Mahmut Yıldız 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Kayseri kaymış.. 8 santim batıya, 3 santim yukarıya kaymış.. Sen olmasan incesuya kavuşurdu 3 metreden 8 santime indirmek epey zor oldu ama başardım. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: 3 metreden 8 santime indirmek epey zor oldu ama başardım. Kaç saat tokalaştınız 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Emin Önal yazdı: Kaç saat tokalaştınız Zor oldu derken, tek tokat yetti ama tokadın boşa giden kısmı olmadı. Zorluk burada. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Kayseri kaymadı, sence neden Çok basit sizin dağınız var. Erciyes tuttu sizin orayı kayamadınız. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Yağmuru çalanlar hata yapmış. Dubai ve çine bırakmış hepsini. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Yağmuru çalanlar hata yapmış. Dubai ve çine bırakmış hepsini. Kasko olur mu çalınmaya karşı? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Dubai Şeker gibi adamlar halbuki. Herkesle iyi geçinirler, etliye sütlüye karışmazlar. Acayip de kankamız olurlar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Türkiye üstünde uçan uçaklarda geçmişe göre daha şiddetli türbülanslar yaşanmaya başlamış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Yağmuru çalanlar götürürken iç anadoluda düşürmüş. Bir haftadır sel basıyor her yeri. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Hava ısındığı için bölgemizde ve yerleşim binaları yükseliyor. Olağan durum yani 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Servet Aydın yazdı: Hava ısındığı için bölgemizde ve yerleşim binaları yükseliyor. Olağan durum yani Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Neyini anlamadın birader? Hava ısındığı için bölgemizde ve yerleşim binaları yükseliyor işte Olağan durum yani. 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Türkiye üstünde uçan uçaklarda geçmişe göre daha şiddetli türbülanslar yaşanmaya başlamış Küresel ısınma ve ilkim değişikliği. Gayet normal. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Yağmur bulutları yüksek binaları geçemiyor değiş galiba. Hatırla ilk okul 3.. Toros dağları. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Yağmur bulutları yüksek binaları geçemiyot değiş galiba. Hatırla ilk okul 3.. Toros dağları. 3700 metre olduklarını da hatırladım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: 3700 metre olduklarını da hatırladım Bu aşırı zekiliğin seni yormuyor mu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Bu aşırı zekiliğin seni yormuyor mu Estağfurullah abi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran Paylaş 1 Haziran (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Küresel ısınma ve ilkim değişikliği. Gayet normal. Zina arttığı için değil miydi? Kafam karıştı şimdi. 1 Haziran tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Estağfurullah abi. Makarna, ekmek ye biraz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Zina arttığı için değil miydi? Kafam karıştı şimdi. Kuraklık olmasın diye yaptık biz ama fazla mı abartmışız Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Kuraklık olmasın diye yaptık biz ama fazla mı abartmışız Dengelemek için biraz şey mi yapsak bilemedim. Doğa için çal gibi mesela. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Doğa için çal gibi mesela. Çalmayı yanlış anlıyorlar ama. ona dikakt etmek lazım. . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: 3700 metre olduklarını da hatırladım 5bin feet’te olsa etki ediyor bebişim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: 3700 metre olduklarını da hatırladım şimdi unut onu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts