İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ümit Türk
Adnan Çakır yazdı:

Eskiden ama çooook eskiden malzeme +işçilik aynıydı, yani 50+50

Şimdi bir parça çöpten alınan hortum ve bakır boru 50 bunları yutturmak 650 oh ne güzel.bunu ben de sende yapardın.

Söktükleri parçalarıda geri vermiyorlar. d

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Bugün patlamadık

sırada yapılacak işler.

Sürtünme tekeri ve sürtünme kasnağı değişecek.

Yeni bir vantilatör kayışı alınacak

IMG_8718.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Malum kartımı kestim. Geçen ay 9000 tl bu ay ise 5500 tl tasarruf etmişim.  Asgari ücret zammıyla beraber hazirana kadar tüm kredi kartı kapatırım diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
(düzenlendi)

Donanım haber'de "sattım kurtuldum dediğiniz arabalar" konusundan alıntıdır. 

Benim sıkıntılı aracımda C3 1.4 vti 2011di.Arastirmadan almıştım meğerse vti larda kronik yağ yakma varmış bide ben şahıstan alıyorum zannettim ama meğerse eleman galerinin al satçısıymış onlardan sattığı araç başına komisyon alıyormuş.Haliyle araç bakımsızdı çoğu arızaları bana denk geldi illallah ettirdi sattığım gün aşırı mutlu olmuştum.

Satın kurtulun, mutlu olun..

tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Geçen hafta patlayan 3 aylık radyayör kör tıpasının hali. Sanayiciler bunu bilerek mi yapıyor çok merak ediyorum. Bunu c3 radyatör bakım seti diye veriyorlar. 230 tl fiyatı var. Bu şey zamanla çatlayıp parçalanıyor. Resmen tuzak.

IMG_8819.jpeg

IMG_8820.jpeg

IMG_8818.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Yan sanayi parça değil mi? 

Peugeot parçacısından orijinal diye aldım 130 liralık parça 230 TL para verdim yan sanayisi 130 liraydı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

C3 sahibinin bagajında olması gereken paket.

IMG_8817.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
(düzenlendi)

Bence hiç kimse c3 veya kruz sahibi olmamalı. Sizin paylaşımlardan anlaşılan bu. Siz ise ısrarla kendi gerçekleriniz görmek istemiyorsunuz ve bu araçları okuyucuya teknoloji harikası olarak yansıtmaya çalışıyorsunuz. 

Bence bir an önce satıp kurtulmanızda fayda var. Unutmayın ki zararın neresinden dönerseniz kârda olursunuz. 

tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...