Servet Aydın 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çağlar Bayur yazdı: Rs diyeceğim, sustum İstanbulda da yok zaten off of Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Tasarım ve estetik açıdan süperb ama Yol tutuş ve kaza açısından emin değilim. Kaxslı hallerine rastlamadım. B8 arkadan çok kolay kopuyor. Geyik testi başarılı değil 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Hayırlı olsun.Ön çamurlulara kimsenin yaslanmasına izin vermeyin.Tecrübe ile sabittir ön kapıya yaslanıyor çamurluk.ön kapıyı açmaya çalıştığınızda iki parçada hasar alıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Fırat hocam hayırlı olsun. Güzel günlerde güle güle kullan inşallah. Çok güzel seçim yapmışsın. Ben de üç ay önce 2011 model Focus'u satıp SuperB'ye geçtim. Çok memnunum şimdilik. Ama benim ki 2018 model Style paket 1.6 TDI motorlu olan. Ben de benzinli mi alsam diye düşündüm ama şimdilik hiç bir problem yaşmadım. Adblue olan motordan o da ucuz sıkıntı yok. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Güzel makine Alpay Sumer yazdı: hayirli ugurlu olsun.. Güzel makina 🧿 Das auta yazsam hoşuna gider mi 1 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 15 Nisan Paylaş 15 Nisan fırat bey öncelikle yeni aracınıoz hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. focus 2,5 du sanki öyle hatırlıyorum. bende de 2011 hb 2.5 dizel focus var aracı satma durumum var rica etsem kaça verdiniz aracı fikir sahibi olmak adına tşk. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Serkan Gülderen yazdı: fırat bey öncelikle yeni aracınıoz hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. focus 2,5 du sanki öyle hatırlıyorum. bende de 2011 hb 2.5 dizel focus var aracı satma durumum var rica etsem kaça verdiniz aracı fikir sahibi olmak adına tşk. Teşekkür ederim. Evet 2.5 dizel titanyum. 157 binde. Kaportada boya yoktu. Ama bir tane boyanması gereken parça vardı. Göçük düzeltme sonrası. 600 e verdim. Belki bekleseydim daha iyi fiyata satabilirdim. Ama elimdeki para eriyordu. Bir an önce almak istedim. 1 günde satıldı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Fırat Önal yazdı: Teşekkür ederim. Evet 2.5 dizel titanyum. 157 binde. Kaportada boya yoktu. Ama bir tane boyanması gereken parça vardı. Göçük düzeltme sonrası. 600 e verdim. Belki bekleseydim daha iyi fiyata satabilirdim. Ama elimdeki para eriyordu. Bir an önce almak istedim. 1 günde satıldı. tşk. Yorum bağlantısı
Emre Demir 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bagajı bir acaip güzel seçim, otopark sorunum olmasa listemde olacak bir vasıta, vesile ile dpf işinnin tekniğinii bizim servisler ustalar anlamayınca müşteri de savrulup duruyor sağa sola Öneriniz nedir sayın abim, bilgilenelim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Fırat hocam hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hayırlı olsun Çok hoşuma gidiyor bu araçlar yayla gibi maşallah. Baya Superb sahibi olmuş forumda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Emre Demir yazdı: Öneriniz nedir sayın abim, bilgilenelim. iptal et kurtul 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hayırlı olsun, ben yeni farkettim, bu aracın birde sw olanı varmış, çok ilgi çekici 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Murat Gedik yazdı: Fırat hocam hayırlı olsun. Güzel günlerde güle güle kullan inşallah. Çok güzel seçim yapmışsın. Ben de üç ay önce 2011 model Focus'u satıp SuperB'ye geçtim. Çok memnunum şimdilik. Ama benim ki 2018 model Style paket 1.6 TDI motorlu olan. Ben de benzinli mi alsam diye düşündüm ama şimdilik hiç bir problem yaşmadım. Adblue olan motordan o da ucuz sıkıntı yok. Adblue iptal o zaman Yorum bağlantısı
Murat Gedik 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Emre Demir yazdı: Adblue iptal o zaman Yok hiç bir şeyi iptal ettirmedim daha :-) Yorum bağlantısı
Recommended Posts