemisiz menzil 229.. bidaha elektrikliye bisey demiyeyim 😂 Hep rölanti, hep durduk yerde ısınma beklemeleri.. ortalama 16km/h.. Çarpıldın değil mi 🤭 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 12:57 Yazar Paylaş Salı 12:57 Metin Akbal yazdı: Çarpıldın değil mi 🤭 1.2 - 1.0 tsi cok hojdur ama benena 😂 Valla günahı yok, hava soyuktur.. Cocuklar usumesin diye hep bekleterek ısındırıyoruz.. mesafede kısa olunca kacinilmaz değerler.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 13:17 Paylaş Salı 13:17 Alpay Sumer yazdı: 1.2 - 1.0 tsi cok hojdur ama benena 😂 Valla günahı yok, hava soyuktur.. Cocuklar usumesin diye hep bekleterek ısındırıyoruz.. mesafede kısa olunca kacinilmaz değerler.. En iyisi minder al 😅 Yada powerbanklı cep sobası. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 13:56 Yazar Paylaş Salı 13:56 Metin Akbal yazdı: En iyisi minder al 😅 Yada powerbanklı cep sobası. önlerde var minder, orcinal hemide.. Arkada cocuklara alacagım ama.. Senin aracta koltuk ısıtma zaten standart demi Mehmet Yeter yazdı: Isıtıcı bizim işimiz adres alalım. Sakamı gercekmi , minder de varmı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 14:14 Paylaş Salı 14:14 Alpay Sumer yazdı: yarım depo yemisiz menzil 229.. bidaha elektrikliye bisey demiyeyim 😂 Hep rölanti, hep durduk yerde ısınma beklemeleri.. ortalama 16km/h.. Kalorifer/klima hangia ayarda çalışıyor? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 14:50 Yazar Paylaş Salı 14:50 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kalorifer/klima hangia ayarda çalışıyor? kökleme mod on 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 14:56 Paylaş Salı 14:56 Alpay Sumer yazdı: önlerde var minder, orcinal hemide.. Arkada cocuklara alacagım ama.. Senin aracta koltuk ısıtma zaten standart demi Sakamı gercekmi , minder de varmı Minder durumuna bakayım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 15:00 Yazar Paylaş Salı 15:00 Mehmet Yeter yazdı: Minder durumuna bakayım. kalpsimileysisi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 16:34 Paylaş Salı 16:34 Alıştırmayın bu kadar. Yeni nesil bi değişik olacak Dışarısı 7 derece. Ben auto 19 yapıyorum. İçerisi nemsiz ılınıyor. Yetiyor. Zaten 40dk kalıyoruz arabada. yol tamamen dur kalk şeklinde. mesela yolum açık olsun, motor zaten hemen ısınacağı için en yüksekte çalıştırırsam yakıt değişmiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:35 Paylaş Salı 16:35 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kalorifer/klima hangia ayarda çalışıyor? şunca yıldır direksiyon sallarım kalorifer ne yapıyor hiç ilgilenmedim kökle gitsin Tansu Kalafatoğlu yazdı: . İçerisi nemsiz ılınıyor. termodinamik yasaları gereği, dünya gezegeninde nem oluşması için ısı gerekir, nemsizlik izafidir Tansu Kalafatoğlu yazdı: Zaten 40dk kalıyoruz arabada. yol tamamen dur kalk şeklinde. 40 dak da varılıyor ise ona trafik denmez bomboş yol denir 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 16:48 Paylaş Salı 16:48 Çağlar Bayur yazdı: şunca yıldır direksiyon sallarım kalorifer ne yapıyor hiç ilgilenmedim kökle gitsin termodinamik yasaları gereği, dünya gezegeninde nem oluşması için ısı gerekir, nemsizlik izafidir 40 dak da varılıyor ise ona trafik denmez bomboş yol denir Sonuç önemli. Gençlerin işe gitme saatinden bahsediyoruz. Sabah iş saati yani Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 17:21 Yazar Paylaş Salı 17:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alıştırmayın bu kadar. Yeni nesil bi değişik olacak Dışarısı 7 derece. Ben auto 19 yapıyorum. İçerisi nemsiz ılınıyor. Yetiyor. Zaten 40dk kalıyoruz arabada. yol tamamen dur kalk şeklinde. mesela yolum açık olsun, motor zaten hemen ısınacağı için en yüksekte çalıştırırsam yakıt değişmiyor Soğuğun alıstırmamasımı olur😂 Hamam gibi olmasada en azından buz gibi arabada olmasın.. Sen alışmışsın morg gibi soğuk arabaya biz yapamıyoruz büzülüyoruz 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:49 Paylaş Salı 17:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: işe gitme saatinden o neydi? haaaa oooo bak hiç nem yok: 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts