İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Arabaya sol ayakla binmiş olma sakın ben çözdüm olayı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vücutta fizyolojik olarak açıklanamayan çok şey var. hacamat falan ne ki Mesela? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Arabadaki radyatörün sistemini çözdüm. Bana 6 numaralı boru lazım. kodu : 1307 XJ Akabinde su genleşme tankımda bununla değişmeli. : 1307XQ 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Soğutma sıvısına cin girmiş senin Ali. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Soğutma sıvısına cin girmiş senin Ali. Hocam 3 harfli deseydik o zaman anlamıyorlar da 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hocam 3 harfli deseydik o zaman anlamıyorlar da votka? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: votka? Kalp kalbe karşıymış Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Soğutma sıvısına cin girmiş senin Ali. İlkay Başaran yazdı: Hocam 3 harfli deseydik o zaman anlamıyorlar da Mehmet Göktürk yazdı: votka? Bir arabanın 10 ncu sahibi olunca eski sahiplerinin ne yaptıkları belli olmuyor. Arabaya yerine oturuyor diye 75 beygir TU3JP motorlu ilk kasa c3 arabanın radyötörü takılmış. Benim arabya takılan radyatör : 1330 C2 Ama benim gerçek radyatörümün kodu : 1330 W9 Üçtür bu rezilliği çekiyorum. 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Vay anasını sayın seyirciler. Sonunda derdimin cevabını buldum. Arabanın borusu eksik. 17 numaralı hortum eksik bende 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: . Sonunda derdimin cevabını buldum. Arabanın borusu eksik. Venüs te güneş batıdan doğuyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Venüs te güneş batıdan doğuyor Neye göre batı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Arabaya sol ayakla binmiş olma sakın ben çözdüm olayı. Mesela? Mesela psikosomatik ağrılar fizyolojik olarak hala açıklanamıyor. Sebebi olmayışından değil. Henüz bilinmiyor. Bilmediğimiz için sebebinin fizyolojik olup olmadığını da bilmiyoruz. hacamat fizyolojik bir şey, basit yani ha bir de kuantum insan diye bir şey var. Kuantum. Hacamat. Kuantum 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mesela psikosomatik ağrılar fizyolojik olarak hala açıklanamıyor. Sebebi olmayışından değil. Henüz bilinmiyor. Bilmediğimiz için sebebinin fizyolojik olup olmadığını da bilmiyoruz. hacamat fizyolojik bir şey, basit yani ha bir de kuantum insan diye bir şey var. Kuantum. Hacamat. Kuantum Siğile okutma da var. İnanmak önemli, beyin tahminimizden daha iyi yönetiyor vücudu. Plasebo iyidir. Bacağı kesildiği halde ayağı ağrıyan vakalar vardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Neye göre batı? amuda kalkınca 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabadaki radyatörün sistemini çözdüm. Bana 6 numaralı boru lazım. kodu : 1307 XJ Akabinde su genleşme tankımda bununla değişmeli. : 1307XQ 6 numara demiştin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mesela psikosomatik ağrılar fizyolojik olarak hala açıklanamıyor. Sebebi olmayışından değil. Henüz bilinmiyor. Bilmediğimiz için sebebinin fizyolojik olup olmadığını da bilmiyoruz. hacamat fizyolojik bir şey, basit yani ha bir de kuantum insan diye bir şey var. Kuantum. Hacamat. Kuantum tekke ve zaviyeleri kapattık biz. dokundurmıcan yani.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bacağı kesildiği halde ayağı ağrıyan vakalar vardı. sırtına iğne batır ayak parmağın ağrır mesela hep garip garip işler bunlar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sırtına iğne batır ayak parmağın ağrır mesela hep garip garip işler bunlar Siyatik siniridir o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Siyatik siniridir o sırt dedik... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sırt dedik... Sırt dediğimiz alet boyundan kuyruk sokumuna kadar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Adnan Çakır yazdı: 6 numara demiştin Bendeki su genleşme kabı farklı, arabanın şasesine göre numaram 17 . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bendeki su genleşme kabı farklı, Ali Darbaz yazdı: Arabanın borusu eksik. sebepi bu olmasın sakın? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sebepi bu olmasın sakın? Radyatör 2010 model olunca bu boruya ihtiyaç var. Abi sence hortumu alayım radyatörmü değişeyim. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-radyator-su-hortumu-1317tx-1206744540/detay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: sence hortumu alayım radyatörmü değişeyim. bir hortumuun içinden su geçmeyince o hortumun bir işe yarayacağını sanmam depoda çıkış giriş yeri yok ki 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Adnan Çakır yazdı: 6 numara demiştin En son diyeceğinden öncekinin öncesinin öncesi.....artık yorumsuz.... Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vücutta fizyolojik olarak açıklanamayan çok şey var. hacamat falan ne ki bu arada hacamat yerine kızılay’a kan da verilir. Aynı kapıya çıkıyor Hacamata dini bir anlam yüklenmesi bana garip geliyor. Kanlı hacamatta pis kan çekilip pıhtılaştığı söyleniyor ancak o hazne içinde basınç olduğu için temiz kanda olsa zaten pıhtılaşacak diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts