İsa Acar 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı olsun Alpay bey, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Beyaz iyidir bakımı kolaydır, kir kusur göstermez. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlısı olsun Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı olsun Alpay Hocam. Çok sevindim gönlündeki aracı almana. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı uğurlu olsun İnşallah gönlüne göre bir araç buldun. Rabbim kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Alpay, çekiş kontrol özelliği altında esp sport var. Aktif hale getirttir. Yağışta karda çekişi iki tekere eşit veriyor sistem 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Güzelmiş maşallah Koltuk detayı hoşuma gitti, geri kalanı bildiğimiz Tiguan gibi görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Alpay Sumer yazdı: Cok sagolasin.. Ama haksızmıyım Ya baksana bosa al freni cek, Park yap.. Hani bu otomatikti. Dur, Bütün tükürdüklerimi yalamam lazım 😂 Sizin orada zaten yokuş yok. Konya ovası gibi, vur kırbacı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Güle güle kullanın VW grubunda beğendiğim sayılı modellerden biri. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı olsun. Çok güzel araç. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı olsun Alpay. Allah kaza bela göstermesin. Durdun durdun turnayı gözünden vurdun. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Hayırlı olsun. Güzel tercih. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Servet Aydın yazdı: Alpay, çekiş kontrol özelliği altında esp sport var. Aktif hale getirttir. Yağışta karda çekişi iki tekere eşit veriyor sistem bi rahat dursak Cem Işık yazdı: ben vites kolu kopup gelecek sanmıştım ilk denememde. yahu normalde de kapıyı bile açarken kopartıyorsun zaten 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Servet Aydın yazdı: Alpay, çekiş kontrol özelliği altında esp sport var. Aktif hale getirttir. Yağışta karda çekişi iki tekere eşit veriyor sistem Menüdemi bu yoksa kodlama olarak mı yapacağım? Çağlar Bayur yazdı: bi rahat dursak Durmasak 😈 İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Alpay bey, güzel günlerde kullanılsın cok sagolun İsa bey , amin. Macit Aliyev yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. Amin tesekur ederim. Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun Allah kaza bela göstermesin. Sagok Fatih abi 👋 Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Alpay Hocam. Çok sevindim gönlündeki aracı almana. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle. tesekkür ederim Aydın abi 🤗 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hayırlı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin kardesim var olasin. Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun İnşallah gönlüne göre bir araç buldun. Rabbim kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak dileğiyle... Amin abi.. evet cok ugrastik ama degdi şükürler olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Güzelmiş maşallah Koltuk detayı hoşuma gitti, geri kalanı bildiğimiz Tiguan gibi görünüyor Cok sagolun.. Araca isminiz yazılacak biliuosunuzdur ❤️ Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Tesekkur ederim.. Sani Gerşon yazdı: Güle güle kullanın VW grubunda beğendiğim sayılı modellerden biri. cok sagolun Sani bey, Alt kasasina heveslenmistim aslinda ama nasip buymus.. Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Çok güzel araç. Güle güle kullanın. Tesekkur ederim.. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun Alpay. Allah kaza bela göstermesin. Durdun durdun turnayı gözünden vurdun. Valla öyle oldu abi sagolasin. Selim Kaya yazdı: Hayırlı olsun. Güzel tercih. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Vay kardesim sagolasin.. Var olasin.. Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız kullanın. Amin cok sagolun.. Fatih Tezcan yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın tesekkurler. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güzel araba Sagolasin Köksal bey.. Sana ufak tefek biseyler soracagim.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Rampada viteste bıraksak, El frenini hiç çekmesek mesela, kırmızıda tam gazla kalkıştan daha mı fazla yük bindirir şanzımana? Merak ettim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rampada viteste bıraksak, El frenini hiç çekmesek mesela, kırmızıda tam gazla kalkıştan daha mı fazla yük bindirir şanzımana? Merak ettim şanzıman içinde (olmayanalr anlamaz) bambaşka parçaların görevi o iki örnekteki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts