Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Sıcaklık, hava basıncı, asfalt tipi ve lastik etmenini yok sayarsak, tamamen sağanak yağış altında; Şehir içinde ne kadar fark eder? Uzun yolda 120km hızda ne kadar fark eder? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Uzun yolda saganakla 120 ile gidemeyecegin için boşuna cevap arama 😬 1 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Uzun yolda saganakla 120 ile gidemeyecegin için boşuna cevap arama 😬 Ne yazıkki gidiyorlar, üstelik daha da fazla 🙄 Su birikintileri ve asfaltın kalitesi en büyük problem. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Uzun yolda saganakla 120 ile gidemeyecegin için boşuna cevap arama 😬 Beni kim tutacak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Beni kim tutacak Hybrid e uçma güncellemesi mi geldi 😊 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Hybrid e uçma güncellemesi mi geldi 😊 aklımız bir volt havada diyelim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: aklımız bir volt havada diyelim Yok ağam bu 1 voltla falan olacak iş değil sen dilini komple bataryalara degdirdin galiba 😁 Neyse soruya gelirsek lastikler tahliye için daha fazla güç harcayacak, ayrıca yağmur araca (sadece lastik olarak değil genel) ciddi direnç sürtünme oluşturur diyorum. O yüzden tüketim artar. Ek olarak camlar buğu olacağı için klima vs çalıştırılacak bu da konu dışı 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Ayrıca sürücüde yola daha çok odaklanacağı için daha çok enerji harcayacak ve ilk dinlenme istasyonunda yemeği gömdükten sonra tesis sahibi de mutlu olacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Bunu test eden var mıdır acaba. % kaç olabilir. Mesela 20 fazla mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Çok yakacağı aşikar.. Biri test etmiştir. araştırmak gerek.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunu test eden var mıdır acaba. % kaç olabilir. Mesela 20 fazla mı Yüzde 20 çok fazla. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 20 Nisan Paylaş 20 Nisan %10 anca fark eder bence sürekli 120 ile gitmek otoban harici mutlaka zor olacaktır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Nisan Paylaş 20 Nisan https://ecomodder.com/forum/showthread.php/effect-wet-roads-efficiency-estimated-14-5-mpg-109.html Yüzde 14 demiş bunlar Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Uzun yolda saganakla 120 ile gidemeyecegin için boşuna cevap arama 😬 Niye, hibritler yağmurda 120'yi geçemiyor mu? %10-15 farkediyordur bence de. Yerde yoğun su varsa gaz tepkisinin değiştiğini de hissediyorum ben hep. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Selim Bilgin yazdı: Niye, hibritler yağmurda 120'yi geçemiyor mu? %10-15 farkediyordur bence de. Yerde yoğun su varsa gaz tepkisinin değiştiğini de hissediyorum ben hep. Geçemez demedim ki 😊 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Geçemez demedim ki 😊 He pilotaj sorun diyorsun pardon yanlış anladım. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Yağmurun şiddeti çok önemli olmakla bereber, yüzde 4 ile yüzde 8 arasında olacağını düşünüyorum. Otomobil üzerindeki su birikintisi rüzgar direncini artıracak, ayrıca yoldaki su birikintisi de tutunma katsayısını azaltıp, akıcılığı zayıflatacak. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 20 Nisan Paylaş 20 Nisan İlk unsur bence rüzgar. Karşıdan esmeli yağışlarda hibrit kibrit lastik katsayı fark etmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Sadece lastik sürtünmesi değil. Otomobil havayı yararken bir de suya karşı da mücadele ediyor. Yağmurun şiddetine göre %10-25 arasında olduğunu düşünüyorum. çünkü bu sabah bir şey denedim Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Bazi araclarda da yagmurlu havada disk kurutma sistemi var. Tam olarak ne sıklıkta diskleri hafif sıkıyor bilmiyorum ama o da yakita etki eder Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Metin Akbal yazdı: Meslek mühendis yazıyor ama 🤭 diplomayı eminönünden almıştım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: diplomayı eminönünden almıştım Yeterli.. Gösterebileceğin bir şey vardır en azından.. 1 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan Paylaş 20 Nisan 1 litre fazla yakıyor gibi benimki. 6 yerine 7 olabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: 1 litre fazla yakıyor gibi benimki. 6 yerine 7 olabiliyor. İyi lastikle 1-1.5 litre artıyor benim her aracımda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts