Burak Yildirim 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Arkadaşlar amacım gizlilikten çok sıcaklığı düşürecek bir şey arıyorum aynı zamanda sürüş güvenliğini riske sokmayacak. Ne tavsiye edersiniz ? 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Aynı şekilde ben de yaptıracağım tavsiyelerinizi açığım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan Paylaş 19 Nisan dünya standartındaki %30-35 yazan filmleri tercih ederseniz, arkadaşınız arabaya bakınca filme nerde buna mı para verdin der ama sıcaklık ta düşer, numara ile film tarifi yapan filmcilere itibar etmeyiniz. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Orjinal oldugundan emin olmadiginiz film yaptirmayin. Birkac sene sonra film mor renk olabilir. Muhtemelen bir ise de yaramamistir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Lumar ya da Solargard yetkili bayilerinden birinde yaptırın, sakın sakın 3 numara 5 numara amerikan diyenlerden yaptırmayın, paranız çöp olur. 4 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Isparta sanayide birkaç aksesuarcıya sordum. Markasız filmleri bile 2000-3000 arası yapıyorlar. Renk solmasını garanti vermiyorlar. Solarsa yanları söker yenileriz. Arka camın üstüne bir daha yaparız diyorlar. Ben 2 hafta önce yarın için lumardan 10 yıl garantili film randevusu aldım. Daha öncede alışverişim oldu. Memnundum. Tavsiyem kaliteli yerde yaptırmanız. Bir defa 3 kat para veriyorsunuz ama kafanız rahat oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Solargard'tan yaptırmıştım ve inanılmaz memnundum. Giriş seviyesi üründü, buna rağmen müthiş sıcağı kesiyordu. Fırat Önal yazdı: Isparta sanayide birkaç aksesuarcıya sordum. Markasız filmleri bile 2000-3000 arası yapıyorlar. Renk solmasını garanti vermiyorlar. Solarsa yanları söker yenileriz. Arka camın üstüne bir daha yaparız diyorlar. Ben 2 hafta önce yarın için lumardan 10 yıl garantili film randevusu aldım. Daha öncede alışverişim oldu. Memnundum. Tavsiyem kaliteli yerde yaptırmanız. Bir defa 3 kat para veriyorsunuz ama kafanız rahat oluyor. Ne fiyat aldınız? Piyasaya bayağı uzak kaldım. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Önceki aracımda lumar vardı. Şimdiki aracıma bakınca gerçekten lumar kalite imiş. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Sani Gerşon yazdı: Solargard'tan yaptırmıştım ve inanılmaz memnundum. Giriş seviyesi üründü, buna rağmen müthiş sıcağı kesiyordu. Ne fiyat aldınız? Piyasaya bayağı uzak kaldım. 6-9 bin arası bir fiyat anladığım:) 1 Yorum bağlantısı
Burak Yildirim 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan llumarda birçok seri var hangisi iş görür acaba fiyatları zaten internet de yazıyor. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Solargard'tan yaptırmıştım ve inanılmaz memnundum. Giriş seviyesi üründü, buna rağmen müthiş sıcağı kesiyordu. Ne fiyat aldınız? Piyasaya bayağı uzak kaldım. 6500 e yaptırdım bugün. Farlara ve sislere folyo yaptırdım. 1000 lira da o tuttu. 20 Nisan tarihinde Fırat Önal tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Fırat Önal yazdı: 6500 e yaptırdım bugün. Farlara ve sislere folyo yaptırdım. 1000 lira da o tuttu. Çok tehlikeli olmuş. Bence hiç mantıklı değil. Kavşakta orda burda diğer şöförle göz/yüz/el kontağı çok gerekli. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Fırat Önal yazdı: 6500 e yaptırdım bugün. Farlara ve sislere folyo yaptırdım. 1000 lira da o tuttu. Kim yaptı Fırat Hocam? Ömer mi? Auto Zoom Mu? Yorum bağlantısı
Fırat Önal 21 Nisan Paylaş 21 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kim yaptı Fırat Hocam? Ömer mi? Auto Zoom Mu? Auto zoom da Ömer yaptı hocam. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Fırat Önal yazdı: 6500 e yaptırdım bugün. cok güzel olmus. Bende az önce yaptirdim.. ama kalitesi orta bisey.. ışıklarda filmsiz yan aracın dikizini sevmiyorum.. Sıcağı kesmesi de ayri keyif.. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Alpay Sumer yazdı: cok güzel olmus. Bende az önce yaptirdim.. ama kalitesi orta bisey.. ışıklarda filmsiz yan aracın dikizini sevmiyorum.. Sıcağı kesmesi de ayri keyif.. Güle güle kullanın. Önceki aracımda 10 senede 4 kere film çektirdim. Renk solmasından dolayı. Arka rezistansta kopmalar olmuştu. Umarım bunda renk solması olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 Nisan Paylaş 22 Nisan suzuki ye llumar yaptırmıştım nissan a bayi yaptı en kısa zamanda söktürüp lumar a geçiş yapacağım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Fatih Keskin yazdı: en kısa zamanda söktürüp ilk gördüğümde çakmakla yakacam değişmezse Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Fırat Önal yazdı: Auto zoom da Ömer yaptı hocam. İyi olmuş. Isparta’da 1-2 yer var ciddi olarak bu işi yapan. Gerçi kaliteli film kullanan çok kişi var ama işçilik önemli tabi. Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan hocam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts