Doğan Arşiray 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Bir taner güzel çeri var onu bulmuşsun.. Şuna bak bakalım.. Benim arabam yukardakine 10 basar.. Bu ne böyle ya.. bu model chery lerin en güzeli bence. spacer lazım jantlara. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Bir taner güzel çeri var onu bulmuşsun.. Şuna bak bakalım.. Benim arabam yukardakine 10 basar.. Bu ne böyle ya.. Mis gibi araba keşşşke benim olsa Konumuz rollerde kalan çakma 4x4 güzeller cicim Tamer Topaç yazdı: Şunu mu beklesem? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan Paylaş 19 Nisan şeriler bir acaip, foto da başka yolda başkalr, ölçülerinde orantısızlık olabilir bilemedim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Valla ben bayılıyorum. Canlı kanlı enfes makinalar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Önder Özcan yazdı: Çirkin araba denmiş, bildirim geldi? Yok bu sefer benimkini gömüyorlar.. Taş olacaklar.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Yok bu sefer benimkini gömüyorlar.. Taş olacaklar.. Taş olacak bi durum yok, malumun ilamı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Önder Özcan yazdı: Taş olacak bi durum yok, malumun ilamı. Sen kendi saksına bak.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Sen kendi saksına bak.. Bu kadar kızacağını bilseydim daha önce yazardım Önder Özcan yazdı: Taş olacak bi durum yok, malumun ilamı. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Gömdüğümüz yok olanı diyoruz. Ben dile getiren tayfadanım sadece. Yeni kaşkay şahane olmuş senin aracına göre. İşine gelir gelmez seni ilgilendirir. Senin arabayı gömen olmadı, bilakis sen daha yakışıklı yeni modeli gittin başka yakışıklı ile kıyasladın. Küseceksen yazmayız olur biter. Bak başkanın umurunda değil. Sen niye bu kadar dert ettin bilemedim Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Yok bu sefer benimkini gömüyorlar.. Taş olacaklar.. Aman, Emmi dert ettiğine bak, seninkini de makyajlarız olur biter. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Önder Özcan yazdı: Taş olacak bi durum yok, malumun ilamı. Motoru iş yapar (sadece) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan İlkay Başaran yazdı: Motoru iş yapar (sadece) Biberon cc olanlar yazmasın şanzıman dağılıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Servet Aydın yazdı: Biberon cc olanlar yazmasın şanzıman dağılıyor Passatınan gapışak mı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Paylaş 20 Nisan İlkay Başaran yazdı: Passatınan gapışak mı? Bir aydır serviste yatan lanet şanzımanlı aşiret garabeti önce bi liftten insin bakarık🍆 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Servet Aydın yazdı: Gömdüğümüz yok olanı diyoruz. Ben dile getiren tayfadanım sadece. Yeni kaşkay şahane olmuş senin aracına göre. İşine gelir gelmez seni ilgilendirir. Senin arabayı gömen olmadı, bilakis sen daha yakışıklı yeni modeli gittin başka yakışıklı ile kıyasladın. Küseceksen yazmayız olur biter. Bak başkanın umurunda değil. Sen niye bu kadar dert ettin bilemedim Böyle bir zevk sahibi bir insanla başka ortak zevklerimiz olduğuna inanamıyorum. 😅 Haşmet Güngör yazdı: Aman, Emmi dert ettiğine bak, seninkini de makyajlarız olur biter. Aman istemem abi. Chery görmek istesem chery alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan Paylaş 20 Nisan İlkay Başaran yazdı: Passatınan gapışak mı? Gapışman guzum. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts