Evren Erakçora 6 Mayıs 2024 Paylaş 6 Mayıs 2024 Mehmet Göktürk yazdı: bi sorum var konuyu canlandırayım : Sizce tesla SUV mudur? kategoride öyle geçiyor ama bana hiç öyle gelmiyor. Neye suv demeliyiz? Sürüş pozisyonu yüksekse SUV diyorlar artık, müşteri ona bakıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2024 Paylaş 6 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: ben 4 kapılı coupe bmw yi gördükten sonra bıraktım o işleri hocam, artık gelişine.... Ben de Porsche panamera'dan sonra bıraktım 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2024 Paylaş 6 Mayıs 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de Porsche panamera'dan sonra bıraktım mustangi suv yaptılar ya la 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: mustangi suv yaptılar ya la İnşallah şu TV sevdası biter Amin... 3 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Çok abartılı değil mi? Sanki klima menfezine kocaman bir tablet tutturmuş gibi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Emre Şimşek yazdı: Çok abartılı değil mi? Sanki klima menfezine kocaman bir tablet tutturmuş gibi. biz yapsak dalga gecerler Çağlar Bayur yazdı: mustangi suv yaptılar ya la dun kanli canli gordum, cok kotu gercekten. bir boeing iki ford ne yapak isterler? Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de Porsche panamera'dan sonra bıraktım bir numarasi da yok aslinda. disi dev gibi ici normal. kanada da son modeline binmistim, turbo rs gt blablabla birseydi. sonra a7 rs blablabla birsey bindim fersah fersah iyiydi herseyi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Doğan Arşiray yazdı: biz yapsak dalga gecerler renonun taktığı drl nin aynısın taktım, sen takamazsın dediler ağır kusur verdiler, mağdurum 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: renonun taktığı drl nin aynısın taktım, sen takamazsın dediler ağır kusur verdiler, mağdurum Onlar bu işin duayeni. Sen ne anlarsın . 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Mehmet Göktürk yazdı: bi sorum var konuyu canlandırayım : Sizce tesla SUV mudur? kategoride öyle geçiyor ama bana hiç öyle gelmiyor. Neye suv demeliyiz? Boş yüksekliği 150 cm yi geçiyorsa suv bence. Fusion içi fiestadan 5~10 cm yüksekti mpv geçiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Doğan Arşiray yazdı: biz yapsak dalga gecerler Stand by ekranında kesin zeytinyağı reklamı olurdu. 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Mehmet Göktürk yazdı: bi sorum var konuyu canlandırayım : Sizce tesla SUV mudur? kategoride öyle geçiyor ama bana hiç öyle gelmiyor. Neye suv demeliyiz? Kia şöyle diyor hocam: Sports Utility Vehicle “SUV is an acronym for Sports Utility Vehicle. It's like a station wagon but with a tougher look and a design for off-road driving.” Toyota ise şöyle demiş: Its simply the abbreviated term for a sports utility vehicle. SUVs are designed with strong off-road capabilities and the capacity to withstand harder terrains and conditions, while their comfortable interiors and light handling mean they also make ideal all-purpose or family cars. The unique design of this type of car is characterised by a hatchback body positioned high off the ground, a sloping back and a spacious interior to comfortably seat five to seven people, depending on the size. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Stand by ekranında kesin zeytinyağı reklamı olurdu. iste simdi ayni dili konusuyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Mayıs 2024 Paylaş 8 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: Biri HB diğeri ise, SW demiş. Diğer kasa tipi SUV' ları unutmuşlar. Bence arazi kabiliyeti olan aile otomobili denilebilir. Off road araçlarıyla karıştırmamak gerekir. Mahindra bile yapmış . Coupe SUV Çok da güzel olmuş. Cabrio SUV Off Road 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 konuyu hortlatayım. İçimizden yakınlardan buna sipariş veren var mı? Epeyce avantajlı aslında. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Haziran 2024 Paylaş 1 Haziran 2024 Az evvel test ettim oldukça beğendim. Bize gelecek 160kw motorlar diğer motorla aynıymış sadece yazılımla sınırlandırılmış. 0-100 7.5 saniye. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Haziran 2024 Paylaş 2 Haziran 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Az evvel test ettim oldukça beğendim. Bize gelecek 160kw motorlar diğer motorla aynıymış sadece yazılımla sınırlandırılmış. 0-100 7.5 saniye. Halihazirda mevcut satista olan 4 ceker verdiyonu yazilim ile 160kw ya dusurup arkadan itis hale mi getirmisler test araci icin. Ben cok niyetleniyorum bu araca ama suan biraz eksikler var 😅 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Haziran 2024 Paylaş 2 Haziran 2024 Çağlar Bayur yazdı: renonun taktığı drl nin aynısın taktım, sen takamazsın dediler ağır kusur verdiler, mağdurum ne oldu bunlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Haziran 2024 Paylaş 2 Haziran 2024 Sami Demirpaz yazdı: Halihazirda mevcut satista olan 4 ceker verdiyonu yazilim ile 160kw ya dusurup arkadan itis hale mi getirmisler test araci icin. Ben cok niyetleniyorum bu araca ama suan biraz eksikler var 😅 Test aracı normal lr. Ama bi fark yok. Zaten soft modda kullanıyorsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2024 Paylaş 2 Haziran 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: ne oldu bunlar yansanayisi focusta takılı, bunlar çeyiz sandığında salonda büfe içinde 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Haziran 2024 Paylaş 2 Haziran 2024 Çağlar Bayur yazdı: yansanayisi focusta takılı, bunlar çeyiz sandığında salonda büfe içinde Emanetlere sahip çıkılır. Bizim cmax benimle bereber gittiği yere kadar abi. O yüzden düşünebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Haziran 2024 Paylaş 3 Haziran 2024 Tamer Topaç yazdı: İnşallah şu TV sevdası biter Amin... Ekranı kırıp atsan camdan misal aslında fena araba değil Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran 2024 Paylaş 3 Haziran 2024 Ali Gök yazdı: Ekranı kırıp atsan camdan misal aslında fena araba değil bi kullan derim. ben de önyargılıydım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts