Mehmet Göktürk Pazartesi 19:00 Paylaş Pazartesi 19:00 Kapasitör… ne sattı be o da.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 19:02 Paylaş Pazartesi 19:02 Mehmet Göktürk yazdı: Kapasitör… ne sattı be o da.. Geçen kulağını çınlattık hocam. Babamlarda tv izlerken rahmetli babamda yeşil plastik cam vardı dedi. Radyasyon süzücü. Heh dedim onu bizim hocanın arkadaşı yapmış 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:37 Paylaş Pazartesi 20:37 İlkay Başaran yazdı: yokuşta eter koklatırdık rampa inişte de şöföre koklatılmadığı sürece sorun yok 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 13:34 Yazar Paylaş Salı 13:34 Kredi kartını kestiğimğinden beri neredeyse 20 gün geçti. Şu ana kadar harcadigim para 200 TL’yi geçmedi isteyince oluyor Arabanın sürücü kapısında su birikiyor içerisinde sanırım delikler tıkalı rampa çıkıp burun yukarı verince sular dökülüyor Yorum bağlantısı
Ümit Türk Salı 14:18 Paylaş Salı 14:18 Ali Darbaz yazdı: Kredi kartını kestiğimğinden beri neredeyse 20 gün geçti. Şu ana kadar harcadigim para 200 TL’yi geçmedi isteyince oluyor Arabanın sürücü kapısında su birikiyor içerisinde sanırım delikler tıkalı rampa çıkıp burun yukarı verince sular dökülüyor Ortada da olması lazım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 14:23 Paylaş Salı 14:23 ön tarafta da delik var, bir şey ile iteleyerek açmakta fayda var, korozyon yapar çürür sonra Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:48 Paylaş Salı 14:48 Ali Darbaz yazdı: i neredeyse 20 gün geçti. Şu ana kadar harcadigim para 200 TL’yi geçmedi yakıt alınmadı yani 20 gündür? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 14:58 Yazar Paylaş Salı 14:58 Çağlar Bayur yazdı: yakıt alınmadı yani 20 gündür? yok almadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:16 Paylaş Salı 17:16 Ali Darbaz yazdı: yok almadım. ertlenmiş talep, ilktisatta çarpıtılmış talep olarak geçer, rusya için işler zira enflasyonu 8.8 iken fiazler 21 dir, bütçende artış olur, zenginleşirsin. bizde işlemez, sonraki ay total bütçenden daha fazla haracama yapar, daha fakir olursun. rusyadaki fark yatırım, ilim bili ve eğitim ile kalkınma politikasına sahip olmasıdır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 18:01 Yazar Paylaş Salı 18:01 Çağlar Bayur yazdı: ertlenmiş talep, ilktisatta çarpıtılmış talep olarak geçer, rusya için işler zira enflasyonu 8.8 iken fiazler 21 dir, bütçende artış olur, zenginleşirsin. bizde işlemez, sonraki ay total bütçenden daha fazla haracama yapar, daha fakir olursun. rusyadaki fark yatırım, ilim bili ve eğitim ile kalkınma politikasına sahip olmasıdır. Abi anlamadım, ben borç ödüyorum. 380 bin tl taksitlendirilmiş borç var. Har ay 16 bin tl ödeme yapmam gerek. 12 ay sıfır masraf yapmalıyımki borç ödensin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:08 Paylaş Salı 19:08 Ali Darbaz yazdı: Abi anlamadım, ben borç ödüyorum. 380 bin tl taksitlendirilmiş borç var. Har ay 16 bin tl ödeme yapmam gerek. 12 ay sıfır masraf yapmalıyımki borç ödensin. kartı atınca borçu daha zor ödersin, faizlerin enflasyon altında kaldığı coğrafyda borç yapan baba çocuğunu zenginleştirir, ruslar onun için borç yapmadan gündelik yaşıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 04:35 Paylaş Dün saat 04:35 Ali Darbaz yazdı: Abi anlamadım, ben borç ödüyorum. 380 bin tl taksitlendirilmiş borç var. Har ay 16 bin tl ödeme yapmam gerek. 12 ay sıfır masraf yapmalıyımki borç ödensin. Bir ay sonra arabaya eksoz ucu ya da ne bileyim karbon fiber karter koruma sacı alırsın ya da tatile çıkarsın. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 05:55 Paylaş Dün saat 05:55 Ali Darbaz yazdı: Abi anlamadım, ben borç ödüyorum. 380 bin tl taksitlendirilmiş borç var. Har ay 16 bin tl ödeme yapmam gerek. 12 ay sıfır masraf yapmalıyımki borç ödensin. Abi seni çözemedim. Ben borç var diyorsun dünyanın malzemesini aldın Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 05:56 Paylaş Dün saat 05:56 Ümit Türk yazdı: Abi seni çözemedim. Ben borç var diyorsun dünyanın malzemesini aldın Daha jant alıyordu zor engelledik:) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:21 Yazar Paylaş Dün saat 06:21 Cem Işık yazdı: Daha jant alıyordu zor engelledik:) Ümit Türk yazdı: Abi seni çözemedim. Ben borç var diyorsun dünyanın malzemesini aldın İlkay Başaran yazdı: Bir ay sonra arabaya eksoz ucu ya da ne bileyim karbon fiber karter koruma sacı alırsın ya da tatile çıkarsın. kredi kartını kestim dedim ya. Geçen sene hiç tatile gitmedim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 06:27 Paylaş Dün saat 06:27 Ali Darbaz yazdı: Geçen sene hiç tatile gitmedim. züvas'a da mı gitmedin? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:35 Yazar Paylaş Dün saat 06:35 Ümit Türk yazdı: züvasa damı gitmedin. Sivasa ne tatili. Şirketin arabasıyla babamın evine gittim. Deponun yarısını zaten şirket doldurdu. Otoban paralarını şirkete ödedi. Babamın evinde yedim içtim yattım. Cebimden kaç para çıktı dersen 2000 2500 TL Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 06:36 Paylaş Dün saat 06:36 Ümit Türk yazdı: züvasa damı gitmedin. orası tatil sayılmaz, Sıla-i Rahim dir. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 06:41 Paylaş Dün saat 06:41 Ali Darbaz yazdı: Sivasa ne tatili. Şirketin arabasıyla babamın evine gittim. Deponun yarısını zaten şirket doldurdu. Otoban paralarını şirkete ödedi. Babamın evinde yedim içtim yattım. Cebimden kaç para çıktı dersen 2000 2500 TL Bende her sene kayınpedere giderim ( Cideye) ama benim için tatildir. Bakış açısı bence. Tatil dediğin otelin içinde 1 hafta geçirmek ise bir şey diyemem tabi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:56 Yazar Paylaş Dün saat 06:56 Ümit Türk yazdı: Bende her sene kayınpedere giderim ( Cideye) ama benim için tatildir. Bakış açısı bence. Tatil dediğin otelin içinde 1 hafta geçirmek ise bir şey diyemem tabi. Para harcadigim yolculuklara tatil diyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 07:11 Paylaş Dün saat 07:11 Ali Darbaz yazdı: Para harcadigim yolculuklara tatil diyorum. Bence harcama toprak al sivastan ev yaparsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:28 Yazar Paylaş Dün saat 07:28 Ümit Türk yazdı: Bence harcama toprak al sivastan ev yaparsın. Benim Sivas’ta zaten 80 dönüm toprağım var Ailemin genel olarak 1030 dönüm olması lazım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 09:04 Paylaş Dün saat 09:04 Metin Uzunoğlu yazdı: Sıla-i Rahim Ne güzel bir kelimedir. Teşekkürler Hocam. Akrabaların birbirlerini ziyaret etmeleri ve iyi ilişkiler kurması. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:17 Paylaş Dün saat 13:17 Ali Darbaz yazdı: Para harcadigim yolculuklara tatil diyorum. çay demledim gel bardağı 250 den , tatil gibi say Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 13:58 Paylaş Dün saat 13:58 Tamer Topaç yazdı: Ne güzel bir kelimedir. Teşekkürler Hocam. Akrabaların birbirlerini ziyaret etmeleri ve iyi ilişkiler kurması. Oda bitti aslında. Eski son nesil biziz. Sonrası tufan . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts