Selçuk Bakış 9 Nisan 2024 Paylaş 9 Nisan 2024 Servet Aydın yazdı: Döverim seni Valla ben demedim Hangi yanağımı çevireyim. Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 Nisan 2024 Paylaş 9 Nisan 2024 Murat Sahın yazdı: (dyson) 900w Lik dandik süpürgenin motoru 1800w ile değiştirdim. Milimetrik sığdı. Peşinden turbo fanli başlık. Dyson değil ama pek aşağıda kalmaz 😁 https://youtube.com/shorts/yHKXN6ac1mc?si=qW6bit_LMeOBMyyj Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Nisan 2024 Paylaş 9 Nisan 2024 Hamit inan yazdı: 900w Lik dandik süpürgenin motoru 1800w ile değiştirdim. Milimetrik sığdı. Peşinden turbo fanli başlık. Dyson değil ama pek aşağıda kalmaz 😁 https://youtube.com/shorts/yHKXN6ac1mc?si=qW6bit_LMeOBMyyj Ben robot olarak düşündüm, yoksa çoğu süpürge iş görür fırçalı başlık varsa. Gerçi kablosuz dikey Dyson kullanan arkadaş bu başka diyor ama tabi kıyas noktası mühim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Nisan 2024 Paylaş 9 Nisan 2024 Servet Aydın yazdı: Saralım hocam. Kısır dişi uysal iki yaşında Aman kimse duymasın teşekkür ederim ben alıp bağlanmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Nisan 2024 Yazar Paylaş 9 Nisan 2024 Alpay Sumer yazdı: Kılı tüyü dert etmek istemeyenler icin bende bundan sarayım bitane 🤣 buda tüylü abi, hafifçe tüyü var uzaktan görünmüyor eline geliyor, çok da huysuzlar çoğu deli oluyor, arkadaşta vardı ulan dedim bunun totoya ne şaplak atılır bembeyaz tüysüz et, istiyorsan dene diyor gerisine karışmam, dokunmamla birlikte elimi rendeledi bildiğin Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Nisan 2024 Paylaş 24 Nisan 2024 @Ebrar Tüfek son durum nedir cihaz kullanım sonrası faydasını gördün mü ? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Nisan 2024 Yazar Paylaş 24 Nisan 2024 Ali Gülmez yazdı: @Ebrar Tüfek son durum nedir cihaz kullanım sonrası faydasını gördün mü ? Abi ayrı konu açıcam kullanım testi olarak, seneler sonra ventolin spreyini bıraktım 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Nisan 2024 Paylaş 25 Nisan 2024 Ebrar Tüfek yazdı: Abi ayrı konu açıcam kullanım testi olarak, seneler sonra ventolin spreyini bıraktım Bekliyorum Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Mayıs 2024 Paylaş 18 Mayıs 2024 Ebrar Tüfek yazdı: Abi ayrı konu açıcam kullanım testi olarak, seneler sonra ventolin spreyini bıraktım Hala bekliyoruz konuyu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mayıs 2024 Paylaş 19 Mayıs 2024 Bu hava temizleyiciler havadaki no2, so2, o3 ve so grubu gazları da temizliyor mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mayıs 2024 Paylaş 19 Mayıs 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu hava temizleyiciler havadaki no2, so2, o3 ve so grubu gazları da temizliyor mu? Bende bunlar var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 dün gece xiaomi 4 compact modelini 3300 tlye sipariş ettim allergia 120 do yetmediği için 180 lik doza geçiyorum bununla birlikte sabahları sersem gibi kalkmayacağım işallah Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Servet Aydın yazdı: Bende bunlar var. pm partikül büyüklüğü abi. Zehirli gazları her gün herkesten fazla soluyoruz. Benim kız izmir’de kendi kendine iyileşti. İstanbulda ilaçla zor iyileştiriyoruz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: . İstanbulda ilaçla zor iyileştiriyoruz klasik tıp işe yaramıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Ali Gülmez yazdı: allergia 120 do yetmediği için 180 lik doza geçiyorum Senelerdir Allegra'yı 180'lik kullanırım. 120'lik hiç yetmemişti bana. Şimdi Allegra da kalmadı, muadil bi şey aldım. O da hiç fena değil. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: Senelerdir Allegra'yı 180'lik kullanırım. 120'lik hiç yetmemişti bana. Şimdi Allegra da kalmadı, muadil bi şey aldım. O da hiç fena değil. fexadyne verdiler yerine muadil diye etken madde aynı ise marka farkı sorun yaratmaz sanırım dün bisiklet sürdükten sonra evde resmen krize girdim sabahtan 120 lik doz alıp yola çıkmıştım gece yatmadan önce alma alışkanlığına erişemedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Ali Gülmez yazdı: fexadyne verdiler yerine muadil diye etken madde aynı ise marka farkı sorun yaratmaz sanırım dün bisiklet sürdükten sonra evde resmen krize girdim sabahtan 120 lik doz alıp yola çıkmıştım gece yatmadan önce alma alışkanlığına erişemedim Evet, artık fexadye veriyorlar. Şimdi siz yazınca hatırladım adını. Gayet başarılı buldum ben. Ben sabahları kahvaltıdan hemen sonra alıyorum ki, etki göstermesi yarım saati buluyor zira. Ancak hazırlıyor hapşırıksız bir güne. Bu arada, bunlar ilaç olduğundan, tavsiye niteliğinde değildir. Tecrübemi aktarıyorum sadece. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: tavsiye niteliğinde değildir. Tecrübemi aktarıyorum sadece. YTD yani 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mayıs 2024 Paylaş 20 Mayıs 2024 Bende allerset'e başladım. Spreyler işe yaramıyor Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2024 Bir süre fazladan bekledim, 1.5 ay sonra filtre performansı nasıl ? süpürgeyle tozları çektikten sonra komple temizleniyor mu, temizlenmiyor mu ? Bütün hepsini denedim, makina hariç kendimi denedim ilaçların doz sayılarını kaydettim. Şuan yeni konuyu açıyorum, güncel olması adına yeni açtığım konu bununla birleştirilmezse sevinirim, ana sayfada herkes görsün çünkü malum spreyden dolayı nefes alabilen kalmadı. Olmaz ise bu konu silinir diğeri kalır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts