Yakup Kocaağa 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Hayırlı bayramlar arkadaşlar, Başlıktan anlaşılacağı üzere o fiyat bandında araç tavsiyenizi bekliyorum (sıfır faizli olursa borçlanarak daha yukarıda çıkabilirim) aile kullanımı olacağı için geniş olmalı ve mümkünse yeni az km vb Benim düşündüklerim 1- Tog sıfır faizli olması cezbediyor ama kapalı garajım yok 2- yeni honda civic fe1 3- fc5 eski kasa ama 2021 lpgli olan versiyonlardan atmosferik olması hoş değil ama çocuk olduğu için zaten 120 km bandında seyir ediyorum o sebeple maliyeti düşük olması cezbediyor 4- 2017 makyajlı xrail 1.6 dci cvt 5- c5 aircross 1.5 hdi Sizin başka önerebileceğiniz araç var mı Yorum bağlantısı
Emral Kaplan 11 Nisan Paylaş 11 Nisan hyundai bayon, vw t-cross, cherry tiggo 7 ve omoda 5, megane icon 1.3 tce, ford focus bunların sıfırını veya temiz 10.000 km'ye kadar 1.400 bantlarında güzel araçlar bulabilirsiniz. Benim elimde bu para olsaydı ya omoda 5 ya da Focus veya megane alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Saydıklarınız arasında en güzel C5 Aircross görüyorum 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan sedan devri artık kapandı, c5 aircross derim ama benzinli olsa iyi olur, üre bidonu ile uğraşmazsınız 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Çağlar Bayur yazdı: sedan devri artık kapandı, c5 aircross derim ama benzinli olsa iyi olur, üre bidonu ile uğraşmazsınız Daha önce adblue lu kullanmadım çok problem oluyorsa benzini seçebilirim Fatih Keskin yazdı: Suzuki sccros bakardım ben olsam Bir haber vardı vitara nın koltukları küfleniyor diye marka arkasında durmadı diye o sebeple düşünmedim ama olabilir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Herkes kendi seçtiği markayı başkasına tavsiye ediyor dizel de sıkıntı bu arada Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Yazılanların içinden c5 ama benzinlisi tavsiye olunur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Yakup Kocaağa yazdı: Bir haber vardı vitara nın koltukları küfleniyor diye marka arkasında durmadı diye o sebeple düşünmedim ama olabilir teknik arkası olmayan kocaman bir safsata nasıl da şehir efsanesine dönüştüğünü izledik, küf değil, birisi koltuk kafa dayamanın demirlerinn üstünde yüzeysel korozyon görünce amerikayı yeniden keşfetmiş gibi tantana çıkardı. distribütörün de büyük boşluğu ile iş japon elçinin bize gülmesine kadar falan getirtildi, firma avukatı hala uyuyor ayrı konu tabi. vitara hacim olarak diğerleirnden daha ufaktır onun dışında diğerlerinin anca dürbünle bakabildiği yerlerde gezebilir. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Makyajlı Grandland. O paralara 2022 model falan en dolusunu alabilirsiniz. f/p oranı çok çok başarılı araba. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mertol Kip yazdı: Makyajlı Grandland. O paralara 2022 model falan en dolusunu alabilirsiniz. f/p oranı çok çok başarılı araba. Dünyanın en az satan markalarından biri. Facebook grubuna bakıyorum, şikayet sitesine bakıyorum. Tonla şikayet var. 50km’de arabanın şanzımanın değişmesi, 1-2 yaşındaki arabadan motor arızası vermesi. Başka ülkelerde toplam satılan psa grubu araç sayısı, butik markaların bile yarısı. İnsanlar boşuna almamazlık yapmıyor. Bizde maalesef algı farklı işliyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyanın en az satan markalarından biri. Facebook grubuna bakıyorum, şikayet sitesine bakıyorum. Tonla şikayet var. 50km’de arabanın şanzımanın değişmesi, 1-2 yaşındaki arabadan motor arızası vermesi. Başka ülkelerde toplam satılan psa grubu araç sayısı, butik markaların bile yarısı. İnsanlar boşuna almamazlık yapmıyor. Bizde maalesef algı farklı işliyor. 3008le kuzen değil miydi bunlar, o peynir ekmek gibi satıyor Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Nisan Paylaş 11 Nisan @Tansu Kalafatoğlu toyotanın hibrit suvu neydi hani büyük olan? Yorum bağlantısı
Metin Mankal 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Türkiye de sedanın devri bitmez. Her zaman iş yapar. Çocuk fazla yoksa temiz bir FC5 süper olur..Benimde gelecek planlarımda olan bir araç.Para biriktiriyorum bakalım..Son altı ayda bin lira koydum kenara..Kırk seneye alacam inşallah.. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Murat Sahın yazdı: @Tansu Kalafatoğlu toyotanın hibrit suvu neydi hani büyük olan? 4runner, highlander, sequoi, rav4 Hepsinin hibriti var toyota hibriti motor seçeneği olarak sunmuyor artık. Hibrit olarak bakmayın diyor. Hibrit zaten otomobilin değişmez güç kaynağı diyor. Siz güce, tüketimi falan bakın diyor. Evren Erakçora yazdı: 3008le kuzen değil miydi bunlar, o peynir ekmek gibi satıyor Psa’nın toplam satışı lüks Mercedes ile aynı. Byd bile psa satışını geçmiş. dünyada az tercih ediliyor. Türkiye’de fazla satılması kriter olarak nasıl bi fayda sağlıyor? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Türkiye’de fazla satılması nasıl bi fayda Türkiye'de yaşıyor olmamız olabilir mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Selçuk Bakış yazdı: Türkiye'de yaşıyor olmamız olabilir mi oturma izni olarak mı Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Metin Mankal yazdı: Türkiye de sedanın devri bitmez. Her zaman iş yapar. Çocuk fazla yoksa temiz bir FC5 süper olur..Benimde gelecek planlarımda olan bir araç.Para biriktiriyorum bakalım..Son altı ayda bin lira koydum kenara..Kırk seneye alacam inşallah.. Bende var bir tane temiz ama kırk sene bekler miyim hocam orası muamma 😀 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 11 Nisan Paylaş 11 Nisan c5 aircross derim hocam. O segmentte en diri ve geniş olan araç bence.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: oturma izni olarak mı Piyasa olarak Yorum bağlantısı
Metin Mankal 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serdar Göktaş yazdı: Bende var bir tane temiz Şaka bir yana da Serdar bu kasa ciddi hoşuma gidiyor ve niyetliyim. Kullanıcı olarak artıları eksileri nedir yazarsan sevinirim.Bir de turbo dizelden atmosferik lpgli araca geçmek biraz tedirgin ediyor doğrusu. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Sonraki satış çok düşünülmüyor ise 2022 üstü Suzuki S-cross 4x4 veya Alfa Romeo Tonale 4x2 nefsime hoş gelen modeller. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Metin Mankal yazdı: Şaka bir yana da Serdar bu kasa ciddi hoşuma gidiyor ve niyetliyim. Kullanıcı olarak artıları eksileri nedir yazarsan sevinirim.Bir de turbo dizelden atmosferik lpgli araca geçmek biraz tedirgin ediyor doğrusu. Ben 10.sene turbo dizel kullandiktan sonra geçtim hocam. Şimdi diyorum ki iyiki gecmisim. Ama ilk gectigim de zorlandım açıkçası. Bende pedal comender denen alet de var. O biraz kullanıma etki ediyor. Gaz tepkimesini iyilestiriyor. Altında ki aracın ne olduğunu bilirsen ve tepkilerine alisirsan alisiliyor. Ben hem atmosferik araca hem de cvt sanzimana alışık değildim. Şimdi cvt şanzımanı çok seviyorum. Büyük konfor sağlıyor bana. Yani demem o ki hocam tereddütleri de haklısın ama çabuk alışıyorsun. 125 HP sana yetiyor da artıyor bile. Ben Isparta Davraz kayak merkezine çıkarken özellikle denedim. Çünkü oraya hep turbo dizel araç ile çıktım. Dedim bakalım bizim fc5 ne yapacak orada. Hiç aratmadı turbo dizel aracı. Sadece devirli sürmek gerekti. 2500 devir yerine 5 bin 6 bin devir cevirtmen gerekiyor. Ve yokuşta da ben gitmem hizlanmam demedi. O zaman sevdim bu atmosferik işini. Hondaya karşı genel bir ön yargim vardı zaten. Neden bu kadar taparcasına seviyorlar diyekullandikca anladım bende. Şimdi bende çok seviyorum. Tip olarak en yakışıklı sedan araçları var zaten. Modifiyeye uygun. Yaş itibari ile bize hitap etmese de gençler çok seviyor. Benim şikayetçi olduğum tek konu yol sesi olur. Bir de servislerinin pahalılığı olur hocam. Servise gitmem disarida yaptırırım bakımını dersen o zaman amenna. Sıkıntı yok. Ama servise gidersen iyi opuyorlar. Yol sesi alıyor maalesef ama müziğin sesi ile hallediyorsun. Ya da ben alıştım artik. Daha önce de söyledim emminin konusunda. Kayinpederin Qashqai den inip benim araca binince ciddi konfor farkını hissettiriyor. Arka bağımsız süspansiyon olması hem konfor hem yol tutuş olarak farkettiriyor. Yine ilk sahibi olduğum 1.6 TDCİ focus da benim kullanım da ESP sık sık yaktirirken Honda da hic ESP yaktirmadim. Kullanım açısından hem yol tutuş hem de konfor olarak çok memnunum. Burada bir komşum var. Kendisi macaristanli. Burada yaşıyor. Kendisinde tuscon var 2022 model. Bir gün hastalanınca doktora ben götürdüm. Gelirken dedi ki eee bu bizim arabadan geniş dediii. Ama nasıl olur dedi. Bizim araba SUV bu sedan dedi. Bizim araçtan geniş dedi. Kiyaslamam o oldu hocam. İç hacim olarak da arka yaşam alanı olarak da geniş olduğunu tarafsız bir gözden de duymuş olduk. Ki bize göre de içi geniş. Gelelim beni en çok mutlu eden kısmı ise yakıt. Yakmıyor arac. 15 tatilde Denizli Afyon yaptık geldik. 1 lira 40 kuruş civarı yaktı. LPG 19 lira ortalama. Şimdi 20 ila 21 lira. Uzun yolda ciddi tasarruflu. Şehir içi ise 2.ila 2.5 arası kullanima bağlı olarak yakıyor. Yakıt beni hiç zorlamadi. Fabrikasyon LPG olması ve garanti kapsamında olması artı tarafları. Aklıma gece gece gelenler bunlar hocam. Aklına takılan kısım olur ise sen sor ben cevaplayayım 3 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serdar Göktaş yazdı: Çok teşekkürler Serdar uzun uzun yazmışsın.Eline sağlık.Gayet açıklayıcı olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts