Halit Demir 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Mrb 1 ay once fiestayi vermistim ilk defa bu kadar bekledim arac almak icin arada zam yedik malesef. Yeni arac olarak 1.5 dci manuel qashqai tekna füme renk aldim . Araci daha tanimaya calisiyorum ama genel olarak memnun kaldim . Tek eksisi biraz fazla lastik sesi aliyor lastikten olabilir 1 yillik petlas var uzerinde. Motor sesi vs yok neredeyse onceden golfum vardi bu arac bayagi sessiz motordan yana Halit Demir yazdı: 20 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Hayırlı olsun. En sevdiğim kasa. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Hayırlı olsun. 1.5 DCI motor olarak en çok tutulan en sıkıntısız motoru. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Halit hayırlı olsun. Reno kaputun altında ekonomik ve dayanıklı sisteme sahipsin. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin . 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Araç guzel 1 haftayi devirecez. Motor sesi gercekten yok kabinden benzinli motor gibi. Lastik sesinin sadece micir yolda geldigini farkettim. Yakita gelirsek 90 100 civari uzun yolda 4.5 lt yi gecmiyor. 120 civari giderseniz de 5 lt . Ici gayet ferah bagaj yeterli 3 cocuk var. Inip binme cok rahat . Sehirici gece özellikle arkadaki aracin sinyali gorunmuyor ozellikle cok yakinsa selektorunu bile farkedemiyorsunuz cogu zaman . Ama sokak köselerden donme viraj sollama aşırı rahat binek araclarin ustunden karsiyi gorebildigimiz için . Bu motorlari bilenler arastirmistir yakiti nereden almaliyiz birde adblue bunlarda var mi dolum yerini farketmedim ?? Yorum bağlantısı
Recommended Posts