İçeriğe Yönlendir

Antika Saat Tamiri Hakkında Yardım Önerileri

Mehmet Yeter

Recommended Posts

Mehmet Yeter
(düzenlendi)

Merhabalar herkese, 

Dedemden kalma antika bir saatim var. Ve güzel bit şekilde saklamak istiyorum. Ancak bakıma ihtiyacı var. Yapmak istediklerim, cam değişikliği orjinaline yakın bir cam, metal kısmın parlatılması, kadran kısmının zarar görmeden temizliği ve kurmalı bir saat verimli çalışmıyor bu yüzden  seiko 5 otomatik sistemi kasaya oturtulabilir mi? 

İşini hakkıyla yapan bir saat tamircisinden fiyat almak isterim. 

Şimdiden teşekkürler herkese. 

IMG_20240413_112835.jpg.e886d7624a48a45c383b37ed448a984c.jpgIMG_20240413_112844.jpg.3497126a21a437c08a9b2ac49dd97f09.jpg

IMG_20240413_112844.jpg

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Mehmet bey eski ustalardan birisine ulaşabilirseniz orjinalligini bozmadan saatinizi en iyi duruma getirebilirsiniz. Profiliniz de istanbul görünüyor. Sirkeci tarafinda bu tür ustalar mutlaka vardır. Bence baska marka bir saatten uyarlama yapmayın. (Reno 12 motorlu Ford Granada . Bilmem ki ne kadar orĵinal olur ? ) 

• Beğen 1
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mustafa Erkan yazdı:

Mehmet bey eski ustalardan birisine ulaşabilirseniz orjinalligini bozmadan saatinizi en iyi duruma getirebilirsiniz. Profiliniz de istanbul görünüyor. Sirkeci tarafinda bu tür ustalar mutlaka vardır. Bence baska marka bir saatten uyarlama yapmayın. (Reno 12 motorlu Ford Granada . Bilmem ki ne kadar orĵinal olur ? ) 

sirkecide doğubank işhanında üst katlarda bi tane vitrininden belli antika saatçi var. yan han saatçiler hanı oraya da bi bakın. sakallı bir adam vardı çok yaşlı olmayan onu gözüm tuttu. o yapar görünüyor.

Ama önce  bunu herkes izlemeli: 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Doğubank’ın en üst katlarından birinde ofis tarzı olan dükkanlarda böyle bir usta var. Biz köstekli saati yaptırmıştık

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Doğubank’ın en üst katlarından birinde ofis tarzı olan dükkanlarda böyle bir usta var. Biz köstekli saati yaptırmıştık

işte o

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Bu abimiz  https://www.instagram.com/saatustasiahmet/ profesyoneldir, uzun zamandır takip ederim. Bende de kayınpederin, 40 yıldan fazladır duran bir seiko 5 saati var, liste verdiğim kişiyi tanımadan önce Samsun'da bir ustası vardı ona revizyon ve bakım yaptırmıştım. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...