Mikail Yıldızili 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Merhaba, Megane 4 2017 model. sol arka cam kendi kendine yolda açılıyor. herhangi bir camı da açsam yine onunla beraber oda açılır. Kapatmak istesem kapanmamak için bazen üsteliyor. Bazen de akıllıca kapanıyor. sorun nedir anlam veremedim. Yaşayan var mı ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Benzer sorun yaşayan çok örnek gördüm, birinde de şöyle bir çözüm vardı 1 1 Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan abi mantığım almıyor. Kapanmama sorunu değil bu kafasına göre açılıyor. Kafasına göre kapanmamakta iddalaşıyor ama bazende akıllıca kapanıyor. Dün akşam garaj koydum sabah araca geldiğim de cam açıktı. Şimdi aracı gelde çarşıya koy. Cem Işık yazdı: Benzer sorun yaşayan çok örnek gördüm, birinde de şöyle bir çözüm vardı bu beyin nerede ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mikail Yıldızili yazdı: abi mantığım almıyor. Kapanmama sorunu değil bu kafasına göre açılıyor. Kafasına göre kapanmamakta iddalaşıyor ama bazende akıllıca kapanıyor. Dün akşam garaj koydum sabah araca geldiğim de cam açıktı. Şimdi aracı gelde çarşıya koy. bu beyin nerede ? Kapının içinde olduğunu söylemişler alıntı yaptığım yerde. O da kafasına göre açılıp tekrar kapanmamış. Sağ ön cam sorunluymuş sağ kapı içini sökmüşler onlar , beyin de oradaymış. Ben olsam 4 kapıya da içini söktürüp baktırırdım. Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan bi müsait ara söküp incelemek lazım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Cem Işık yazdı: Benzer sorun yaşayan çok örnek gördüm, birinde de şöyle bir çözüm vardı cam beyini de neymiş. 5 silindir mercedes olsa neyse.. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan 4 kapıya gerek yok sadece şoför kapısını söküp tuş takımını yağsız kontak spreyiyle temizleyip hava tut geçer .Büyük ihtimal su aldı tuş takımı oksitlenme yaptı Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Ferhat Yavuz yazdı: 4 kapıya gerek yok sadece şoför kapısını söküp tuş takımını yağsız kontak spreyiyle temizleyip hava tut geçer .Büyük ihtimal su aldı tuş takımı oksitlenme yaptı onu defalarca söktüm. Ama yine sökeyim. onu mu değiştirmek gerek acaba ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Doğan Arşiray yazdı: cam beyini de neymiş. 5 silindir mercedes olsa neyse.. Kapı içinde bir kutu varsa adına beyin demişler sanayi jargonu işte.. Bizim şirket fluence'i de kapıdan hoparlörün ve cam açma tuşlarının oralardan birkaç yerden hava veriyor içeriye, kışın gelen rüzgar üşütüyor sol bacağın insanın. Hava girdiğine göre su da giriyordur muhakkak. Araba 500.000 km'ye geldiğinden dert etmiyoruz.. Mikail Yıldızili yazdı: onu defalarca söktüm. Ama yine sökeyim. onu mu değiştirmek gerek acaba ? Bence açıp bakmak lazım, içinde oksit var mı diye, yağsız kontak spreyle temizlemek çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Bugun deneyeceğim. kontak spreyim yok ama tinerle komple temizleme yapayım. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mikail Yıldızili yazdı: Bugun deneyeceğim. kontak spreyim yok ama tinerle komple temizleme yapayım. Tiner biraz sıkıntılı olabilir. Daha çok dertlendirmeyin kendinizi. Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Fatih Sarıkaya yazdı: Tiner biraz sıkıntılı olabilir. Daha çok dertlendirmeyin kendinizi. aseton da var yok bu tiner elektronik için. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mikail Yıldızili yazdı: aseton da var yok bu tiner elektronik için. aseton plastiği bozar dikkat. Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Çağlar Bayur yazdı: tinerle ne temizlenecek? Cam düğmelerinin elektronik kartı temizlenecek abi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan isopropil alkol olabilir. tiner işe yaramayacaktır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Cem Işık yazdı: Cam düğmelerinin elektronik kartı temizlenecek abi. yine senin başının altından çıkmıştır Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Bu tüm camları kontrol eden sürücü tarafındaki butonların olduğu kart mı ? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mikail Yıldızili yazdı: Bu tüm camları kontrol eden sürücü tarafındaki butonların olduğu kart mı ? alıntı yaptığım yerde sağ ön camda sorun olduğu, sağ kapıdaki kutunun temizlendiğinden bahsetmiş. Çağlar Bayur yazdı: yine senin başının altından çıkmıştır Aklıma geldi de kimseye önermedim 1 Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan temizliği yaptım. taktım. bi iki deneme de her şey olduğu gibi çalışıyor. tek fark ettiğim şey cam kilitleme tuşu aktif olmadı. oda sorun değil. Ama inşallah yolda eski haline dönmez. 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mikail Yıldızili yazdı: temizliği yaptım. taktım. bi iki deneme de her şey olduğu gibi çalışıyor. tek fark ettiğim şey cam kilitleme tuşu aktif olmadı. oda sorun değil. Ama inşallah yolda eski haline dönmez. Oksit yoksaaltında kuruyunca düzelir 1 2 güne Yorum bağlantısı
Mikail Yıldızili 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan İnşallah. yoksa yenisi ortalama 3bin civarı imiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts