İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mertol Kip yazdı: yoooğ Liseliler bilmez. https://community.klipsch.com/topic/35724-help-erasing-my-hard-drive-please/#comment-315801 Genişlet Bende os2 warp yüklüymüş (hata mesajı dostan ama çaktırmamak lazım) Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan O IBM in ABV. Atatürk havalimanını ilk kurduğumuzda biz de os2 ile çalışıyorduk. Ne demiştim, IBM in ABV. Ben MSX ile başladım, çok sonra windows 3.1 falan devam etti. İlkay Başaran yazdı: Bende os2 warp yüklüymüş (hata mesajı dostan ama çaktırmamak lazım) Genişlet 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mertol Kip yazdı: O IBM in ABV. Atatürk havalimanını ilk kurduğumuzda biz de os2 ile çalışıyorduk. Ne demiştim, IBM in ABV. Ben MSX ile başladım, çok sonra windows 3.1 falan devam etti. Genişlet Os 2 yi kaldırıp win 3.1 kurmuştum pc ye 7 disketti sanırım Vay be maykıl ceksın siyahtı henüz, akp yoktu ... 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Geri kabul antlaşması yapan biz buna hayır der miyiz sence? Genişlet bu ona benzemiyor. Çok daha sömürgeci Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Sarı kafalı da inanmıyor küresel ısınmaya. daha doğrusu insan faktörlü ekstra ısınmaya yoksa dünya doğal süreçte zaten ısınma döneminde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan 2015’e kadar üretilen plastiklerin %90’ı yakılmış. Yani geri dönüşüm işlerinin büyük şirketlerin plastiği cazip kılmak adına bir kandırmaca olduğundan bahsediliyor. Zaten dönüşen plastik de 1-2 kere daha kullanılabiliyor. daha plastiği dönüştüremeyen bir dünyada 50-100kwh pillerin dönüşüme sokulacağına inanıyor muyuz? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2015’e kadar üretilen plastiklerin %90’ı yakılmış. Yani geri dönüşüm işlerinin büyük şirketlerin plastiği cazip kılmak adına bir kandırmaca olduğundan bahsediliyor. Zaten dönüşen plastik de 1-2 kere daha kullanılabiliyor. daha plastiği dönüştüremeyen bir dünyada 50-100kwh pillerin dönüşüme sokulacağına inanıyor muyuz? Genişlet Geri dönüşen plastik oranı % 7 civarı deniliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Geri dönüşen plastik oranı % 7 civarı deniliyor. Genişlet doğrudur. Adana mersin civarında bazı bölgelerde geceleri müthiş kokular oluyormuş. Plastik yakılıyor. her gün aşırı artan pilli araba sayısına karşın batarya geri dönüşüm haberlerini hiç göremiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha plastiği dönüştüremeyen bir dünyada 50-100kwh pillerin dönüşüme sokulacağına inanıyor muyuz? Genişlet Evet çünkü plastik ucuz, pilin bileşenleri pahalı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: her gün aşırı artan pilli araba sayısına karşın batarya geri dönüşüm haberlerini hiç göremiyoruz. Genişlet Senin kalp gözün kapalı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Mertol Kip yazdı: Evet çünkü plastik ucuz, pilin bileşenleri pahalı. Senin kalp gözün kapalı. Genişlet siz nerenizle bakıyorsunuz ucuz pahalı önemli değilki, girdi çıktı kâr marjı önemli. O elementleri topraktan çıkarmak daha ucuzsa kimse pillerin geri dönüşümüne yatırım yapmaz Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: siz nerenizle bakıyorsunuz Genişlet Bilmek istediğinden emin misin? Tansu Kalafatoğlu yazdı: ucuz pahalı önemli değilki, girdi çıktı kâr marjı önemli. O elementleri topraktan çıkarmak daha ucuzsa kimse pillerin geri dönüşümüne yatırım yapmaz Genişlet Sengin adamın hali başka tabi paranın ne önemi var diye dolanır ortada.. Turp kafa keyfinden ukraynanın madenlerine çökmeye çalışıyor demek ki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: batarya geri dönüşüm haberlerini hiç göremiyoruz. Genişlet ben bunu seminerde sormuştum, ismimi not aldılar.... daha da çağıran olmadı... bi de maserati örnekleri hatalı idi, onu belirtmiştim belki ondandır bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Enerjisi yüksek araç lastiği gibi atıkları çimento fabrikskarınjn klinker pişirme kısmında yakıyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Çağlar Bayur yazdı: ben bunu seminerde sormuştum, ismimi not aldılar.... daha da çağıran olmadı... bi de maserati örnekleri hatalı idi, onu belirtmiştim belki ondandır bilemedim. Genişlet Abi aşağı yukarı kaç tane şirkete girişin yasaklandı? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Abi aşağı yukarı kaç tane şirkete girişin yasaklandı? Genişlet stellantis olsun sızacam aralarına 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts