İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Metin Mankal yazdı:

Arabanın kılcal damarlarına kadar girdin görüntüledin , kalp atışlarını milisaniyesine kadar takip ettin , her gün efor testi yaptın , daha ne olsun.. Bir de benim şu tansiyona el atsan tam süper olacak. Kesin çözersin, niye yükseliyo bu meret..

Şaka bir yana senin konuları takip etmek çok keyifli..

Abi 2 aydır kalbimin üstünde ağrı hissediyorum , eforlu işlerde ağrı artıyor. Bazen gecede ağrıyor. Biontek aşısı yüzünden oluyor diye şüphe ediyorum. Ama yaşımda 42 olduğundan gençliğimi kaybetmiş olmanın verdiği bir durumda olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi 2 aydır kalbimin üstünde ağrı hissediyorum , eforlu işlerde ağrı artıyor. Bazen gecede ağrıyor. Biontek aşısı yüzünden oluyor diye şüphe ediyorum. Ama yaşımda 42 olduğundan gençliğimi kaybetmiş olmanın verdiği bir durumda olabilir. 

yok şey de olabilir 3 sene önce hiç çay içtin mi? o da yapar, aklıma da nerden geldi Scholz düştü, n'olur bizim siparişler ?

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Kriz atakları var sende Darbaz Ali. Acil kardiyolojiye git hem de çok acil. Kriz geçirir olduğun yerde kalırsın. Sonra ATM kutusunda kaybolur gidersin mazallah.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

Ruslarla online görüşmek yerine, yüz yüze görüşmeyi dene. Gençleşirsin :kihkih:

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

yok şey de olabilir 3 sene önce hiç çay içtin mi? o da yapar, aklıma da nerden geldi Scholz düştü, n'olur bizim siparişler ?

Ümit Türk yazdı:

Kriz atakları var sende Darbaz Ali. Acil kardiyolojiye git hem de çok acil. Kriz geçirir olduğun yerde kalırsın. Sonra ATM kutusunda kaybolur gidersin mazallah.

Tamer Topaç yazdı:

Ruslarla online görüşmek yerine, yüz yüze görüşmeyi dene. Gençleşirsin :kihkih:

Sabah 7 de kalkıp çoçuğu 8 de okula bırakıyorum. Akşam 4 gibi işlerim bitince eve gidip kanepeye oturunca ağır uykum geliyor. Fosur uyuyasım geliyor.  Çok yorgun olmamın sebebi nedir. C3 beni depresyona sokmuş olabilir mi. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Uludağ iyice vti cı oldu. 

Aynı sorun. Yağ soğutucu sızdırmış

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Sabah 7 de kalkıp çoçuğu 8 de okula bırakıyorum. Akşam 4 gibi işlerim bitince eve gidip kanepeye oturunca ağır uykum geliyor. Fosur uyuyasım geliyor.  Çok yorgun olmamın sebebi nedir. C3 beni depresyona sokmuş olabilir mi. 

Şekerine bsktırmanı tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

C3 beni depresyona sokmuş olabilir mi.

Olabilir. Bu kadar düşünmemek lazım bence. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

gece 3 de kalkıp dükkan açıyorum öğlen 4 de kapatıp eve gidiyorum kanepede sızıp kalıyorum, gece uykusu alamamaktan bende de ritim bozukluğu çıktı uyku düzenim hepten kaydı bide bebek vs. Doktora gittim stres ve yorgunluk kaynaklıymış, Dideral verdi nabız düşürücü, şuanlık iyiyim çarpıntı gitti. Doktora git abi ne olur ne olmaz aşıdan olduğunu sanmıyorum bende de 3 tane biontech var bi kaç kere hacamat yaptırdım belki faydası olur diye ama bilemem tabi. Yabana atma bi kardiyolojiye git, bana 24 saat holter taktılar sanayide lakabım robocop oldu 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Son zamanlarda yaşadığım rahatsızlıkların %90 psikolojik çıktı. Fazla düşünmekten geliyor galiba.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

Aman biraz rahat ol. Hasta edeceksin kendini. Benim bölgemi bıraktın hep ondan. Burada keyfin yerindeydi.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

stres ve beslenme buna neden olabiliyor

kafaya takma biraz raahtlatıcı şeyler alman gerekebilir

kan tahlili şart insülin direncin limit dışı olabilir ve b12 vitamin değerin düşük olabilir 

b12 ve d vitamin vücut direnci için oldukça önemli

kalp içinde doktor kontrolü şart zaten öncelikle kapsamlı bir kan tahlili ister doktor

Ardından ultrason ve eforlu ve eforsuz ekg çekiyorlar

eğer buradan bir şey görülür ise ya da panik olan ölüm korkusu yaşanlar için sanal anjiyo uygulaması yapılıyor

Damardan ilaç verilip mr çekiliyor kalp ve damarlarına

Normal anjiyo gibi net şeyler vermese de sanal anjiyo iyi sonuçlar çıkartıyor

Tavsiye olmayıp yıllar içinde yaşadıklarımı yazdım

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

A09A1D1C-0BD9-441C-BCCF-B05FD64D3A61.jpeg

C4AD6082-ACBF-4B8D-9446-39281990E45B.jpeg

Metin Uzunoğlu yazdı:

Yapay zeka seviye 4 diabet dedi. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Uzunoğlu yazdı:

Yapay zeka seviye 4 diabet dedi

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Gülmez yazdı:

biraz raahtlatıcı şeyler alman gerekebilir

Rahatlatıcı şeyler deneyimlerini konu alan 1800 sayfa okumaya henüz hazır değiliz :fiuw::crazy:.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Ali Darbaz yazdı:

Yapay zeka seviye 4 diabet dedi

diyabet farklı bir dünya insilün direnci olabilir sende 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kilo problemi varsa önce güzel bir beslenme uzmanına görünmeni öneririm. Öncesinde sağlık ocağında bütün tahlillerini yaptırırsan daha iyi olur. 
175 boy ve 79 kiloydum kendimi yorgun hissediyor dinlenemiyordum . 
2 Ayda 9 kilo verdim şu an 70 kiloyum ve kendimi çok daha iyi ve dinç hissediyorum . Aksilik olmadığı sürece her akşam 5-6 km tempolu yürüyüş yapıyorum . 
Kilo vermeden önce elimde sürekli market poşetleriyle dolaşıyormuşum :)

Hedefim 65 kilo. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gülmez yazdı:

diyabet farklı bir dünya insilün direnci olabilir sende 

karamel mokha içince başım dönüyor

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ali Darbaz yazdı:

karamel mokha içince başım dönüyor

Türk kahvesi iç . 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ersen Tapan yazdı:

Türk kahvesi iç . 

Bilemedin Rus olmalı :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Bilemedin Rus olmalı :fiuw:

çivi çiviyi söker bizim atasözü, ama sopsoğuk coğrafyadaki rus çay içmez mesela, aksine soğuk şeyler içer,

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Çağlar Bayur yazdı:

çivi çiviyi söker bizim atasözü, ama sopsoğuk coğrafyadaki rus çay içmez mesela, aksine soğuk şeyler içer,

Buzlu çay ?:yildizlar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...