Ali Darbaz 14 Nisan 2024 Paylaş 14 Nisan 2024 Hayırlı olsun, daha çok resim bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 14 Nisan 2024 Yazar Paylaş 14 Nisan 2024 galericinin yolladigi resimler varmis sadece tek satacagim zaman resim cekerim genelde:) 3 Yorum bağlantısı
Halit Demir 14 Nisan 2024 Yazar Paylaş 14 Nisan 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun. En sevdiğim kasa. Güle güle kullan Mehmet abi bunlarda adblu yok sanırsam , birde yakiti nerden almaliyiz shell bp opet var merkezde cok iyi musterisi var 3 ününde bu motor hangisini daha cok sever Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 15 Nisan 2024 Paylaş 15 Nisan 2024 Hayırlı olsun maşallah Suv (ve üstü) ayrı bir dünya ya.... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan 2024 Paylaş 15 Nisan 2024 Hayırlı olsun. Yakıtta markaya değil de istasyona dikkat edin. Ben shell alıyorum ama bp de alırım, opet de. İstasyon güvenilir olsun yeter. Çok yakıt satan, herkesin sürekli aldığı istasyonlardan alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2024 Paylaş 15 Nisan 2024 Halit Demir yazdı: Mehmet abi bunlarda adblu yok sanırsam , birde yakiti nerden almaliyiz shell bp opet var merkezde cok iyi musterisi var 3 ününde bu motor hangisini daha cok sever Ben olsam Shell yada Bp alırdım.. Bp'ler zaten PO oluyor. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 Nisan 2024 Paylaş 15 Nisan 2024 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 3 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2024 Arac hakkinda guncel yorumlarim belki arac arayisinda olanlar merak edebilir. Arac hala gayet memnun edici yakot ort karisik maras gibi rampali sehirde 5.6 . Sadece uzun yol 100 120 arasi 5 in altinda. Ici ferah arka kisim gayet genis , inip binme yan basamak varsa az zor takili oldugu icin ellemedim.bagaj tabani cift kademeli kullanisli .yan aynalar vs gayet buyuk kullanisli.orta boy luyum tavani az uzaninca rahat kontrol edebiliyorum kir kuş pisliği vs kontrol icin.donanim gayet yeterli karartmali ayna olmaliymis bu pakette ek olarak. Eksi yonleri cam ayari yapmak zor az bi aciklik kalsin diye ayarlamak zor. Orta ekran tel baglanma kullanisli bluotot u her acmada arac secmen gerekmiyor bazilari gibi. Direk baglaniyor . Radyo ve usb ekranini begenmedim arac kullanirken kullanisli degil. Gunes gozlugu koyacak yer yok ayarlayamadim daha kafama gore. Onkol dayamanin arka kismina havaiandirma koyulsa iyi olurdu.onkol dayama gayet buyuk ve olmasi gereken pozisyonda begendim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2024 Paylaş 3 Mayıs 2024 Halit Demir yazdı: cam ayari yapmak zor az bi aciklik kalsin diye ayarlamak zor. capon adeti sanırım o Yorum bağlantısı
Halit Demir 3 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: capon adeti sanırım o Yakit ucuz olunca onlarda camı 2 parmak acmak yerine klimayi acsinlar demislerdir kesin Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mayıs 2024 Paylaş 4 Mayıs 2024 Halit Demir yazdı: Gunes gozlugu koyacak yer yok ayarlayamadim daha kafama gore. https://a.aliexpress.com/_EQaou67 bi aralar kullanmistim.. epey rahat oluyor deneyebilirsiniz. araca uugun olanlar vardır elbet.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts