Ümit Türk 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Seyir halinde bir an da resimdeki gibi 3 ışık yandı. Ne olduğunu anlamadım. Neden olmuş olabilir? Kısa bir süreliğine markete girdim çıktım. Kontak kapat aç yapınca düzeldi. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Merhaba elektriksel bir şey gibi. Alternatör düzgün voltaj veremiyor olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Fren sistemi ile alakalı tüm ışıklar. Arıza kodu okunup sensör arızasına bakılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Abs sensörü olabilir. Yanmadan önce çukura girdin mi abi? 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Lastiklerin birinde en iyi ihtimal abs kablosunda sorun vardir. Bende yakmistim o lambaları arabayı yikattiktan sonra. Sol ön abs tesisatında sorun çıktı. Kabloyu yeniledik duzeldi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Nisan Paylaş 14 Nisan abs sensörünün birisi bozuk olabilir. kablosu kopuk olabilir. sensörün üzeri yağ kaplanmış olabilir. hepsi olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts