Gökhan DOĞAN 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Merhabalar herkese , 2001 model pug 206 1.6 16v aracımın arka fren sistemi disk olan modellerden. Kullanımda avantaj sağlayıp bakımda üzen bu sistemde bulamadığım bir parça ile karşı karşıyayım. Fren merkez pistonun toz körüğü olmadığı için el fren çekip bıraktığım zaman sol taraf bırakmıyor belli bir süre bu da balatanin eşit olarak yıpranmasına engel oluyor. Görselde ki 15 numara merkez piston tamir takımı lazım ama bulamadım hiç bir yerde sizlere danışmak istedim nerden nasıl temin edilebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Başka bir araçta da kullanılmıştır illaki.. Tamirciler bir çözüm üretemedi mi. Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Başka bir araçta da kullanılmıştır illaki.. Tamirciler bir çözüm üretemedi mi. 106 GTI 206 GTI C3 xsara Saxo modellerinde de kullanılmış sistem abi hepsini kontrol ettik yok tamirciler de alternatif yönteme yanaşmıyor parça yoksa işçilikte yok Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan Sani Gerşon yazdı: Yetkili servis ne diyor? Yurt dışı sipariş diyor abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Gökhan DOĞAN yazdı: Yurt dışı sipariş diyor abi Fiyat neymiş? Bulunmuyorsa getirtebildiklerine şükretmek lazım aslında. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Sani Gerşon yazdı: Yetkili servis ne diyor? Servisler 10 yılı geçen araç üretimi bitmiş ise bakıma nede tamire yanaşmıyor parça yok diye. Xsara zamanı kaç tane servise sordu isem hep biz bakmıyoruz demişti Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan Sani Gerşon yazdı: Fiyat neymiş? Bulunmuyorsa getirtebildiklerine şükretmek lazım aslında. Fiyat konuşmadık hiç abi daha doğrusu o pozisyon doğmadı yurt dışı sipariş edilebilir dedi servisten kovarcasina Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan Paylaş 5 Nisan oto sanayilerde frenciler vardır, aracı onlara götürün, bu tip model yıllarında artık intentten veya dükkandan parça arayışı yorar, frenciye teslim edin . 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Nisan Paylaş 5 Nisan Bir de illaki 106 gruplarında bu sorunu yaşayan vardır veya yurt dışında bu sorunu yaşayan olmuştur onlara da bakılabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Nisan Paylaş 6 Nisan İnternette fren ve kaliper tamir takımı olarak aratın, sırf bu parçaları satan siteler var. https://www.google.com/search?q=kaliper+tamir+takımı+peugeot&sca_esv=bb28bdcaf5fa39f0&sca_upv=1&biw=360&bih=681&source=lnms&ved=1t:200715&ictx=111#ip=1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Piston çapını kumpast ile ölçün ona göre sipariş verin. Birbirine uyuyorlar. bende aynı sorunu yaşamıştım zamanında. Ama sizin yerinizde olsam kaliperi söker frenciye götürür hallettirirdim. Yine çağlar abi nokta atışı yapmış mevzuyu. Hakkı bilmem neyini geçiyor ara bul uydur falan filan... 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Gökhan DOĞAN 10 Nisan Yazar Çözüm Paylaş 10 Nisan Parçayı komple orjinal çıkma merkez alarak hallettim yurt dışında tamir takımı fiyatına komple merkezi Trabzondan bulup aldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts