İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

Kapasitör… ne sattı be o da..

Geçen kulağını çınlattık hocam. Babamlarda tv izlerken rahmetli babamda yeşil plastik cam vardı dedi. Radyasyon süzücü. Heh dedim onu bizim hocanın arkadaşı yapmış :D

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

yokuşta eter koklatırdık

rampa inişte de şöföre koklatılmadığı sürece sorun yok

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Kredi kartını kestiğimğinden beri neredeyse 20 gün geçti. Şu ana kadar harcadigim para 200 TL’yi geçmedi isteyince oluyor

Arabanın sürücü kapısında su birikiyor içerisinde sanırım delikler tıkalı rampa çıkıp burun yukarı verince sular dökülüyor

IMG_8354.jpeg

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Kredi kartını kestiğimğinden beri neredeyse 20 gün geçti. Şu ana kadar harcadigim para 200 TL’yi geçmedi isteyince oluyor

Arabanın sürücü kapısında su birikiyor içerisinde sanırım delikler tıkalı rampa çıkıp burun yukarı verince sular dökülüyor

IMG_8354.jpeg

Ortada da olması lazım. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

ön tarafta da delik var, bir şey ile iteleyerek açmakta fayda var, korozyon yapar çürür sonra

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

i neredeyse 20 gün geçti. Şu ana kadar harcadigim para 200 TL’yi geçmedi

yakıt alınmadı yani 20 gündür?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

yakıt alınmadı yani 20 gündür?

yok almadım. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

yok almadım. 

ertlenmiş talep, ilktisatta çarpıtılmış talep olarak geçer, rusya için işler zira enflasyonu 8.8 iken fiazler 21 dir, bütçende artış olur, zenginleşirsin. bizde işlemez, sonraki ay total bütçenden daha fazla haracama yapar, daha fakir olursun.

rusyadaki fark yatırım, ilim bili  ve eğitim ile kalkınma politikasına sahip olmasıdır.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

ertlenmiş talep, ilktisatta çarpıtılmış talep olarak geçer, rusya için işler zira enflasyonu 8.8 iken fiazler 21 dir, bütçende artış olur, zenginleşirsin. bizde işlemez, sonraki ay total bütçenden daha fazla haracama yapar, daha fakir olursun.

rusyadaki fark yatırım, ilim bili  ve eğitim ile kalkınma politikasına sahip olmasıdır.

Abi anlamadım, ben borç ödüyorum. 380 bin tl taksitlendirilmiş borç var. Har ay 16 bin tl ödeme yapmam gerek. 12 ay sıfır masraf yapmalıyımki borç ödensin. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi anlamadım, ben borç ödüyorum. 380 bin tl taksitlendirilmiş borç var. Har ay 16 bin tl ödeme yapmam gerek. 12 ay sıfır masraf yapmalıyımki borç ödensin. 

kartı atınca borçu daha zor ödersin, faizlerin enflasyon altında kaldığı coğrafyda borç yapan baba çocuğunu zenginleştirir, ruslar onun için borç yapmadan gündelik yaşıyor

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Bir ay sonra arabaya eksoz ucu ya da ne bileyim karbon fiber karter koruma sacı alırsın ya da tatile çıkarsın. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Abi seni çözemedim. Ben borç var diyorsun dünyanın malzemesini aldın :D 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ümit Türk yazdı:

Daha jant alıyordu zor engelledik:)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cem Işık yazdı:

Daha jant alıyordu zor engelledik:)

Ümit Türk yazdı:

İlkay Başaran yazdı:

Bir ay sonra arabaya eksoz ucu ya da ne bileyim karbon fiber karter koruma sacı alırsın ya da tatile çıkarsın. 

kredi kartını kestim dedim ya. Geçen sene hiç tatile gitmedim.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

züvasa damı gitmedin.

Sivasa ne tatili. Şirketin arabasıyla babamın evine gittim. Deponun yarısını zaten şirket doldurdu. Otoban paralarını şirkete ödedi. Babamın evinde yedim içtim yattım. Cebimden kaç para çıktı dersen 2000 2500 TL

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ümit Türk yazdı:

züvasa damı gitmedin.

orası tatil sayılmaz, Sıla-i Rahim dir.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Sivasa ne tatili. Şirketin arabasıyla babamın evine gittim. Deponun yarısını zaten şirket doldurdu. Otoban paralarını şirkete ödedi. Babamın evinde yedim içtim yattım. Cebimden kaç para çıktı dersen 2000 2500 TL

Bende her sene kayınpedere giderim ( Cideye)  ama benim için tatildir. Bakış açısı bence. Tatil dediğin otelin içinde 1 hafta geçirmek ise bir şey diyemem tabi. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Bende her sene kayınpedere giderim ( Cideye)  ama benim için tatildir. Bakış açısı bence. Tatil dediğin otelin içinde 1 hafta geçirmek ise bir şey diyemem tabi. 

Para harcadigim yolculuklara tatil diyorum.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Bence harcama toprak al sivastan ev yaparsın. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Bence harcama toprak al sivastan ev yaparsın. 

Benim Sivas’ta zaten 80 dönüm toprağım var

Ailemin genel olarak 1030 dönüm olması lazım

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Metin Uzunoğlu yazdı:

Sıla-i Rahim

Ne güzel bir kelimedir. Teşekkürler Hocam.

Akrabaların birbirlerini ziyaret etmeleri ve iyi ilişkiler kurması.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

çay demledim gel bardağı 250 den , tatil gibi say

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Tamer Topaç yazdı:

Ne güzel bir kelimedir. Teşekkürler Hocam.

Akrabaların birbirlerini ziyaret etmeleri ve iyi ilişkiler kurması.

Oda bitti aslında. Eski son nesil biziz.  Sonrası tufan .

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...