Kemal Korkmaz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan (düzenlendi) 3008 1.5 dizelin adblue sıkıntısından sonra aracı satıp aynı gün Aksaray’a yeni açılan bayiye 408 sordum ellerinde yokmuş Citroen ile görüştüm C4 alayım derken C5 i nasıl aldım bende anlamadım. Alalı 20 gün oldu ilk izlenimlerim : Görüş açısı çok güzel direksiyon pamuk gibi koltuklar çok rahat dijital ekranlar kullanışlı bayağı dolu bir araç , Sürüşü çok farklı sürekli elektrikte gitmeye çalışıyorsun ama olmuyor. Günlük 25 km sabit yolum var bilhassa onun için tercih ettim. Eksileri de var tabii kapı içlerinde bazı yerlerin plastikleri çok kötü arka stoplarda sinyaller ve geri vites halojen ampül arka koltuklar ticari araç koltuğu gibi… 7 Nisan tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 35 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Abim hayırlı ugurlu olsun.. Tekeri hayra dönsün hep 🧿 Evet nedense bana da gorsel ve malzeme olarak hep bi ticari kırması gibi geliyor.. sende farketmissin.. Birazda bunu deneyimle.. Tam kafandaki Aracini bulursun yakında.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Alpay Sumer yazdı: Abim hayırlı ugurlu olsun.. Tekeri hayra dönsün hep 🧿 Evet nedense bana da gorsel ve malzeme olarak hep bi ticari kırması gibi geliyor.. sende farketmissin.. Birazda bunu deneyimle.. Tam kafandaki Aracini bulursun yakında.. Teşekkürler Alpay Bakalım kısmet biraz da buna bineriz sonrası ne hayırlısı artık… Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim 👋 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: oyhs , karakteri olan bir araba, iyi seçim Nasıl karakteri var abi 😁 ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Bunlar artık mild hibrit değil. Normal hibrit denebilir. 21kw şanzımana entegre elektrik motoru var. deneme şansım oldu. Gayet akıcı gidiyor. Performansı güzel. Yumuşacık sürüşü var. Freni elektrikli değil. Geleneksel olduğu için frene basınca motor çalışıyor. Ayağı gazdan çekince motoru değişik kapatıyor. Yani 400-200 devirle dönüyor motor. Kısa sürüyor ama o devirle dönmesi ilginç geldi bana. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Kemal Korkmaz yazdı: Nasıl karakteri var abi 😁 ? Kurcalama bin. 😁 Hayırlı olsun hacı. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Servet Aydın yazdı: Kemal hayırlı olsun. Tüketimi nedir? Her sürüşte rapor veriyor Ahmet Kiriş yazdı: Kurcalama bin. 😁 Hayırlı olsun hacı. 🧿 Ellemedim usul usul biniyorum Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunlar artık mild hibrit değil. Normal hibrit denebilir. 21kw şanzımana entegre elektrik motoru var. deneme şansım oldu. Gayet akıcı gidiyor. Performansı güzel. Yumuşacık sürüşü var. Freni elektrikli değil. Geleneksel olduğu için frene basınca motor çalışıyor. Ayağı gazdan çekince motoru değişik kapatıyor. Yani 400-200 devirle dönüyor motor. Kısa sürüyor ama o devirle dönmesi ilginç geldi bana. Evet Tansu farklı bir tarzı var ayağını gazdan çekince Reterdar gibi yığılıp farklı bir ses çıkıyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Yazdığın alternatiflere bakınca, doğru tercih yaptığın görülüyor. Güle güle kullan üstad. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Kemal Korkmaz yazdı: Nasıl karakteri var abi 😁 ? filo sıradanlığından sıyrılmış hür gibi 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Hayırlı olsun Kemal Bey. Kazasız ve sağlıklı günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanasın. Uçan halı lakabı var. Rengi çok güzelmiş . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts