Doğan Arşiray 25 Ekim Paylaş 25 Ekim e işte, amaç mal satmak az yaktırmak değil. yancılarda ek gelir elde etmeli tabi. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Fotoğraf çok kötü çıkmış tekrar yükledim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım Yazar Paylaş 8 Kasım (düzenlendi) Aracın sürüşü konfor algısı iç malzeme kalitesi gerçekten üst düzey. Sert plastik hiç yok. Ama alt takım elemanları biraz garip gözüküyor. Bi de bozuk yolda süsğansiyon sesi premium gibi değil. Hoşuma gitmedi. Onun haricinde güzel araba. 16 kasımda fiyatı açıklanacakmış bunun aktarma sistemi toyota’ya benziyor. Minik bi kavrama işi var. Geri kalanı toyota’dan daha iyi. Aynı şekilde motor yanında gergi kayışı yok. Video yapacağız 8 Kasım tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hoşuma gitmedi. O zaman almıyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım Paylaş 8 Kasım premiyum kimmm byd bu, beklenti fazla yükseltilmez ise ayağı yerden keser Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu seal’i bayide bakmaya gidenler aracın içine girip çıkıyor. Ben altına eğilip baktığımda satış danışmanı napıyorsunuz beyefendi demişti. bu da çin’den gelen fotolar 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu seal’i bayide bakmaya gidenler aracın içine girip çıkıyor. Ben altına eğilip baktığımda satış danışmanı napıyorsunuz beyefendi demişti. bu da çin’den gelen fotolar bu byd mi ki? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Tamer Topaç yazdı: O zaman almıyorum. isabet, zaten kısa zaman sonra üretimi bitecek, hibriti tamamen bırakacak byd... Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Kasım Paylaş 19 Kasım (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu seal’i bayide bakmaya gidenler aracın içine girip çıkıyor. Ben altına eğilip baktığımda satış danışmanı napıyorsunuz beyefendi demişti. bu da çin’den gelen fotolar Şaka mı? Photoshop değil mi bu fotoğraflar! 😵 19 Kasım tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Şükür çince biliyorum da araştırdım çin’de haber olmuş bu durum https://m.yiche.com/zhai/1833889/ 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Ama söylentiye göre byd şu değişikliğe gidecekmiş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Qashqaiye devam mı ? Bu da mı teneke çıktı? 4 Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqaiye devam mı ? Bu da mı teneke çıktı? Ben dacia diyorum; bir dünya markası 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım Paylaş 19 Kasım İsa Acar yazdı: Ben dacia diyorum; bir dünya markası Reno sayılır zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Kasım Paylaş 19 Kasım İsa Acar yazdı: Ben dacia diyorum; bir dünya markası O Datçadir abi. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Yeter yazdı: O Datçadir abi. Datça’ da dünya güzeli 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım Yazar Paylaş 20 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Reno sayılır zaten. o da nissan sayılır zaten 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Kasım Paylaş 20 Kasım (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: o da nissan sayılır zaten o da Mercedes sayılır zaten. 20 Kasım tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım Yazar Paylaş 20 Kasım Mehmet Yeter yazdı: o da Mercedes sayılır zaten. O da mitsubishi sayılır zaten 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Kasım Paylaş 20 Kasım (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Reno sayılır zaten. sana az daha büyüğü gider 20 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts