Mahmut Yıldız 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Hayırlı olsun. 1,2 hibrit deyince bu bildiğimiz 1,2 motor mu? Tüketime etkisi çok mu? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun. 1,2 hibrit deyince bu bildiğimiz 1,2 motor mu? Tüketime etkisi çok mu? 1.2 Turbo motor var 6 ileri vites daha yeni ortalamalar 7 lt de bakalım ne kadar daha düşer 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Kemal Korkmaz yazdı: 1.2 Turbo motor var 6 ileri vites daha yeni ortalamalar 7 lt de bakalım ne kadar daha düşer Çok yakmış.. O güzergahta qashqai de ancak o kadar yakardı.. 2 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Teknoloji ilerledi tabi, nerde o eski C5 ler 😂😂😂 @Önder Özcan Kemal abi hayırlı olsun ... 1 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Çok yakmış.. O güzergahta qashqai de ancak o kadar yakardı.. Abi Sen 9-10 lt deyince gözüm korktu bir de onun sıfır fiyatı iyice uçtu ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Kemal Korkmaz yazdı: Abi Sen 9-10 lt deyince gözüm korktu bir de onun sıfır fiyatı iyice uçtu ... Benim rotam 3 km. Bor Niğde arası ancak o kadar yakar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Abi hayırlı olsun 🧿 süspansiyonu nasıl?çift hidrolik vs farklı bir sistemi var diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Hayırlı olsun Kemal. ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin. şekli şemali ile çok beğendiğim bir araba. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Mert Yeldan yazdı: Abi hayırlı olsun 🧿 süspansiyonu nasıl?çift hidrolik vs farklı bir sistemi var diyorlar Kademeli hidrolik destekli süspansiyon sistemi mevcut yolun durumuna ayarlıyormuş ama çok yumuşak aracın sürüşü biraz farklı Cümleten herkese teşekkür ederim. 3 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Kemal abi tekrar hayırlı olsun diyeyim. 1.5 ve 1.6 BlueHDİ dizel motorlarda Adblue sorunu çokça duyuyorum ve piyasada itibarı olup yollarda, sokaklarda devamlı gördüğümüz 3008 gibi araçta olmasına binaen;çokmu baş ağrıtıyor, illallah ettiriyor tarzında bir sorunmu bu. Servislerde 60-70 bin ₺ gibi rakamlara maliyeti olduğu yönünde yorumlar görüyorum. Kimiside yazılım ile iptal edip yoluna devam ediyor. Araç değiştirme düşüncelerim oluyor, bu sorunları görünce ister istemez yahu bu kadar yaygın bir araçta böyle bir sorun varsa millet bu arabaya nasıl biniyor diye düşünmeden edemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) Hayırlı olsun kaptan. maşallah. 501'ler bitmez Hem Kia hem de Peugeot ile karşılaştırma bekleriz çıtırdan. 18 Nisan tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ben bu aracın mekaniğine ve teknolojisine güveniyorum.. Sadece siyah jantlarını sevmedim.. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Kemal Korkmaz yazdı: Nasıl karakteri var abi 😁 ? olgun yaşını almış amca gibi hayırlı olsun. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bu aracın mekaniğine ve teknolojisine güveniyorum.. Sadece siyah jantlarını sevmedim.. bende bunun makyaj öncesi stoplarını beğeniyordum, şimdi ışıklar asimetrik yanıyor çok gıcık arkadan bakarken. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Recep Demirci yazdı: Kemal abi tekrar hayırlı olsun diyeyim. 1.5 ve 1.6 BlueHDİ dizel motorlarda Adblue sorunu çokça duyuyorum ve piyasada itibarı olup yollarda, sokaklarda devamlı gördüğümüz 3008 gibi araçta olmasına binaen;çokmu baş ağrıtıyor, illallah ettiriyor tarzında bir sorunmu bu. Servislerde 60-70 bin ₺ gibi rakamlara maliyeti olduğu yönünde yorumlar görüyorum. Kimiside yazılım ile iptal edip yoluna devam ediyor. Araç değiştirme düşüncelerim oluyor, bu sorunları görünce ister istemez yahu bu kadar yaygın bir araçta böyle bir sorun varsa millet bu arabaya nasıl biniyor diye düşünmeden edemiyorum. Teşekkürler 3008 2,5 sene kahrımızı çekti biraz eskidi onunla yola devam etmek için 40 bin gibi masraf edip ve adblue iptal ettirmek lazımdı . Günlük geldiğim güzergahta hibrit araç için çok uygundu onun için birazda 3008 den sıkıldığım için bunu tercih ettim. Servis Adblue için Enjektörü değiştirdi düzelmedi sonra depoyu değiştirmemiz lazım dedi ve daha bir kaç parça daha söyledi 30-40 bin gibi masraf edilebilir. Kısa yolu iptal olduğu için herkes bunu tercih ediyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bu aracın mekaniğine ve teknolojisine güveniyorum.. Sadece siyah jantlarını sevmedim.. Evet jantları bende sevmedim çizilecek diye korkuyorum daha hiç yükseklere gidemedim. Birde lastikler bu ebata göre çok ince 205 lastik koymuşlar Psa araçlar hep incelmiş 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Çok güzel araba ancak vites kolu olmayınca garipsiyorum ben, kullanımı alışkanlık gerektiriyor gibi düşünüyorum nedense. Tuşların ışıkları arızalansa karanlıkta aratır gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Kemal Korkmaz yazdı: Teşekkürler 3008 2,5 sene kahrımızı çekti biraz eskidi onunla yola devam etmek için 40 bin gibi masraf edip ve adblue iptal ettirmek lazımdı . Günlük geldiğim güzergahta hibrit araç için çok uygundu onun için birazda 3008 den sıkıldığım için bunu tercih ettim. Servis Adblue için Enjektörü değiştirdi düzelmedi sonra depoyu değiştirmemiz lazım dedi ve daha bir kaç parça daha söyledi 30-40 bin gibi masraf edilebilir. Kısa yolu iptal olduğu için herkes bunu tercih ediyor. Evet jantları bende sevmedim çizilecek diye korkuyorum daha hiç yükseklere gidemedim. Birde lastikler bu ebata göre çok ince 205 lastik koymuşlar Psa araçlar hep incelmiş ben berlingoya 225 takmıştım şahane oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts