Selçuk Bakış 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Ortalama 1lt civarı fazla yakacaktır, sadece 120 km hız olarak değilde, kuruda gidilen hızın aynısını baz alırsak diyelim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıcaklık, hava basıncı, asfalt tipi ve lastik etmenini yok sayarsak, tamamen sağanak yağış altında; Şehir içinde ne kadar fark eder? Uzun yolda 120km hızda ne kadar fark eder? Şehirler arası karlı ve yağmurlu havalarda bunu otoyol sürüşlerinde denemiştim. Kar kalınlığı yağmurdan çok etkiliyor. Kar kalınlığına bağlı olarak 1,5~2 lt yağmurlu ise şiddeti ve yönüne göre 1~1,5 lt fark ediyor. Şehir içinde çok fark etmiyor. Aracınızda yalnızken deneyiniz yada hiç denemeyin. Her aldığım aracın her durum ve hızda limitlerini öğrenmek için yaparım. 20 Nisan tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uzun yolda 120km hızda ne kadar fark eder? sigorta acentan kapsamlı bir kasko yapmıştır umarım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Meslek mühendis yazıyor ama 🤭 psikololojisi iyi değil demekki. :P 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Sürekli kullandığım yolda denedim 1 litre fazla yakıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Eren Gökmen yazdı: Bazi araclarda da yagmurlu havada disk kurutma sistemi var. Tam olarak ne sıklıkta diskleri hafif sıkıyor bilmiyorum ama o da yakita etki eder passatta vardı benim b6 da bile. Yorum bağlantısı
Hamit inan 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıcaklık, hava basıncı, asfalt tipi ve lastik etmenini yok sayarsak, tamamen sağanak yağış altında; Şehir içinde ne kadar fark eder? Uzun yolda 120km hızda ne kadar fark eder? Uzun yolda ciddi fark olduğunu gozlemlemistim ben ama rakam hatırlamıyorum Metin Akbal yazdı: Uzun yolda saganakla 120 ile gidemeyecegin için boşuna cevap arama 😁 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: passatta vardı benim b6 da bile. Bende kapalı idi, aktif hale getirdim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Bende kapalı idi, aktif hale getirdim. Sonra garantiyi bozuyor dediler. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Sonra garantiyi bozuyor dediler. Pislikler 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan kimi dövüyoruz Mehmet Göktürk yazdı: passatta vardı benim b6 da bile. benim focusta da var mk2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sadece lastik sürtünmesi değil. Otomobil havayı yararken bir de suya karşı da mücadele ediyor. Yağmurun şiddetine göre %10-25 arasında olduğunu düşünüyorum. çünkü bu sabah bir şey denedim E hadi ama halk bilgi bekliyor, yağmurlara kafayı çok taktın noluyor hayırdır 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Kadjar ile yağmurda havada mondeodan fazla artış oluyor. Hele ki uzun yolda. Asfalt üzerinde su katmanına bağlı olarak kadjar için % 20, hatta daha fazla oranda artış oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Metin Akbal yazdı: E hadi ama halk bilgi bekliyor, yağmurlara kafayı çok taktın noluyor hayırdır Hesap ve test aşamasındayım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Çağlar Bayur yazdı: benim focusta da var mk2 Benim hiç kırmızımsı Focus' um olmadı Abi. Hep siyah, hep siyah. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tamer Topaç yazdı: Hep siyah, hep siyah. bi kere siyah aldıydım, amann didim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bi kere siyah aldıydım, amann didim Beyaz Focus MK2 Mavi Fiesta MK5 Siyah Focus MK2,5 Füme Focus MK3 Füme Kuga MK2,5 Siyah Mondeo MK3 Füme Santa Fe MK2,5 Siyah Megane Coupe MK1,5 Siyah Mondeo MK5 Siyah XC60 MK2 Şuraya bi alengirli kırmızı FoKus çok mu şey İstiyorum. Yarın 23 Nisan. Yap bi güzellik. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hesap ve test aşamasındayım Sakın deneme, yada yalnızken dene. Zamanında arabada damat var yol buz gelen giden yok, kaldırımda yok, spin denemesi yaptım damat bağırıyor (çok yakın arkadaşım olur kendileri ismini yazmayayım) yarın düğünüm var sonra yapsaydın.......... sanki yarına çıkma garantimiz varmış gibi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bi kere siyah aldıydım, amann didim Buzdolabı gibi geziyorum abi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tamer Topaç yazdı: 23 Nisan. çocukları sevindirmeli bisiklet hazır 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Çağlar Bayur yazdı: çocukları sevindirmeli bisiklet hazır Yarın Maslaktayım. Şöförüm beni bırakıp, asistanımla birlikte akşama hazırlık yapacaklar. E sende bi zahmet hediyemi getiriver dondurmayı unutma Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tamer Topaç yazdı: Yarın Maslaktayım bak ya tam da istanbulda olmadığım zamana denk gelmiş , mukadderat artık seneye , nasip 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bak ya tam da istanbulda olmadığım zamana denk gelmiş , mukadderat artık seneye , nasip Kader işte… Ama Dünya küçük Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Tamer Topaç yazdı: Dünya küçük mars a taşındık biz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts