Ali Darbaz Dün saat 12:21 Yazar Paylaş Dün saat 12:21 Metin Mankal yazdı: Arabanın kılcal damarlarına kadar girdin görüntüledin , kalp atışlarını milisaniyesine kadar takip ettin , her gün efor testi yaptın , daha ne olsun.. Bir de benim şu tansiyona el atsan tam süper olacak. Kesin çözersin, niye yükseliyo bu meret.. Şaka bir yana senin konuları takip etmek çok keyifli.. Abi 2 aydır kalbimin üstünde ağrı hissediyorum , eforlu işlerde ağrı artıyor. Bazen gecede ağrıyor. Biontek aşısı yüzünden oluyor diye şüphe ediyorum. Ama yaşımda 42 olduğundan gençliğimi kaybetmiş olmanın verdiği bir durumda olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:43 Paylaş Dün saat 12:43 Ali Darbaz yazdı: Abi 2 aydır kalbimin üstünde ağrı hissediyorum , eforlu işlerde ağrı artıyor. Bazen gecede ağrıyor. Biontek aşısı yüzünden oluyor diye şüphe ediyorum. Ama yaşımda 42 olduğundan gençliğimi kaybetmiş olmanın verdiği bir durumda olabilir. yok şey de olabilir 3 sene önce hiç çay içtin mi? o da yapar, aklıma da nerden geldi Scholz düştü, n'olur bizim siparişler ? Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 13:11 Paylaş Dün saat 13:11 Kriz atakları var sende Darbaz Ali. Acil kardiyolojiye git hem de çok acil. Kriz geçirir olduğun yerde kalırsın. Sonra ATM kutusunda kaybolur gidersin mazallah. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 13:16 Paylaş Dün saat 13:16 Ali Darbaz yazdı: Abi 2 aydır kalbimin üstünde ağrı hissediyorum , eforlu işlerde ağrı artıyor. Bazen gecede ağrıyor. Biontek aşısı yüzünden oluyor diye şüphe ediyorum. Ama yaşımda 42 olduğundan gençliğimi kaybetmiş olmanın verdiği bir durumda olabilir. Ruslarla online görüşmek yerine, yüz yüze görüşmeyi dene. Gençleşirsin 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:46 Yazar Paylaş Dün saat 14:46 Çağlar Bayur yazdı: yok şey de olabilir 3 sene önce hiç çay içtin mi? o da yapar, aklıma da nerden geldi Scholz düştü, n'olur bizim siparişler ? Ümit Türk yazdı: Kriz atakları var sende Darbaz Ali. Acil kardiyolojiye git hem de çok acil. Kriz geçirir olduğun yerde kalırsın. Sonra ATM kutusunda kaybolur gidersin mazallah. Tamer Topaç yazdı: Ruslarla online görüşmek yerine, yüz yüze görüşmeyi dene. Gençleşirsin Sabah 7 de kalkıp çoçuğu 8 de okula bırakıyorum. Akşam 4 gibi işlerim bitince eve gidip kanepeye oturunca ağır uykum geliyor. Fosur uyuyasım geliyor. Çok yorgun olmamın sebebi nedir. C3 beni depresyona sokmuş olabilir mi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:52 Paylaş Dün saat 15:52 tıbben yardımcı olmak amacı ile 350 nakit 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:04 Yazar Paylaş Dün saat 16:04 (düzenlendi) Uludağ iyice vti cı oldu. Aynı sorun. Yağ soğutucu sızdırmış Dün saat 16:05 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 16:09 Paylaş Dün saat 16:09 Ali Darbaz yazdı: Sabah 7 de kalkıp çoçuğu 8 de okula bırakıyorum. Akşam 4 gibi işlerim bitince eve gidip kanepeye oturunca ağır uykum geliyor. Fosur uyuyasım geliyor. Çok yorgun olmamın sebebi nedir. C3 beni depresyona sokmuş olabilir mi. Şekerine bsktırmanı tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 18:25 Paylaş Dün saat 18:25 Ali Darbaz yazdı: C3 beni depresyona sokmuş olabilir mi. Olabilir. Bu kadar düşünmemek lazım bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce gece 3 de kalkıp dükkan açıyorum öğlen 4 de kapatıp eve gidiyorum kanepede sızıp kalıyorum, gece uykusu alamamaktan bende de ritim bozukluğu çıktı uyku düzenim hepten kaydı bide bebek vs. Doktora gittim stres ve yorgunluk kaynaklıymış, Dideral verdi nabız düşürücü, şuanlık iyiyim çarpıntı gitti. Doktora git abi ne olur ne olmaz aşıdan olduğunu sanmıyorum bende de 3 tane biontech var bi kaç kere hacamat yaptırdım belki faydası olur diye ama bilemem tabi. Yabana atma bi kardiyolojiye git, bana 24 saat holter taktılar sanayide lakabım robocop oldu 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Son zamanlarda yaşadığım rahatsızlıkların %90 psikolojik çıktı. Fazla düşünmekten geliyor galiba. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sabah 7 de kalkıp çoçuğu 8 de okula bırakıyorum. Akşam 4 gibi işlerim bitince eve gidip kanepeye oturunca ağır uykum geliyor. Fosur uyuyasım geliyor. Çok yorgun olmamın sebebi nedir. C3 beni depresyona sokmuş olabilir mi. Aman biraz rahat ol. Hasta edeceksin kendini. Benim bölgemi bıraktın hep ondan. Burada keyfin yerindeydi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 saat önce Paylaş 14 saat önce stres ve beslenme buna neden olabiliyor kafaya takma biraz raahtlatıcı şeyler alman gerekebilir kan tahlili şart insülin direncin limit dışı olabilir ve b12 vitamin değerin düşük olabilir b12 ve d vitamin vücut direnci için oldukça önemli kalp içinde doktor kontrolü şart zaten öncelikle kapsamlı bir kan tahlili ister doktor Ardından ultrason ve eforlu ve eforsuz ekg çekiyorlar eğer buradan bir şey görülür ise ya da panik olan ölüm korkusu yaşanlar için sanal anjiyo uygulaması yapılıyor Damardan ilaç verilip mr çekiliyor kalp ve damarlarına Normal anjiyo gibi net şeyler vermese de sanal anjiyo iyi sonuçlar çıkartıyor Tavsiye olmayıp yıllar içinde yaşadıklarımı yazdım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Şekerine bsktırmanı tavsiye ederim. Yapay zeka seviye 4 diabet dedi. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Şekerine bsktırmanı tavsiye ederim. Yapay zeka seviye 4 diabet dedi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Gülmez yazdı: biraz raahtlatıcı şeyler alman gerekebilir Rahatlatıcı şeyler deneyimlerini konu alan 1800 sayfa okumaya henüz hazır değiliz . Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yapay zeka seviye 4 diabet dedi diyabet farklı bir dünya insilün direnci olabilir sende Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kilo problemi varsa önce güzel bir beslenme uzmanına görünmeni öneririm. Öncesinde sağlık ocağında bütün tahlillerini yaptırırsan daha iyi olur. 175 boy ve 79 kiloydum kendimi yorgun hissediyor dinlenemiyordum . 2 Ayda 9 kilo verdim şu an 70 kiloyum ve kendimi çok daha iyi ve dinç hissediyorum . Aksilik olmadığı sürece her akşam 5-6 km tempolu yürüyüş yapıyorum . Kilo vermeden önce elimde sürekli market poşetleriyle dolaşıyormuşum Hedefim 65 kilo. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Gülmez yazdı: diyabet farklı bir dünya insilün direnci olabilir sende karamel mokha içince başım dönüyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: karamel mokha içince başım dönüyor Türk kahvesi iç . Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ersen Tapan yazdı: Türk kahvesi iç . Bilemedin Rus olmalı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tamer Topaç yazdı: Bilemedin Rus olmalı çivi çiviyi söker bizim atasözü, ama sopsoğuk coğrafyadaki rus çay içmez mesela, aksine soğuk şeyler içer, Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çivi çiviyi söker bizim atasözü, ama sopsoğuk coğrafyadaki rus çay içmez mesela, aksine soğuk şeyler içer, Buzlu çay ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts