Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Bizde var olanın imitasyonu da sizde var. Ufak mufak iş görüyor demek ki. Var mı var. boyutu önemli değil mi yani Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: boyutu önemli değil mi yani Kullanan sizsiniz işlevselliğini ne sizin belirlemeniz gerekli 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Allam ne kadan da donanımsız bir araba konusu 😂😂 maçtan sonra moral bozukluğuyla erken uyuduk diye saplayan saplayana 😅 Biz öldük te haberimiz mi yok Donanım olarak boş degiliz size karsı Tek civatan yok markamızı basmadıgımız 😎 Ama hani olurda keske tigu olsaydı dersen; hola + 350 bir miktarda holosko ya düsünebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Alpay Sumer yazdı: maçtan sonra moral bozukluğuyla erken uyuduk diye saplayan saplayana 😅 Biz öldük te haberimiz mi yok Donanım olarak boş degiliz size karsı Tek civatan yok markamızı basmadıgımız 😎 ama hani olurda tigu olsun istersen tam hola + 350 bir miktarda holosko ya düsünebiliriz benim ki 1.5 hola o yüzden 1.5 hola + full akbil 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: benim ki 1.5 hola o yüzden 1.5 hola + full akbil Ah o wp taki çırpınışların yokmuydu 🤣 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Alpay Sumer yazdı: Ah o wp taki çırpınışların yokmuydu 🤣 ne kadan da ayıp biz ifşa ediyoz mu 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: ne kadan da ayıp biz ifşa ediyoz mu Önce sen baslattın, ben ergo koltuktan dolayi sana tesekkür etmistim sen bana direksiyon ısıtma tuşu attın 😂 sen sindi naneyi yemedin mi 😂 Bak malzemeyi istedim ilk retrofit : 🤣 (Kahkaha ata ata yazıyorum coluk cocuk babam delirdi galiba diyor 🤣 ) 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Alpay Sumer yazdı: Önce sen baslattın, ben ergo koltuktan dolayi sana tesekkür etmistim sen bana direksiyon ısıtma tuşu attın 😂 sen sindi naneyi yemedin mi 😂 Bak malzemeyi istedim ilk retrofit : 🤣 (Kahkaha ata ata yazıyorum coluk cocuk babam delirdi galiba diyor 🤣 ) Soğutmayı nasıl yapacan Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Soğutmayı nasıl yapacan Buz koyarız şişi iner 😂 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Allam ne kadan da donanımsız bir araba konusu 😂😂 Yazıyı okuyunca birden Toyota konusuna ışınlandım sandım dimi @Tansu Kalafatoğlu 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Yazıyı okuyunca birden Toyota konusuna ışınlandım sandım dimi @Tansu Kalafatoğlu Buzdolabı değil gündemimiz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Buzdolabı değil gündemimiz Hele diyorum neden hala ısınamadım 3 yılda 1 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Yazıyı okuyunca birden Toyota konusuna ışınlandım sandım dimi @Tansu Kalafatoğlu Sen bugün gelene geçene niye dalıyosun 😂 Mert Yeldan yazdı: Buzdolabı değil gündemimiz Orantısız güç kullanmışsın 🙊 Kambersiz dügün olmaz geliyor esas adam 🥰 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Alpay Sumer yazdı: Sen bugün gelene geçene niye dalıyosun 😂 İstediğim arabaların bir bir alındığını görünce ben: 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Buzdolabı değil gündemimiz dikiş makinesi mi 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: dikiş makinesi mi Faks maşin 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Faks maşin lissın tu mi 😂 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Lastige cok ince bisey batıp cıkmış, izi cok ufak olunca epey bi aradı, yama yapıştırdı.. garip , genelde pullu denk gelirdi 😂 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Alpay Sumer yazdı: lissın tu mi 😂 Buna çok fena güldüm 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Buna çok fena güldüm oy sen ingiliççemi konuşmak istiyosun kabin kru 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Yapacak bisey bulamayınca off road yaptım 2 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Benim araba böyle kirlense uyarı veriyor araç kirlendi diye 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Alpay Sumer yazdı: Yapacak bisey bulamayınca off road yaptım Yanından mobilet geçerken su sıçratmış gibi duruyor 1 2 7 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Bu çamur mu yahu? Biz offroad yaptığımızda yıkamacılar almıyordu bizi dükkana. Kamyon yıkamasına giriyorduk.. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Emre Şimşek yazdı: Yanından mobilet geçerken su sıçratmış gibi duruyor İste komiklik sakalar bizimkisi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts