Ali Memisoglu 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Selamlar herkese Takip ettiğim birkaç aracın ilk baktığımdaki fiyatıyla şimdiki fiyatını yazıyorum ( en fazla 1 aylık zaman dilimi) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-23-model-hatasiz-ilk-sahibinden-sifir-ayarinda-1160603955/detay ilk fiyat 1.310.000 TL şu an 1.450.000 TL https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-takas-olur-kusursuz-1161060166/detay ilk fiyat 1.340.000 TL şu an 1.550.000 TL Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Bende bir kaç ilan ekli, aylardır takip ediyorum % 20’ye yakın düştüler. Yeni eklediklerim de düşmeye devam ediyor. Ama sıfır araçların fiyatları arttı. Hükümet sürpriz yapmazsa talep durur. Fiyatlar dolara bağlı olarak artarsa artar. Yoksa durur. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Bayram öncesi hep artar. Sıfır fiyatına zam gelse de tok satıcılar hariç diğer satıcılar ne verirlerse ona satacak. En erken 2025'e kadar ucuz para vermez yönetim. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Corollaya Kasım aralıktan beri 300 civarı zam geldi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 5 Nisan 2024 Paylaş 5 Nisan 2024 Piyasada sıfır araba bolluğu var o yüzden ikinci ellerde sabit durma noktasında fiyatlat üste kaldı galerici abiler bayram yogunluğu beklerken tam tersi bi durumla karşılaştılar 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 Çağatay Kılınç yazdı: Corollaya Kasım aralıktan beri 300 civarı zam geldi. Sonra 300 bin indirim var dedirtecekler diye bekliyorum. Ülkede/dünyada her şey değişken o nedenle emin olamıyorum. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 Ben yükseliyor diye görüyorum.Yüksek bir fiyatta ilana giriliyor sonra cüzi düşüşler oluyor.Fakat birkaç aylık zaman dilimi başlangıcına göre yükselmiş oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 sah kom dan takip edilinice, düştü mesajları geliyor, buraya kadar iyi de, fiyat yükseldi mesajı yok ki gelsin. bir de 2.el keyif işidir, arabama vey denk konutlara bakarım ( değişken çok bu bölümde ama) sonra en yükseğin üstüne veya çevresine ilanı açarım beklerim, zevk satıcının keyif satıcının, satmak isteyen ayrı konudur, lakin oradan istatistik yapılacak ise çan eğrisi işletilmelidir. vesile ile dünki zeytinyağı 99 tl iken şimdi bizde 999 tl ispanya a 349tl olmuşsa, darbuka fiyatı neden düşsün ki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 Pendikte bir yer var 70 lira baba oğul 2 aya bir gidiyoruz. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 Mehmet Yeter yazdı: Pendikte bir yer var 70 lira şişliden kalkıp gelinebilir o derece yani Mehmet Göktürk yazdı: Saç traşı kaça o ne? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 Mehmet Yeter yazdı: Pendikte bir yer var 70 lira baba oğul 2 aya bir gidiyoruz. Benim berbere sadece yıka desem o parayı ister 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 vesile ile bizim berber yandı, teknik olarak alev almadı lakin pasajı kapatıldı polis kordunu var bina yıkıldı yıkılacak 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bizim berber yandı, teknik olarak alev almadı lakin pasajı kapatıldı polis kordunu var bina yıkıldı yıkılacak Binaya ağır hasarlı raporu verilmiş. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 Çağlar Bayur yazdı: sah kom dan takip edilinice, düştü mesajları geliyor, buraya kadar iyi de, fiyat yükseldi mesajı yok ki gelsin. bir de 2.el keyif işidir, arabama vey denk konutlara bakarım ( değişken çok bu bölümde ama) sonra en yükseğin üstüne veya çevresine ilanı açarım beklerim, zevk satıcının keyif satıcının, satmak isteyen ayrı konudur, lakin oradan istatistik yapılacak ise çan eğrisi işletilmelidir. vesile ile dünki zeytinyağı 99 tl iken şimdi bizde 999 tl ispanya a 349tl olmuşsa, darbuka fiyatı neden düşsün Fiyat yükseldi diye mesaj var. clioyu vavaya verecekken müşteri çıktı. Vava kaldı hala mesaj atıyor. Değer yükseldi diye. Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 6 Nisan 2024 Yazar Paylaş 6 Nisan 2024 genelde corolla takibimde, hedefte o var bakalım nolacak bayramdan sonra piyasa Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 6 Nisan 2024 Paylaş 6 Nisan 2024 (düzenlendi) Düşmüyor. Kasımda aracımı sattım o zaman da piyasa durgundu yaprak kıpırdamıyordu o paraya şimdi corsa yok istesem aynısını alamam sonra sıfır 2008i aldım o paraya şimdi sıfır 2008 yok. Ben düşen bir araba fiyatı görmedim. 6 Nisan 2024 tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2024 Paylaş 7 Nisan 2024 Çiğdem Bilen yazdı: Düşmüyor. Kasımda aracımı sattım o zaman da piyasa durgundu yaprak kıpırdamıyordu o paraya şimdi corsa yok istesem aynısını alamam sonra sıfır 2008i aldım o paraya şimdi sıfır 2008 yok. Ben düşen bir araba fiyatı görmedim. KAsım 2023 resmi verilere göre, artış %14,8, lakin yaprak kıpırdaımıyor haberleri yaygındı , referans olan sıfırının fiyatıdır, mesela yarın telefondaki vergiler kalksın, 2. el de 10 bine ipon 15 bulabiliriz. 2 Yorum bağlantısı
Halit Demir 7 Nisan 2024 Paylaş 7 Nisan 2024 Corolla i20 grubunu 1 aydir takip ediyorum . Bariz yukseldiler. Tusconda focustada fiyat yukselme yok ama kimsede dusmuyor 5 10 bin oda dikkat cekmek icin 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Nisan 2024 Paylaş 7 Nisan 2024 2. elde paraya ihtiyacı olan veya 3-5 bakmadan satıp daha iyisini aliyim diyenlerde fiyatlar düşüyor sadece onun dışında 0 hergeçen gün artıyor, 2. el neden ucuzlasın. 2 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 11 Nisan 2024 Paylaş 11 Nisan 2024 (düzenlendi) Uğur Kamil yazdı: 2. elde paraya ihtiyacı olan veya 3-5 bakmadan satıp daha iyisini aliyim diyenlerde fiyatlar düşüyor sadece onun dışında 0 hergeçen gün artıyor, 2. el neden ucuzlasın. İşte sıkıntı da burda zaten. Ülke de sadece araç piyasası değil, tüm piyasaları belirleyen, o işten ticaret yapmayı kendine iş edinen, ama aslında farklı bir işi olan kişiler.... Bu sistem ona fayda sağlıyor gibi görünebilir ama uzun vadede o bile kaybediyor farkında değil. Bence bir insan aracını "birisi gelir, alır gider ben de iyi fiyata arabayı elimden çıkarmış olurum" kafasıyla sarı siteye ilan koyuyorsa samimi değildir. İhtiyacı olan sadece aracını satmak ister. Yeni araç almak bir ihtiyaçtır, ev almak bir ihtiyaçtır ya da vs.vs. Ama dur şu ilanların arasına karışayım, ortalığı bulandıralım diyen kişiler yüzüne bu piyasa bu hale geldi ne yazık ki. Hepimiz şikayetçiyiz, ama hiç birimiz sorumluluğu üstümüze az da olsa alma niyetinde değiliz. Yazık... Diğer taraftan ülke tüm değerlerini; bu maddi olgular, bu bencillikler, bu hırslar yüzüne de kaybetti zaten. Araç fiyatlarının düşmeyeceği gibi, o özlediğimiz, hayran kaldığımız toplum yapısına da artık geri dönemeyeceğiz o kesin... Ortalama 60-65 yıl ömür biçilmiş bir insan hayatını bu hırslarla geçirdiğinde ne çevresine fayda sağlar, ne ailesine, ne de kendisine. Aile ekonomisi elbette çok önemli. Hayatta kalmak için, birilerine muhtaç olmamak adına birşeyler yapmalıyız. Ama ihtiyacı bitirip, geleceğe yatırım adı altında yaptıklarımızı bence bir düşünmeliyiz. Sabah kalkıp çocuklarımızın yüzünü görmeden, dijital banka cüzdanlarımızı merak ediyorsak, burda bir yanlış var diye düşünüyorum ben. Not: Sizi tenzih ederek, sadece bahsettiğiniz analize göre yorum yaptım. Biraz da dolmuş olmakla beraber... 11 Nisan 2024 tarihinde Recep Yavuz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Nisan 2024 Paylaş 12 Nisan 2024 Çağlar Bayur yazdı: mesela yarın telefondaki vergiler kalksın, 2. el de 10 bine ipon 15 bulabiliriz. Çalmadıysa bulamazsın müdür, ikinci elleri FR de 400-500 eurodan başlıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2024 Paylaş 12 Nisan 2024 Mertol Kip yazdı: Çalmadıysa bulamazsın müdür, ikinci elleri FR de 400-500 eurodan başlıyor. rakamlar temsilidir, artık buralarda her hafta yeniden hesplamak yorucu oluyor , bize oluru son ne olur 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Nisan 2024 Paylaş 12 Nisan 2024 Sen parayı ver telefon işi kolay. IMEI kaydetmeye bi telefon parası da devlete verirsin olur biter. Yorum bağlantısı
Recommended Posts