Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bostancıdaki Cruze ustası radyatör değişimi için parça hariç 2000 tl istedi. Anlaşılan kendim değiştireceğim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: tekke ve zaviyeleri kapattık biz. dokundurmıcan yani.. dokunsam böyle olmazdı korkmayın ya hu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bostancıdaki Cruze ustası radyatör değişimi için parça hariç 2000 tl istedi. Anlaşılan kendim değiştireceğim. en basit işlerden biridir, 1 demlik çay kafi, hem sökülmüşken ızagara içine gündüz ledi de gömülebilir en sevdiğim, ama tüv de ağır kusur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: en basit işlerden biridir, 1 demlik çay kafi, hem sökülmüşken ızagara içine gündüz ledi de gömülebilir en sevdiğim, ama tüv de ağır kusur 1770 tl buldum kale radyatörü 57 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: dokunsam böyle olmazdı korkmayın ya hu biz korkmuyoruz. gayet de iyi anlıyoruz. Çağlar Bayur yazdı: en basit işlerden biridir, 1 demlik çay kafi, hem sökülmüşken ızagara içine gündüz ledi de gömülebilir en sevdiğim, ama tüv de ağır kusur Ali çay mı yaptın? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: biz korkmuyoruz. gayet de iyi anlıyoruz. Ali çay mı yaptın? DIY tavsiyesidir Yorum bağlantısı
Recommended Posts