Ali Darbaz 30 Kasım Yazar Paylaş 30 Kasım Çağlar Bayur yazdı: dayanamayıp tüv e mail attın mı? Salladım abi, uğraşmadım, ailemle vakit gecirdim. Eski şile yolunu kullanrak eve geldik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım Paylaş 30 Kasım mail zaten yoldan atılmaz, eve geldin çay içtin, mail kaç dak lık iş? hakkını savunmayacak mısın? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık Yazar Paylaş 1 Aralık Arabanın benden önceki muayenesindeki kusurları bunlarmış. İlginç bir şekilde arabada hiç cam filmi yok. Buda arabanın bendeki muayenesinde aldığı kusur. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Sağ sol ön çamurluklardaki lokal boyalar bakınca belli oluyordu, bakan adam hasta mıdır nedir çamurluklar hasarlı yazmıştı, takılmadım ben de. Böyle bir kusuru da ilk kez duydum zaten. Şuan sendeki hali ne ise o zaman da aynıydı çamurluklar. (kazadan sonra sen boyattın mı çamurluk?) Camlarda da film falan yoktu, arka camlar fabrikasyon koyu renk. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tüvtürk eksperliğe mi soyunmuş Başka isimle hizmet veriyor aslında ☺️ eleman kaydırmış olabilirler oda etkisinden çıkamamıştır 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık Yazar Paylaş 1 Aralık Beyler şimdi sıra bu jantlara geldi. Ben bu jantı kendi boyarsam o göcükler çizikler kaybolur mu. Yine bu şekilde sırıtır mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık Yazar Paylaş 1 Aralık (düzenlendi) Harika. Ben bunu yaparım. Hatta jantıda sökerim. Her gün bir jantı boyarım böyle haftasonu etkinliği . Yazın yaparız bunu. 1 Aralık tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Set olarak https://www.n11.com/urun/motip-akrilik-jant-boyama-seti-universal-vernik-astar-500-ml-22470913?magaza=hirateknik 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Ali Darbaz yazdı: bu jantı kendi boyarsam o göcükler çizikler kaybolur mu. Y kaybolursa haber at 1000 takım lık boya işi alırız paraya para demeyiz Önder Özcan yazdı: bakan adam hasta mıdır nedir çamurluklar hasarlı yazmıştı, takılmadım ben de. Böyle bir kusuru da ilk kez duydum altta kenarlarda pas var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Aralık Yazar Paylaş 1 Aralık Çağlar Bayur yazdı: kaybolursa haber at 1000 takım lık boya işi alırız paraya para demeyiz altta kenarlarda pas var mı? Abi 3 metreden bakınca belli olmasın yeter. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Çağlar Bayur yazdı: kaybolursa haber at 1000 takım lık boya işi alırız paraya para demeyiz altta kenarlarda pas var mı? Hayır, çamurlukların orta yerlerinde lokal boya vardı ama kötü görünüyordu, pütürlü gibi. Pas yoktu. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Ali Darbaz yazdı: Beyler şimdi sıra bu jantlara geldi. Ben bu jantı kendi boyarsam o göcükler çizikler kaybolur mu. Yine bu şekilde sırıtır mı Belli ki ilk kez yapacaksın, olmamasına, hatalara hazırlan öyle giriş, niye olmadı diye sonra düşünürsün. Şimdiden kolay gelsin, yolun uzun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Önder Özcan yazdı: Hayır, çamurlukların orta yerlerinde lokal boya vardı ama kötü görünüyordu, pütürlü gibi. Pas yoktu. tüvün ekspertiz yapası gelmiş, o da gitmiş seni bulmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Bu sene yaptığım 4000 km için 10000 liralık benzin yakmışıö Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Bu sene yaptığım 4000 km için 10000 liralık benzin yakmışıö Bedava 12 litre yaksaydın ne olacaktı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Ümit Türk yazdı: Bedava 12 litre yaksaydın ne olacaktı Sende 2+1 ölçüsünde araba almışsın 12 litre diyon. Hacimle ölçersen metreküp başına yakıt tüketimim senden yüksek çıkar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık C3 ile Egea boyut farkı Cem Işık yazdı: İyi bir sonuç almak istiyorsan lastik jant ayrılacak. Çelik macunla darbeli yerlere dolgu yapılacak, zımpara yapılacak kolda takat kalmayana kadar. sonra 2 kat boya, üstüne vernik derken.. Uzun iş. Bu aşamaları atlayıp sırf boya yaparsan en çok 3-4 aya atar boya https://shbd.io/s/tMFl6d6P bunu alsak daha mantıklı ozaman. Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: https://shbd.io/s/tMFl6d6P bunu alsak daha mantıklı ozaman. Elindeki jantın ne sıkıntısı var yahu, para harcama gereksiz yere, sonra hipermil yapacağım diye kendini yoruyosun.. Senin jant kırık kaynaklı vs olsa al derdim de bence gereksiz olur. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Sende 2+1 ölçüsünde araba almışsın 12 litre diyon. Hacimle ölçersen metreküp başına yakıt tüketimim senden yüksek çıkar. Talisman Egeadan büyük ama 6 litre yakıyor ona ne diyeceksin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Ümit Türk yazdı: Talisman Egeadan büyük ama 6 litre yakıyor ona ne diyeceksin. Sorenton 2.5 litre ve tork konverterli. Bununla Sivas'a git gel yapmadan azmı çokmu yakıyor bilemem. Cem Işık yazdı: Elindeki jantın ne sıkıntısı var yahu, para harcama gereksiz yere, sonra hipermil yapacağım diye kendini yoruyosun.. Senin jant kırık kaynaklı vs olsa al derdim de bence gereksiz olur. Hipermili tüketimden daha çok arabam bozulup yolda kalmıyayım diye yapıyorum artık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Harika indirimlerden sözde 330 liralık ürünü 180 tl alıp taktım. Torpido üstü kumaşa yapışabilen telefon tutacağı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:30 Yazar Paylaş Cumartesi 08:30 (düzenlendi) Hava filtresi değişince araba resmen devir canavarı oldu. Çok hızlı devir çevirebiliyor ve klima devrede olsa dahi hissetmiyorsunuz. Daha öncekine göre alt devirler dolu dolu yürüyor. Araba level atladı. Bu 5000 tl olsaydı ve bu etkiyi alacağımı biliyor olsaydım gene alırdım. Cumartesi 09:14 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 09:01 Paylaş Cumartesi 09:01 Ali Darbaz yazdı: Hava filtresi değişince araba resmen devir canavarı oldu. Çok hızlı devir çevirebiliyor ve klima devrede olsa dahi hissetmiyorsunuz. Daha öncekine göre al devirler dolu dolu yürüyor. Araba level atladı. Bu 5000 tl olsaydı ve bu etkiyi alacağımı biliyor olsaydım gene alırdım. ne kadar hava o kadar yakıt ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 09:15 Yazar Paylaş Cumartesi 09:15 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne kadar hava o kadar yakıt ama Sende 3000 km yol yapan araba. 10 litre yaksada gözüme batmaz. Ama tabiki ben hypermil yapmaya devam edeceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts