Metin Mankal 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Her şeyimiz şarjlı oldu..Yakında bize uygun bir akü üretselerde şu ahir ömrümüzde şöyle vızır vızır gezsek.. Neyse yazın köyde kullanmalık bi takım aletler almayı düşünüyorum.Kullananlar marka tavsiye edecekler (ucuz ve sağlam) aletleri saklama koşulları...Buradan paylaşsak diyorum.Zira ben yazın kullanacam kışın akülerin ölmemesi için ne yapmalıyım..Almayı düşündüğüm şarjlı testere vidalama ve budama makası..Aşağıya bir link bırakacam fiyat uygun..Ne dersiniz.. https://www.koctas.com.tr/assur-plus-3-lu-set-cift-akulu-komursuz-motor-sarjli-budama-testeresi-sarjli-budama-makasi-sarjli-matkap-mavi/p/5000733453 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Uyduruk ürünlerin alınmasına karşıyım. Kaliteli şarjlı ürünlerde Fein markası iyidir. Testerede Bosch marka elektrikli modeller güzel. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Aküleri kaliteli piller ile değişir ise iş görecek hale gelirler lakin buradaki kıstas çalışma süreleri. Bu tip ürünlerin pil kapasiteleri kasti olarak düşük yapılır. Marş motoru gibi kosa süre yüksek verimli çalışmaya uygun motorlar kullanılır ekseri. Maliyeti düşüktür uzun demeraj motorlara göre. Kısa süreli işler için ise iş görecektir 3 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: bir gün illa aküleri ölüyor. Mutlaka ölecek..Pilleri değişir yola devam ederiz. Servet Aydın yazdı: lakin buradaki kıstas çalışma süreleri. Bir yaz toplasan 40-50 saati geçmez sanırım.. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Nihat Palolu yazdı: Uyduruk ürünlerin alınmasına karşıyım. Kaliteli şarjlı ürünlerde Fein markası iyidir. Testerede Bosch marka elektrikli modeller güzel. Dönümlerce arazi yok..Bi kaç bahçe toplasan 40-50 ağaç.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Fazlaca iş görür. Yaz günü haliyle ısınma olacak ve mutlaka hissedilecek. Dinlendire dinlendire kullanım olur 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Metin Mankal yazdı: Dönümlerce arazi yok..Bi kaç bahçe toplasan 40-50 ağaç.. Kaliteli manuel budama makası uyduruk şarjlı makastan iyi olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Abi alirsan mutlaka yorum bekliyorum. Aynı setten bende kolluyorum. Amatör kullanım için ziyadesi ile yeter gibime geliyor. Donumlerce meyve bahçesi budanmayacak sonuçta Nihat Palolu yazdı: Uyduruk ürünlerin alınmasına karşıyım. Kaliteli şarjlı ürünlerde Fein markası iyidir. Testerede Bosch marka elektrikli modeller güzel. Gönül dewalttan yana ama günahlar bırakmıyor ama çakma çin malları bile amatör kullanımda ziyadesi ile marka ürünlere kafa tutuyor. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan (düzenlendi) Nihat Palolu yazdı: Kaliteli manuel budama makası uyduruk şarjlı makastan iyi olabilir. Elde vida sıkmak ile şarjlı ile sıkmak mukayesesi gibi. Harika dogruyor budama makasları 12 Nisan tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Nihat Palolu yazdı: Kaliteli manuel budama makası uyduruk şarjlı makastan iyi olabilir. Aslında kendim için değil..Abime hediye alacam..Bahçe işerini özelliklede ağaçları çok sever..68 yaşına geldi..Manuel aletler zorluyor artık. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Metin Mankal yazdı: Aslında kendim için değil..Abime hediye alacam..Bahçe işerini özelliklede ağaçları çok sever..68 yaşına geldi..Manuel aletler zorluyor artık. Kaliteli manuel aletler zorlamaz aslında. Türkiye’de kaliteli ürüne ulaşmak biraz zor sadece. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Konuyu bende takip edeyim. 200 zeytin ağacı diktim. 30 kadar da keçi boynuzu var. Biraz da meyve ağacı dikmeyi düşünüyorum. Budama makası olarak felcao marka almayı düşünüyorum. Yerli olarak izeltas almıştım ama çok çabuk su koyverdi. O yüzden bir daha almam. Kayınpeder de felcao var senelerdir kullanır ve kimseye vermez. Öyle şarjlı ile işi olmaz. Bir kaliteli budama testeresi bir de kaliteli budama makası var. Bizde yeni nesil olarak şarjlı olsun zahmetsiz olsun derdindeyiz. Bosch marka üçlü set de geçen karşıma çıktı bu fiyat aralığında. Ben daha almadım. Buradan gelecek olan yorumlara göre hareket edeceğim. Ama mantığım eski usul kaliteli el aletleri almaya itiyor beni. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Kışa girerken pilleri %50 doluluk oranda bırakmak gerek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Cihaz tavsiyesi yapamayacağım ancak aküleri saklarken 3/2 dolulukta tutmak gerekiyor diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Serdar Göktaş yazdı: Bosch marka üçlü set de geçen karşıma çıktı Benim de karşıma sık sık çıkıyor ama o fiyata bosh imkansız..Markanın ne olduğu belli değil hatta o siteden ne geleceğide belli değil. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Benimde aklıma şu çok yattı mesela. Bijon sökme de var. Tek gövde. https://www.koctas.com.tr/assur-plus-assur-muhtesem-6li-set-taslama-somun-sikma-tilki-kuyrugu-dal-budama-darbeli-matkap-havali-pompa/p/5000406324 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Metin Akbal yazdı: Benimde aklıma şu çok yattı mesela. Bijon sökme de var. Tek gövde. https://www.koctas.com.tr/assur-plus-assur-muhtesem-6li-set-taslama-somun-sikma-tilki-kuyrugu-dal-budama-darbeli-matkap-havali-pompa/p/5000406324 tanıtım videoları çok dönüyor, bu markanın yarı fiyatına bijon sök tak için tasarlanmışı var ona baktım ben de, 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Metin Akbal yazdı: Benimde aklıma şu çok yattı mesela. Bijon sökme de var. Tek gövde. Lastikçinin taktığı bijonu sökemez sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Metin Mankal yazdı: Lastikçinin taktığı bijonu sökemez sanırım. onları anca tornacılar...... 2 mt. boru ile zor sökülüyor çoğu... 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Linkteki ürünü 9 taksitle aldım bakalım.Ürünün kendi sitesinde 3500 koçtaştan 2700 e aldım.Geldikten sonra yorumları yazarım .. https://www.koctas.com.tr/assur-plus-3-lu-set-cift-akulu-komursuz-motor-sarjli-budama-testeresi-sarjli-budama-makasi-sarjli-matkap-mavi/p/5000733453 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Metin Mankal yazdı: Lastikçinin taktığı bijonu sökemez sanırım. Yorumlara baktım söküyor diyen var. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Koçtaşın getirdiği mac allister markası hem kaliteli hem uygun fiyatlı. Bunun dışında einhell ve erbauer de fiyat/ performans olarak iyi. Bilindik markalara çok para vermeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts