Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: Sakın deneme, yada yalnızken dene. Zamanında arabada damat var yol buz gelen giden yok, kaldırımda yok, spin denemesi yaptım damat bağırıyor (çok yakın arkadaşım olur kendileri ismini yazmayayım) yarın düğünüm var sonra yapsaydın.......... sanki yarına çıkma garantimiz varmış gibi yağmurlu kısmını denedim şimdi kuru kısmı kaldı. Sürekli İzmir otoyolunu kullanan arkadaşıma sordum. Yolda su göllenmesi oluyor mu dedim. Hiç denk gelmedim deyince evden izmir’e kadar 120 ile sabit hız denedim. Sonuç hoşuma gitmeyince burada başlık açtım 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sonuç hoşuma gitmeyince burada başlık açtım 10 lt/100km? 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Selim Bilgin yazdı: 10 lt/100km? Aman, hibrit kibrit elektrük bir şeylerin arefesindeyim. @Tansu Kalafatoğlugerçekleri söylemenin vakti geldi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Çağlar Bayur yazdı: mars a taşındık biz Seni ulu manituya havale ediyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Gerçekten tüm gerçekler dönüş yolunda gerçeğe dönüşecek. Ben de merak ediyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan 120km sabit hızda tam %20 fark varmış. Yağmurda 6lt yaktı. Kuru havada 5 yaktı benim araba. Aynı sürüş şartlarıyla. Hız sabitleyecisi 120. Hgs gişeleri hariç hızda hiç oynama yapmadım. Özel otoban boş zaten. farklı hızlarda lineer değişim olmaz diye düşünüyorum. Bu test 240km hız ile yapılsa fark %50 çıkabilirdi mesela. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan Paylaş 23 Nisan F1 pistinde cx3 ile çıktığımda yanlış aklımda kalmadı ise 7-8 sn gibi uzamıştı tur zamanım kuru ve yağışlı sürüşte Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Çağlar Bayur yazdı: mars a taşındık biz Battaniye boşuna bulunmadı demekki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts